Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמא!:bigcry: :bigcry: :bigcry::2gunfire: :2gunfire: :puppydoge:snipersmi

אמיר

רק אל תגיד לי שאתה לא נהנה לקרוא את התגובות! :-D :-D :-D

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה פשוט לא מבין

אני שואל איזה רמקול שמעת יותר טוב מהK2P בעוצמה במוזיקה אלקטרונית?

איפה הרמה יותר גבוהה מישראל ועל סמך איזה קריטריונים?

האם זה הגיוני שמורל ישראל ומורל ארה"ב ייצרו רמקולים שונים כי הן חברות שונות?

אני שואל את הדברים האלה ואתה אומר לי שאני חושב שהוא הרמקול הכי טוב בעולם, אתה פשוט לא קורא טוב כנראה

אין לך מושג בדברים שאתה אומר, אתה פשוט זורק דברים בלי ביסוס , על ביסי דברים שאתה חושב שקיימים בחו"ל

או דברים שקראת בפורומים

תראה: אני בשחור אתה באדום

מורל USA ומורל ישראל לא קשורות (עסקית) יפה, אבל עדיין שתקנה מורל בארה"ב תבין לבד שיש הבדלים.

שמעת K2P והוא בעל המיד הטוב ביותר ששמעת , נכון? נכון

אין את היכולת להשוות לדרייברים דמיוניים שאתה חושב שקיימים דמיוניים? מאיפה לך שדמיוניים? אתה אולי חושב שהם דמיוניים כי אתה חיי בבועה הזאת שנקראת ישראל (בתחום שלנו).אני פשוט חושב ככה על סמך המשפט שרשמת כאן, לא שמעת את הרמקול היותר טוב, מבחינתך הוא בגדר תאוריה

היה פה מישהו שזרק? אחלה מקורות. מישהו מהפורום שגר שם. נראה לי מקור אמין, לא?הוא לא גר שם הוא נסע לשבועיים

מורל (אם אני לא טועה) היא החברה הישראלית היחידה שמתמחה באודיו לרכב בצורה טובה מאוד ולא נופלת מחברות אחרות בחו"ל לאיזו חברה אתה משווה את הרמה שלה? (ברור לי שהחברה ברמה גבוהה אבל לך אין שום מושג עד כמה ואיפה היא ממותגת חוץ מזה שאולי תגיד שבספרד הפולס הוא היי אנד, משפט שהיה כתוב בפורום פעם)

אני בקיצור אגיד לך מה הבעיה כאן, אתה חושב שאתה יכול להשוות, אבל אין לך מושג למה, אז אתה אומר חו"ל חו"ל

אתה אומר שהרמה בחו"ל גבוהה ואין לך מושג למה (קריטריון)

עכשיו הגענו לשלב שנמאס לי לענות לך כי אני רואה שאין לך כל רצון ללמוד משהו אלא להתווכח

פורסם
אתה פשוט לא מבין

אני שואל איזה רמקול שמעת יותר טוב מהK2P בעוצמה במוזיקה אלקטרונית? מה קשור מוזיקה אלקטרונית עכשיו? טענו פה שהוא הסט הכי חזק בעולם. אני טוען אחרת. ותפסיק לחיות בסרט הזה שסט של 3 אלף שקל(גם לא) הוא הסט הכי חזק בעולם (ואם תגיד שאני מסתכל על כסף וזה לא קשור כמה עולה סט אתה צודק, אבל תאמין לי שהסט הכי חזק בעולם לא יימכר ועוד אצלנו בארץ ב-3 אלף שקל).

איפה הרמה יותר גבוהה מישראל ועל סמך איזה קריטריונים? על סמך זה שאני רואה באתרים\פורומים\מה שלא בא לך בחו"ל מערכות שלא משתוות למערכות בארץ.

