Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שומאכר לא הבנת נכון אני אפרש

אני מאמין שעוד לא שמעת אחד כזה ואתה מאמין שקיים כדי לא להודות שהוא פשוט טוב, בגלל וויכוחי המורל - פוקאל המיותרים

אני מאמין שעוד לא שמעת סט יותר חזק מהפוקאל, אבל אתה פשוט לא יכול להגיד שלא שמעת סט יותר טוב ממנו וחייב ללכת לרמקולים שלא שמעת

(אין לי ולא הייתה לי כוונה להגיד שזה הרמקול הכי טוב/חזק שאי שקיים בארץ או בעולם)

(בלי קשר ,אבל, יכול להיות ששמעת פוקאל אבל גם אני שמעתי כמה שההתקנה מבזה את הרמקול וגם כמה שהלכו רחוק והתקינו כמו שצריך)

נ.ב

"לא אני לא אתה וגם לא אף אחד מהפורום פה לא שמע סטים חזקים ברמה כמו שיש בחו"ל"

תתפלא מאוד, בחול אין הסטים לא במרחק שנות אור, יש יותר חברות אבל אתה מוזמן לראות אילו סטים מדורגים בראש

עשית מחול גן עדן

נ.נ.ב

לכל החכמולוגים למיניהם שיגידו ששמעו סטים בחו"ל, שיימנעו מלהגיב כי אני בטוח במיליון אחוז כמה סטים הם שמעו. אין אחד פה ששמע המון סטים בחו"ל. זה לא נקרא חכמולוגים זה נקרא אנשים עם יותר ניסיון באודיו ממך ושהם בחו"ל אז הם יודעים לאן ללכת

אבל אתה צודק בחול הרמקולים עשויים מפלדה והתקנות פיבר של מיליון שכבות הרי חו"ל זה יצור שונה של רמקולים

תחסוך מאיתנו את התובנות, ותפנים שיש כאלה ששמעו יותר רמקולים ממך, לבית ולרכב, זה קורה.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז תתפלא לשמוע, שיש חברות בחו"ל שאתה בכלל לא שמעת עליהם והם חברות מעולות. תתפלא. ותתפלא שנניח בארץ אתה קונה מורל שמיוצר בסין (או תאילנד לא זוכר בדיוק) ולעומת זאת אם תהיה בארה"ב ותקנה מורל תראה שהייצור הוא של ארה"ב,וששם הסטים יותר טובים. תתפלא לדעת דברים שגם אתה לא יודע. ואני לא טענתי שהוא סט לא טוב, אבל עשיתם ממנו היד הימנית של אלוהים בתחום, והוא ממש לא קרוב לזה.

ואני לא אמרתי ששמעתי המון סטים, אפילו לא קרוב לזה, אבל גם אתה לא שמעת. אולי את משחק אותה שכן, אבל כל אחד פה מדבר כאילו שיש לו ניסיון של 20 שנה מינימום בארה"ב בתחום הזה, למרות שמעטים פה שבאמת בתחום הזה המון זמן (ואתה לא ביניהם). לכן, לא אני ולא אתה יכולים להגיד שה-K2P הוא הכי טוב שיש.

ואולי באמת אם תהיה פעם בחו"ל איזה שנה במדינה מפותחת בתחום, ותראה מערכות לרכב, אז תבין שחו"ל באמת גן עדן יחסית אלינו (היה פה לא מזמן מישהו שזרק כמה מילים על אוסטרליה בהשוואה אלינו, שאין השוואה בכלל בתחום). כי לפי הדיבור שלך, לא שמעת אפילו סט אחד בחו"ל. ואם תגיד כנ"ל עליי, אז אתה צודק. לא אמרתי ששמעתי.

ותתפלא, שיש מקרים שבהם המוצרים בארץ מסויימת מיוצרים אחרת מאשר אותם מוצרים בארץ אחרת (ראה מורל מה שרשמתי לך למעלה). וזה לא משהו שאני המצאתי, כי בא לי לשחק אותה חכם. מי שלא יודע, שלא יגיב. כמו שתיקח שברולט בארץ, ותשווה אותה לשברולט בארה"ב. הופה, והגענו לשלב של הכאפה המצלצלת.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אז תתפלא לשמוע, שיש חברות בחו"ל שאתה בכלל לא שמעת עליהם והם חברות מעולות..

אז בוא תגיד לכולנו מה אנחנו מפספסים?

לא חותם

פורסם
אז בוא תגיד לכולנו מה אנחנו מפספסים?

אני עדיין לא יודע מה אנחנו מפספסים, כי כמוני כמוך אני גר בארץ, אבל אנחנו מפספסים, והמון.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז אני אצטט לך משהו ש"שרגאמן" אמר שיכול לסכם לך בערך למה אתה מתכוון .

