Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש להשיג מחשב של MI16

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם במחשב של 605 יש מד כמות אויר הוא רק קטן יותר כי זה מחשב מדור מתקדם יותר( אין מנוע עם שליטה ממוחשבת ללא מד כמות אויר מדגם זה או אחר ), ונראה לי מוזר לבצע התאמות כאלו, מה עוד שאם זכרוני הקשיש אינו טועה במנוע זה אין ניהול מחשב ממש ואם כן

למה לא לחפש מחשב באינטרנט עם חבר שמבין צרפתית ?

כמו כן נתקלתי בחו"ל בקיטים של זוג קרבורטורים למנוע זה אבל זה דורש התאמות מדהימות ואם לא שריפת שסתומים מובטחת 8).

פורסם

מקריאה מחודשת אני מבין שלא התכוונת למנוע 1900 MI16 עם הזרקה מיושנת והצתה אלקט' אלא למנוע 2000 כמו בZX ו306 בעל 16 שס' ( קוד מנוע RFY ) .

אם כך הדברים זוהי מערכת ניהל מנוע מתוחכמת שהקדימה קצת את זמנה ורצוי להשיג מחשב מחו"ל ולא לשחק עם התאמות ( והרכבת מע' קרבורטורים לא תצליח לדעתי עקב תיחכום מחשב ניהול המנוע המשולב בהצתה)

פורסם

אם רוני לא יהרוג אף אחד בקרוב, ואם ארז יחזיק 1.4 בלי בעיות דלק, אז יש לי מחשב (ואפילו צמה) למכור לך.

מחיר? כל המרבה, הרי זה משובח.

נ.ב.

הבחור שהחליף הזרקה לקרבורטורים, היה עם מחשב של גולף.

ניצן - הוא כן מדבר על המנוע 1.9 16V עם הזרקה של בוש מוטרוניק ואייר פלואו מטר.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תוכן חדש...