האם זה הגיוני שמורל ישראל ומורל ארה"ב ייצרו רמקולים שונים כי הן חברות שונות? צודק

אני שואל את הדברים האלה ואתה אומר לי שאני חושב שהוא הרמקול הכי טוב בעולם, אתה פשוט לא קורא טוב כנראה

אין לך מושג בדברים שאתה אומר, אתה פשוט זורק דברים בלי ביסוס , על ביסי דברים שאתה חושב שקיימים בחו"ל

או דברים שקראת בפורומים

תראה: אני בשחור אתה באדום

מורל USA ומורל ישראל לא קשורות (עסקית) יפה, אבל עדיין שתקנה מורל בארה"ב תבין לבד שיש הבדלים.

אין את היכולת להשוות לדרייברים דמיוניים שאתה חושב שקיימים דמיוניים? מאיפה לך שדמיוניים? אתה אולי חושב שהם דמיוניים כי אתה חיי בבועה הזאת שנקראת ישראל (בתחום שלנו).אני פשוט חושב ככה על סמך המשפט שרשמת כאן, לא שמעת את הרמקול היותר טוב, מבחינתך הוא בגדר תאוריה ומבחינתך? אני יודע ובטוח שיש יותר חזקים ממנו. למה אתה מתווכח שלא?

היה פה מישהו שזרק? אחלה מקורות. מישהו מהפורום שגר שם. נראה לי מקור אמין, לא?הוא לא גר שם הוא נסע לשבועיים שבועיים יותר ממה שאתה היית שם אז אתה יכול להרגע

מורל (אם אני לא טועה) היא החברה הישראלית היחידה שמתמחה באודיו לרכב בצורה טובה מאוד ולא נופלת מחברות אחרות בחו"ל לאיזו חברה אתה משווה את הרמה שלה? (ברור לי שהחברה ברמה גבוהה אבל לך אין שום מושג עד כמה ואיפה היא ממותגת חוץ מזה שאולי תגיד שבספרד הפולס הוא היי אנד, משפט שהיה כתוב בפורום פעם) לך תראה דירוגי סטים בעולם ואז תראה למה אני משווה אותה. אתה משחק אותה תמים שאתה מסתכל רק על הארץ שלנו וחיי בבועה הזאת, כמו שאמרתי לך כבר.

אני בקיצור אגיד לך מה הבעיה כאן, אתה חושב שאתה יכול להשוות, אבל אין לך מושג למה, אז אתה אומר חו"ל חו"ל בארץ אתה צודק, אין למה להשוות כי התחום ממש לא מפותח כמו שהוא בחו"ל. כי פשוט אין למה להשוות אותו. בגלל זה אנשים כמוך וכמו מנואל טוענים שהוא הכי חזק שיש.

אתה אומר שהרמה בחו"ל גבוהה ואין לך מושג למה (קריטריון) אין לי מושג למה? תקרא מה שרשמתי לך בהודעות הקודמות על איך הם יכולים להשיג שם רכיבים מעולים בעוד שאנחנו לא ותבין למה הרמה שם גבוהה ואצלנו לא. אותו כנ"ל גם על תחומים אחרים בארץ ולא רק בתחום שאני ואתה מתעניינים בו.

עכשיו הגענו לשלב שנמאס לי לענות לך כי אני רואה שאין לך כל רצון ללמוד משהו אלא להתווכח נמאס לך לענות? אם יהיה לך מה להגיד לא יימאס לך לענות.

ואתה עדיין בשלך. עוד מישהו אמר לך פה שתפסיקו לחיות בסרט הזה שהוא הסט הכי חזק שיש כי הוא לא. מה אמרת לו? שתקת כמו דג.

והבנתי שלא יעזור כלום אתה עדיין תהיה בשלך,ולמה זה? כי יש לך K2P. מעניין מה היה קורה אם היה לך את הבוסטון המדובר. כנראה היית רושם את אותם המילים.