תתפלא מאוד, בחול אין הסטים לא במרחק שנות אור, יש יותר חברות אבל אתה מוזמן לראות אילו סטים מדורגים בראש

.

לא חותם

פורסם

שומאכר אתה חיי בסרט שחו"ל כל כך מפותח מבחינת סאונד והכל :lol:

אמרקאיים רובם מטומטמים כמו רוב הערסים שלנו רק שהם מתקינים 8 סאבים 15" של רוקפורד ועצלנו הערס הממוצע מגרד 500 ג'ובות לפיונאיכס :arrow:

ה- K2P בחו"ל מקבל הרבה יותר הערכה מאשר אצלנו כאן בישראל! אני מבין שיש סטים מעוד עצבניים ואיכותיים של ג'נסיס, סיס, פולק אודיו וכו'..

אבל אני מדבר על עוצמה וה- K2P הוא אחד החזקים! רוצה? תאמין! לא רוצה? אל תאמין!

ולכל הקופצים שהפוקלים לא טובים ברוב הסיגנונות או בחצי מסגנונות המוזיקה אז בהחלט אני מתחיל לקלוט מדוע הפורום אודיו לבית צוחקים עליינו!

בבית פוקל - JMLab נחשבים לחברה מאוד נחשקת ומאוד מכבדים את המיד הסופר מיוחד שלהם ועוד יותר הטוויטרים אשר מסוגלים להשאר מפורטים בכל עוצמה שהיא.

כולם כאן עדר.. בושה!

לילה טוב.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
שומאכר אתה חיי בסרט שחו"ל כל כך מפותח מבחינת סאונד והכל :lol:

.

לא, אנחנו "מפותחים", אל תשאל. יש לנו בקושי 3 מתקינים שבשבילנו הם "תותחי על" בתחום, וגם הם לא ברמות הגבוהות שיש בחו"ל (בלי לפגוע בהם חס וחלילה).

ולא אתה ולא שרגאמן לא הבנתם עדיין שאני לא טוען נגד פוקאל? דיי לחיות בסרט הזה. אמרתי שהסט הוא סט מעולה למחיר (לא פעם ולא פעמיים), אבל אתם בשלכם.

ותראה מורל, חברה ישראלית מעולה, ולה אף אחד לא מביא את הכבוד שמגיע לה. בזה סיימתי את טיעוניי. תמשיכו בשלכם.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה שהרוב כאן עדר זה ידוע לכל, נראה לי שכולם מבינים את זה, אבל ככה זה בכל מקום תמיד הולכים אחרי משהו, אז צריך להפסיק פה את התופעה ולהגיד שהטוויטרים של פוקל לא צורמים הם פשוט מפורטים מאוד אבל צריך לדעת לכוון אותם, והמיד של מורל יכול לתת באס רק צריך לדעת מה לעשות כדי שהוא יתן אותו, ואת הטוויטרים שלהם אפשר גם לכוון ככה שיהיו מאוד מפורטים ופחות עדינים רק צריך לדעת איך

דני שמנסה להפסיק את כל הסטריאוטיפים שיצאו פה למוצרים מסויימים בזמן האחרון

פורסם

ועל זה בדיוק אני מדבר

ותראה מורל, חברה ישראלית מעולה, ולה אף אחד לא מביא את הכבוד שמגיע לה. בזה סיימתי את טיעוניי. תמשיכו בשלכם.

אף אחדד לא אמר שפוקל היא החברה עם הרמקולים הכי טובים, אתה פשוט אומר שזה לא נכון ואף אחד לא אמר שזה ככה

אז תתפלא לשמוע, שיש חברות בחו"ל שאתה בכלל לא שמעת עליהם והם חברות מעולות.כמו? תתפלא. ותתפלא שנניח בארץ אתה קונה מורל שמיוצר בסין (או תאילנד לא זוכר בדיוק) ולעומת זאת אם תהיה בארה"ב ותקנה מורל תראה שהייצור הוא של ארה"ב, MOREL USA וששם הסטים יותר טובים. כי מורל USA זו כיום חברה אחרת

תתפלא לדעת דברים שגם אתה לא יודע. ואני לא טענתי שהוא סט לא טוב, אבל עשיתם ממנו היד הימנית של אלוהים בתחום, והוא ממש לא קרוב לזה. אתה היחיד שהופך אותו לכזה, אני פשוט אומר שלך אין כל כלי להשוואה, שמעת K2P והוא בעל המיד הטוב ביותר ששמעת , נכון? אז פשוט תגיד שהוא עדיף מכל מה ששמעת במקום להגיד יש הרבה יותר טובים, כאשר לך אין את היכולת להשוות לדרייברים דמיוניים שאתה חושב שקיימים

ואני לא אמרתי ששמעתי המון סטים, אפילו לא קרוב לזה, אבל גם אתה לא שמעת. אולי את משחק אותה שכן, אבל כל אחד פה מדבר כאילו שיש לו ניסיון של 20 שנה מינימום בארה"ב בתחום הזה, למרות שמעטים פה שבאמת בתחום הזה המון זמן (ואתה לא ביניהם). לכן, לא אני ולא אתה יכולים להגיד שה-K2P הוא הכי טוב שיש.

