Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש להשיג מחשב של MI16

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה חי בסרט.

אתמול ישבתי עם חבר (בים) ובמשך שעה הבן אדם בוכה לי שאין מחשבי מוטרוניק להשיג.

ומדובר על בן אדם מקושר להחריד.גם בארץ וגם בחו"ל.

אם זה מעניין אותך,יש לי מישהו שמסב עכשיו 205 MI לקרבורציה, אם הוא לא יהיה מעוניין לשמור את המחשב בבית,אני אקשר בינכם.שלח לי ה"פ.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

שחר היקר ...

עפ"י המלצתם של חכמים ומביני עניין גדולים ממני , אני שומע המלצות להחליף את מערכת ההזרקה כולל המחשב והצמה למערכת הזרקה של 605 טורבו שהינה חכמה ויעילה בכמה רמות מזו של MI .

עם המידע המצוי בידי , המערכת של ה-605 אינה דורשת הרכבה של אייר-פלואומטר אלא פועלת על עיקרון של מנוע צעדים , ומאפשרת התקנה של KNOCK SENSOR , שתורם לפעילות סדירה יותר של המנוע .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
שחר היקר ...

עפ"י המלצתם של חכמים ומביני עניין גדולים ממני , אני שומע המלצות להחליף את מערכת ההזרקה כולל המחשב והצמה למערכת הזרקה של 605 טורבו שהינה חכמה ויעילה בכמה רמות מזו של MI .

עם המידע המצוי בידי , המערכת של ה-605 אינה דורשת הרכבה של אייר-פלואומטר אלא פועלת על עיקרון של מנוע צעדים , ומאפשרת התקנה של KNOCK SENSOR , שתורם לפעילות סדירה יותר של המנוע .

יש בזה משהו, אבל לא לשכוח שהמחשב ב-605 טורבו מנהל מנוע לא אטמוספרי !

תצטרך מיפוי שונה לחלוטין מהמיפוי הקיים.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
שחר היקר ...

יש בזה משהו, אבל לא לשכוח שהמחשב ב-605 טורבו מנהל מנוע לא אטמוספרי !

תצטרך מיפוי שונה לחלוטין מהמיפוי הקיים.

בכל מקרה, למי שמרכיב מנוע מטלאים (יהיו משובחים ככל שיהיו) מומלץ לעדכן את תוכנת ניהול המנוע. גם למנועים דומים מאוד של אותו יצרן יהיו מאפייני כח שונים.

ומי שהולך ומשקיע בהשתלות, מן הסתם ישקיע גם במיפוי מחדש, לא?

חוץ מזה דוד - מה יש? לא גודש, לא נוסע? :wink:

פורסם

הלוואי וזה היה נכון.

שים לב שלא מדובר בשינוי של כמה פרמטרים אלא במיפוי from scratch , במקרה כזה תידרש base map בשביל המיפוי, אחרת מדובר באינסוף של נסיונות מגובים בדיינו ובנזק פוטנציאלי למנוע.

פורסם

הלוואי וזה היה נכון.

שים לב שלא מדובר בשינוי של כמה פרמטרים אלא במיפוי from scratch , במקרה כזה תידרש base map בשביל המיפוי, אחרת מדובר באינסוף של נסיונות מגובים בדיינו ובנזק פוטנציאלי למנוע.

5 דקות אצל פרילינג...

פורסם

קודם כל לא ניתן לשים מערכת הזרקה של 605t על מנוע אטמוספרי ולא ניתן להסב אותה לאחת כזו.

דבר שני גם במערכת של mi16 יש נוק סנסור (חיישן נקישות)שתפקידו לתת אינפורמציה למחשב מתי המנוע מצלצל ולפי זה המחשב מקדם ומאחר את ההצתה.

דבר שלישי גם למערכת של mi 16 יש מנוע צעדים שתפקידו להעמיד את המנוע בטורי סרק כמו שצריך.

כל ההבדל בחישנים בין מערכות ההזרקה הוא שב605t במקום אייר פלו מטר יש חיישן בטמ"פ אוויר ומאפ סנסור .

היתרון היחיד של ה605t על הmi16 זה שאין אייר פלו מטר שתופס הרבה מקום בתא מנוע.

erezzx

פורסם

הלוואי וזה היה נכון.

5 דקות אצל פרילינג...

ואת זה אתה אומר על סמך מה ?

אתה מכיר מישהו שמשתמש במחשב של 605 טורבו במנוע אטמוספרי כלשהו, ואת ההסבה גיא ביצע ב-5 דקות ? מסופקני.

פורסם
קודם כל לא ניתן לשים מערכת הזרקה של 605t על מנוע אטמוספרי ולא ניתן להסב אותה לאחת כזו.

דבר שני גם במערכת של mi16 יש נוק סנסור (חיישן נקישות)שתפקידו לתת אינפורמציה למחשב מתי המנוע מצלצל ולפי זה המחשב מקדם ומאחר את ההצתה.

דבר שלישי גם למערכת של mi 16 יש מנוע צעדים שתפקידו להעמיד את המנוע בטורי סרק כמו שצריך.

כל ההבדל בחישנים בין מערכות ההזרקה הוא שב605t במקום אייר פלו מטר יש חיישן בטמ"פ אוויר ומאפ סנסור .

זה נשמע לי מאד הגיוני.

אם כי יצא לי להתקל ברשת בהסבות של מחשבי ניהול של רכבים מוגדשים לשימוש במנועים אטמוספריים.

פורסם

זה נשמע לי מאד הגיוני.

אם כי יצא לי להתקל ברשת בהסבות של מחשבי ניהול של רכבים מוגדשים לשימוש במנועים אטמוספריים.

מחשב של אונו טורבו שעובד מצויין ב 205 GTI, אבל שופך דלק כאילו יש לי דלקן ..

פורסם

אחי המלומד

מחשב של אונו טורבו ומחשב של 205gti לא כל כך שונים פרט לזה שהמחשב של האונו נותן יותר דלק

העניין הוא שמחשב של אונו ושל 205 שניהם לא שולטים על ההצתה ברכב ולכן אין בעיה להחליף בינהם

המחשבים של הMI16 וה605T כן שולטים על ההצתה והם עבדים בעקרונות הפוכים

מחשב אטמוספרי מקדם את ההצטה כדי להעלות את ביצועי המנוע

מחשב טורבו מאחר את ההצתה כדי למנוע ציצולים בזמן גדישה.

הבנתה?

erezzx

• תוכן חדש...