נ.ב

ביום שבוא אני ייראה שה-K2P באמת הכי חזק, אני יגיד לך במיוחד שטעיתי. למרות שלא נראה לי שיבוא היום הזה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תשמע לצערי אתה פשוט לא מבין או שאתה לא משתדל לקרוא

כרגיל אני בשחור אתה באדום (פשוט אני לא רוצה שייחסו מה שאתה כותב אליי חס וחלילה)

היה פה מישהו שזרק? אחלה מקורות. מישהו מהפורום שגר שם. נראה לי מקור אמין, לא?הוא לא גר שם הוא נסע לשבועיים שבועיים יותר ממה שאתה היית שם אז אתה יכול להרגע אני רגוע, אתה חושב שבגלל שאתה לא הית בחו"ל אז אני לא הייתי בחו"ל? רוצה דרכון? (פשוט מבייש לקרוא את המילים שאתה כותב)

אתה משחק אותה תמים שאתה מסתכל רק על הארץ שלנו וחיי בבועה הזאת, כמו שאמרתי לך כבר תתפלא

אני בקיצור אגיד לך מה הבעיה כאן, אתה חושב שאתה יכול להשוות, אבל אין לך מושג למה, אז אתה אומר חו"ל חו"ל בארץ אתה צודק, אין למה להשוות כי התחום ממש לא מפותח כמו שהוא בחו"ל. כי פשוט אין למה להשוות אותו. בגלל זה אנשים כמוך וכמו מנואל טוענים שהוא הכי חזק שיש. תשמע אתה ממש אבל ממש לא מבין/קורא/רוצה להבין מה שכותבים לך

כל ההודעות שלי אני כותב שאני יודע שזה סט שהוא לא הכי טוב בעולם ואתה כל הזמן אומר ההפך

הדבר השני שאני חוזר עליו הוא שבחיים שלך לא שמעת סט יותר טוב מהסט הזה ואתה אמרת שזה נכון, ציטוט:

הנקודה שלי לסיכום כך שאפילו אתה תבין

1. יש סטים יותר טובים,אבל אני אומר שלך אין מושג מה הם, אף פעם לא שמעת, ואולי הדרך היחידה שלך להשוואה היא על בסיס פורום זה

2.אתה אומר בחו"ל יש יותר טוב אבל אין לך מושג מה יותר טוב, אתה אומר שזה בגלל עלות הרכיבים (שטות גמורה)

3.אין לך מושג מה זה מתקין טוב (הדרך היחידה שלך זה על סמך שמועות פורום)

לסיכום כתבת את המשפט הזה: (הדגשה שלי באדום)

ביום שבוא אני ייראה שה-K2P באמת הכי חזק, אני יגיד לך במיוחד שטעיתי. למרות שלא נראה לי שיבוא היום הזה

מה שמתנגש עם מה שענית לי באדום פה:

נ.ב רמקול כדוגמת האוטופיה הישן לפני הברליום הוא בעל מיד יותר טוב

פורסם

נ.ב רמקול כדוגמת האוטופיה הישן לפני הברליום הוא בעל מיד יותר טוב

ועל מה היה הויכוח פה? שאני אמרתי שה-K2P הוא לא הכי חזק? ואתה בא ואומר את זה מפורשות. אתה מבין שהחפירות שלך היו לשווא?

ואתה שאלת על המיד, לא על הסט כולו. וזה לא הסט הכי טוב ששמעתי. המיד כן, הסט לא.

בקשר לרמה, זו לא רק עלות הרכיבים (שוב חוסר הבנת הנקרא מצידך), אלא גם היכולת להשיג את הרכיבים, שבחו"ל הרבה יותר קל להשיג רכיבים מעולים מאשר בארץ.

וזה שאתה לא הבנת מההתחלה לאיזה כיוון אני חתרתי, אני לא אשם שאתה חתרת לכיוון אחר לגמריי.

עכשיו עזוב את הויכוח הזה בצד שניה ותענה לי על שאלה קטנה:

מה הסט הכי איכותי (SQ) ששמעת?