נכון, אין לי ניסיון של עשרות שנים , הרבה פחות, אני את ההתעסקות בפורום בפרט ובסאונד ברכב התחלתי לאחר התקנה לקוייה ברכב שלי בכלל

ואולי באמת אם תהיה פעם בחו"ל איזה שנה במדינה מפותחת בתחום,שוב כאילו שיש לך ניסיון עם מדינות מפותחות אלה אתה חוזר ומזכיר ותראה מערכות לרכב, אז תבין שחו"ל באמת גן עדן יחסית אלינו (היה פה לא מזמן מישהו שזרק כמה מילים על אוסטרליה בהשוואה אלינו, שאין השוואה בכלל בתחום) היה פה מישהו שזרק? אחלה מקורות. כי לפי הדיבור שלך, לא שמעת אפילו סט אחד בחו"ל. ואם תגיד כנ"ל עליי, אז אתה צודק. לא אמרתי ששמעתי.אני מעתי ומה אתה חושב שבאה יונה עם עלה של זית?

ותתפלא, שיש מקרים שבהם המוצרים בארץ מסויימת מיוצרים אחרת מאשר אותם מוצרים בארץ אחרת (ראה מורל מה שרשמתי לך למעלה) כלומר החברה שנפרדה ממורל ישראל? וכיום מייצרת מוצרים באופן עצמאי?. וזה לא משהו שאני המצאתי, כי בא לי לשחק אותה חכם.זה משהו שטותי שקראת ובחרת לשתף אותנו בו מי שלא יודע, שלא יגיב. כמו שתיקח שברולט בארץ, ותשווה אותה לשברולט בארה"ב. הופה, והגענו לשלב של הכאפה המצלצלת. מורל USA ומורל ישראל לא קשורות (עסקית)

ונמשיך

לא, אנחנו "מפותחים",מתפתחים אל תשאל. יש לנו בקושי 3 מתקינים שבשבילנו הם "תותחי על" בתחום, וגם הם לא ברמות הגבוהות שיש בחו"ל (בלי לפגוע בהם חס וחלילה). אני מכיר אישית אחד שהוא טוב וזה רק אחרי שנה שראיתי כמה הוא עובד

על סמך מה אתה הופך את אותם 3 מתקינים להכי טובים?

אני מניח שתכתוב את שלושת אלה

דני זומרשטיין (אותו בחיים לא ראית עובד) עופר רוטמן (כנ"ל) ושמעון (כנ"ל כנל כנ"ל) נראה אותך אומר שאני טועה.

העניין הוא שאת ההמלצות שלך אתה נותן על סמך מה שרשום בתרדים, אנשים שומעים מערכות טובות ואתה הולך עם ראש בקיר ואומר חו"ל חו"ל חו"ל, למרות שאין לך מושג מה הרמה בחו"ל

אנשים אומרים אין הרבה מידים יותר טובים ואתה קופץ בראש ואומר , בטח שיש, על סמך שיטוטי אינטרנט חסרי תועלת

מה הרמה באנגליה?

מה הרמה באוסטרליה?

וגרמניה?

וארצות הברית?

מעניין איזה קריטריונים שימשו אותך בקביעת הרמה, אני משער שמספר הודעות במונה של הכותבים

ולא אתה ולא שרגאמן לא הבנתם עדיין שאני לא טוען נגד פוקאל? דיי לחיות בסרט הזה. אמרתי שהסט הוא סט מעולה למחיר (לא פעם ולא פעמיים), אבל אתם בשלכם.אנחנו? צריך לשים לך קסדה מרוב הפעמים שאתה הולך עם ראש בקיר

ותראה מורל, חברה ישראלית מעולה, ולה אף אחד לא מביא את הכבוד שמגיע לה. בזה סיימתי את טיעוניי ואתה אומר שזה לא קשור לוויכוחי מורל פוקאל. תמשיכו בשלכם. לי זה נשמע כמו אוי אוי אוי

נ.ב

http://www.talkaudio.co.uk/vbb/showthread.php?t=136668

נראה אותך מוצא את השם של מורל USA כיום

נב נב

אל תשתמש במשפט בחתימה שלי, שהוא בא אחרי תגובה כמו שכתבת יורדת לו המשמעות (מה גם ששינת אותו בלי לדעת מאיפה הוא בא)

והופ והגעת לשלב הכאפה המצלצלת

פורסם

אני לא מבין למה כל הזמן אתם סוטים מנושא התרד. איך שאלה קטנה עברה לתרד על פוקל?