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בגלל שאתה אדם "מיוחד" אני אתמצת לך מכל ההודעות שלי עם פירושים

"

לי יש את הפוקל K2P

באלקטרוני אין מעליו לדעתי ברמת המחיר הקרובה כאן אני מדבר על המיד

גם הטוויטר שלו באלקטרוני נשמע מעולה "

בהודעה הבאה שלי כתבתי במפורש:

(אין לי ולא הייתה לי כוונה להגיד שזה הרמקול הכי טוב/חזק שאי שקיים בארץ או בעולם)

בהודעה נוספת פה כתבתי:

אף אחדד לא אמר שפוקל היא החברה עם הרמקולים הכי טובים, אתה פשוט אומר שזה לא נכון ואף אחד לא אמר שזה ככה

ובהודעה הקודמת סיכמתי לך:

1. יש סטים יותר טובים,אבל אני אומר שלך אין מושג מה הם, אף פעם לא שמעת, ואולי הדרך היחידה שלך להשוואה היא על בסיס פורום זה

ונתתי לך את האוטופיה כדוגמה

AND YOU DONT GET IT

הרמתי ידיים, אתה פשוט לא יודע לקרוא

פורסם

למיטב ידיעתי ה Z6 הרבה יותר איכותי מסדרת ה PRO.

H.U - CLARION DXZ 956MC, FRONT - BOSTON ACOUSTICS Z6 AMP - ROCKFORD T8004,

MONOBLOCK - PHOENIX GOLD XENON 600.1,

SUB - ROCKFORD P312D2

פורסם

לדעתי, לך למתקין תגיד לו יש לי 3500 שקל להוציא על סט, יש לך משהו להשמיע?

כן , תשאר לשמוע תבחר מה שהכי טוב לאוזן שלך, בין אם אינפיניטי מורל הרץ פוקל סקאן ספיק סיס לוטוס פולק JBL BOSTON קריסטל אודיו אודיו בית שאן וכו'

לא, אין סיבה שתקנה סט שאתה לא אוהב ב 3500 שקל, או סט שלא שמעת

פורסם
בגלל שאתה אדם "מיוחד" אני אתמצת לך מכל ההודעות שלי עם פירושים אני אדם מיוחד? אתה זה שלא מבין פה כלום בכלל ורואים שאתם סתם מנסה להיות פה חכם כי מה אני רושם ומה אתה רושם והינה הדוגמא לכך:

"

לי יש את הפוקל K2P

באלקטרוני אין מעליו לדעתי ברמת המחיר הקרובה כאן אני מדבר על המיד

גם הטוויטר שלו באלקטרוני נשמע מעולה " טענו פה בכל טווח המחירים לא היה פה עניין של סכום. ולא אמרו מיד ולא בטיח. דיברו על כל הסט. ועוד אני לא מבין מה רושמים.

בהודעה הבאה שלי כתבתי במפורש:

(אין לי ולא הייתה לי כוונה להגיד שזה הרמקול הכי טוב/חזק שאי שקיים בארץ או בעולם) נו ו? מה אתה בא להגיד בזה? אני אמרתי לך שאמרת שהוא הכי טוב? מישהו בא אלייך בטענות? אמרתי למנואל וכמו שאומרים חמור קופץ בראש,ישר קפצת.

בהודעה נוספת פה כתבתי:

אף אחדד לא אמר שפוקל היא החברה עם הרמקולים הכי טובים, אתה פשוט אומר שזה לא נכון אמרתי על טובים? אמרתי על עוצמה אתה רואה שאתה לא מבין פה כלום ולא רושם לעניין בכלל? ואף אחד לא אמר שזה ככה

ובהודעה הקודמת סיכמתי לך:

1. יש סטים יותר טובים,אבל אני אומר שלך אין מושג מה הם מה אתה אומר, אף פעם לא שמעת, ואולי הדרך היחידה שלך להשוואה היא על בסיס פורום זה על בסיס הפורום זה אתה אולי מדבר לא אני

ונתתי לך את האוטופיה כדוגמה כדוגמא לסט שהוא יותר חזק מה-K2P, שעל זה היה הויכוח ביני לבין מנואל וכנראה שאדון שרגאמן לא הבין בכלל, והתחיל לדבר שטויות "אמרת סט לא טוב סט הכי טוב שמעת לא שמעת". תגיד לי,זה קשור בכלל אם שמעתי או לא?! אני יודע, אתה יודע וכולם פה יודעים שיש סטים יותר חזקיםמה-K2P, ואתה בא ואומר שאני רשמתי לא טוב מה טוב.

AND YOU DONT GET IT ועוד אני לא תופס?!

הרמתי ידיים, אתה פשוט לא יודע לקרוא ועוד אני לא יודע לקרוא?!?!

אולי אם תראה את ההודעות שרשמתי מההתחלה, תבין שאני חתרתי לכיוון אחר (עוצמה, קוראים לזה עוצמה) ואתה חותר בכלל לכאילו לזה שהתכוונתי שהסט לא טוב לא חזק ועל סמך כלום. אם תלמד לקרוא, ותבין שאם היה לי כסף באמת הייתי מביא סט כזה, אז תבין מה אני חושב עליו. ולמה התחמקת מהשאלה ששאלתי אותך, אדוני הנכבד?

אז אני יעשה לך טובה וישאל אותך עוד פעם: איזה סט הכי איכותי שמעת?

תענה ומכאן נמשיך. ואם לא בא לך לענות אז כנראה ש (3 נקודות).

תמשיך לחשוב שאתה זה שמבין ואני לא, ותמשיך לחשוב שרק אתה שמעת סטים ואחרים לא, ותמשיך לחשוב שה-K2P הכי חזק, למרות שאחרים לא.

ואני בטוח, שאם לא היה לך את הסט הזה, לא היית כל כך מתווכח איתי, אם בכלל. מעניין איפה כל הפוקאליסטים פה, נשמע את דעתם.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם
שומאכר אתה חיי בסרט שחו"ל כל כך מפותח מבחינת סאונד והכל :lol:

אמרקאיים רובם מטומטמים כמו רוב הערסים שלנו רק שהם מתקינים 8 סאבים 15" של רוקפורד ועצלנו הערס הממוצע מגרד 500 ג'ובות לפיונאיכס :arrow:צודק 100% , רק שכחת משהו קטן ביותר . בכול מדינה ומדינה בארה"ב יש תחרויות SQ ויש המון משתתפים , בכמעט כול פורום יש מחלקה למתחרי SQ . אז הערסים כן אבל המתחרים שמתחרים כול פעם הם ברמה הרבה יותר גבוהה מכול המקינים פה

ה- K2P בחו"ל מקבל הרבה יותר הערכה מאשר אצלנו כאן בישראל! אני מבין שיש סטים מעוד עצבניים ואיכותיים של ג'נסיס, סיס, פולק אודיו וכו'.. מעניין באיזה פורומים קראת את זה , אולי תראה לי . השני דברים היחידים של פוקאל שמקבלים ביקורות טובות הם המיד של האוטופיה יהשן , והבריליום , רק שמחירו של הבריליום מוציא אותו מכול קריטריון בכלל

אבל אני מדבר על עוצמה וה- K2P הוא אחד החזקים! רוצה? תאמין! לא רוצה? אל תאמין!

ולכל הקופצים שהפוקלים לא טובים ברוב הסיגנונות או בחצי מסגנונות המוזיקה אז בהחלט אני מתחיל לקלוט מדוע הפורום אודיו לבית צוחקים עליינו!

בבית פוקל - JMLab נחשבים לחברה מאוד נחשקת ומאוד מכבדים את המיד הסופר מיוחד שלהם ועוד יותר הטוויטרים אשר מסוגלים להשאר מפורטים בכל עוצמה שהיא.אני שמעתי שני סטים של JMLAB , לא רק זה שמעתי אותם עם הגברה טרנזיסטורית היי אנד אמיתית ועם הגברת מנורות היי אנד אמיתית (ולא המגברים המטופשים שבפורום אודיו בייתי קוראים להם היי אנד ), ואתה רוצה לשמוע משהו , לי הם נשמעו גרוע , הם לא שווים אגורה שהם עולים , יש לי בביית רמקולים צרפתיים עם שם לא ידוע , שעולים 11K (הרבה פחות מהJMLAB ששמעתי) והם אוכלים אותם בלי מלח , יותר מזה הם לא יראו אותם אף פעם ממרחק של ס"מ

כולם כאן עדר.. בושה!

לילה טוב.

אז זה שאתה וושראגמן רוצים לספר שאתם יודעים המון , אין שום בעיה וזה שהרבה כאן חושבים שהדעות שלי לא שוות מספיק גם אם זה אין לי בעיה , הנקודה היא שאני שמעתי סטים שאתם לא שמעתם , והייתי גם בסרט של רמקולי אולפן (לחפש את הסט האולטימטיבי ) ומה שאני הספקתי לשכוח על רמקולים ומגברים ואיך בונים אותם (ולא מבחינה אלקטרונית או ידנית שלי ) , אני מקווה שאי פעם תלמדו.

אז בואו נסיים את זה שפוקאל למרות כול רצונכם לא יהיה אף פעם הרמקול האולטימטיבי , וגם לא בין הטובים .

אתם רוצים לדעת משהו , אני מבטיח לכם שהטרנד הבא שלכם יהיה קומפוננט של פיוניר (תרשמו את תאריך ההודעה ובעוד שנה שנתיים תזמינו אותי כול אחד לכוסית וויסקי )

בברכה יהודה

נ.ב

למורל יש דברים מעולים , המידבאס שלהם לא טוב כמו הפוקאל אבל המיד שלהם הוא בהחלט ברמה של מתחרה טוב גם לסקאןספיק במיוחד אם צריך טווח תדרים רחב .

אז צאו מהסרט שפוקאל היא הכי טובה

יהודה

בברכה יהודה

פורסם

לסוג מוזיקה שאני שומע הסט שלי יש הוא הכי טוב, בשבילי

אמרת SQ? אני לא בוחר סט בגלל איזון צליל, נפח במה , רוחב , עומק, מיקומים, והענות תדרים

אני בוחר סט לפי מה שאני נהנה לשמוע וK2P הוא הרמקול הכי טוב ששמעתי באלקטרוני שאני יכול להרשות לעצמי, ולכן יש לי אותו

יהודה, מאיפה צצת בנושא הזה, מי דיבר בהקשר אלייך?

הוויכוח הוא לא אם פוקל הכי טובה, כי היא לא

הוויכוח הוא שאנשים לא יכולים להודות למשל כמו שומאכר שהרמקול הכי טוב שהוא שמע הוא K2P שהוא טוב, ועל סמך שמועות פורום קובעים לו מתחרים שהם אפילו לא יודעים את שמם

פורסם

המיד הכי חזק ששמעתי הוא ה-K2P. אפילו ההיי אנרג'י לאוזן שלי היה נשמע יותר טוב. יכול להיות שההגברה\התקנה\כל דבר שקשור היה פחות טוב(בכל אותם המקרים ששמעתי את ה-K2P) מההתקנה של ההיי אנרג'י ולכן הוא היה נשמע לי יותר טוב. ודיברו פה על הסט כולו בשלמתו. והינה לך, שלא רק אני טוען כך, גם יהודה. מאיפה הוא צץ? מאיפה שאתה צצת פתאום בויכוח ביני לבין מנואל (שברח לי פתאום לצבא :evil: ).

ועוד משהו, אני אמרתי לך שהסט הזה של פוקאל לא טוב? אמרתי שהוא טוב ומעולה למחיר שלו, אבל הויכוח פה שוב אני אומר היה על העוצמה של הסט ולא על טיב הסט. אני טענתי שיש סטים יותר חזקים מהפוקאל, ואתה משום מה הבנת אחרתץ

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

איך שאתם אוהבים לטחון מים - פשוט מדהים, חשבתי באיזשהו שלב להיכנס לוויכוח אבל יש פה יותר מדיי דעות ויותר מדיי אנשים שפשוט חוזרים על עצמם ולא מוכנים להקשיב.

בכל אופן, הת'רד מיצה את עצמו, פותח השרשור קיבל החלטה.

איציק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...