הסטים של פוקל אכן חזקים וחדים אבל צאו מהסרט ישנם סטים יותר חזקים אל תאשלו את עצמכם שפוקל זה שיא העוצמה במיוחד שהK2P בנוי לעוצמה.

דבר שני מכל התשובות שקראתי פה אף אחד לא מכיר את בוסטון ולא שמע אותם אז מכיוון שלי יצא לשמוע אותם אני יתן עליהם דעה הציויון סאונד שלהם הוא בדיוק כמו JL AUDIO רק שבאמת יותר קצת איכותיים (שבעצם מוסיקה אלקטרוני והיפ הופ). הבוסטון סטים מדוייקים שעד היום הרבה אנשים לא יודעים לאן לשייך אותם ולאיזה סגנונות סאונד להגיד שהם שייכים כי כמעט בכל סגנון הוא עושים את העבודה ואולי אפשר להגיד שהם הסטים הכי מצולחים מסטים שיש בשוק שמגיעים מחברה ולא כדרייברים נפרדים.

דבר נוסף מי שרשם (לא זוכר את שמו) שגם הבוסטון זקוקים לאטימה ולבנייה כדי לתת זווית לטוויטר באמת דיבר שטויות מכיוון שסדרת הZ הינה רמקול קואקסילים ולא קומפוננט.

נכון שהם יצטרכו אטימה כדי להשמע יותר טוב אבל אין לך מה לרצוץ ולאטום גם בלי אטימה הם יעשו את העבודה רק קח בחשבון שהם לא סט קומפוננט סדרת הZ אלא רמקול קואקסילים. אם תרצה סדרה לא פחות טובה שיהיו קומפוננט אני ממליץ בחום על סדרת הPRO של בוסטון שהשנה הוחלפה לסדרה אחרת שלא זוכר את שמה.

אם תרצה מתקין שמכיר את בוסטון די טוב ואולי תוכל לשמוע אצלו זה סאונדר מרחובות.

עם תרצה עוד עזרה על בוסטון רק תבקש...

פורסם
ועל זה בדיוק אני מדבר

אף אחדד לא אמר שפוקל היא החברה עם הרמקולים הכי טובים, אתה פשוט אומר שזה לא נכון ואף אחד לא אמר שזה ככה

תקרא בהודעה שלי שורה מעל ותראה מה רשמתי על פוקאל. אתה רואה מה שבא לך לראות הבנתי.

תתפלא לדעת דברים שגם אתה לא יודע. ואני לא טענתי שהוא סט לא טוב, אבל עשיתם ממנו היד הימנית של אלוהים בתחום, והוא ממש לא קרוב לזה. אתה היחיד שהופך אותו לכזה, אני פשוט אומר שלך אין כל כלי להשוואה, שמעת K2P והוא בעל המיד הטוב ביותר ששמעת , נכון? נכון אז פשוט תגיד שהוא עדיף מכל מה ששמעת במקום להגיד יש הרבה יותר טובים, כאשר לך אין את היכולת להשוות לדרייברים דמיוניים שאתה חושב שקיימים דמיוניים? מאיפה לך שדמיוניים? אתה אולי חושב שהם דמיוניים כי אתה חיי בבועה הזאת שנקראת ישראל (בתחום שלנו).

נכון, אין לי ניסיון של עשרות שנים , הרבה פחות, אני את ההתעסקות בפורום בפרט ובסאונד ברכב התחלתי לאחר התקנה לקוייה ברכב שלי בכלל אותו כנ"ל עליי, רק עם מתקין מפגר שעשה לי את ההתקנה (כרגיל).

ואולי באמת אם תהיה פעם בחו"ל איזה שנה במדינה מפותחת בתחום,שוב כאילו שיש לך ניסיון עם מדינות מפותחות אלה אתה חוזר ומזכיר לך יש? לי אין, אבל אם תראה מערכות מחו"ל תבין מה ההבדלים (תראה מאמרים,סרטים וכו') ותראה מערכות לרכב, אז תבין שחו"ל באמת גן עדן יחסית אלינו (היה פה לא מזמן מישהו שזרק כמה מילים על אוסטרליה בהשוואה אלינו, שאין השוואה בכלל בתחום) היה פה מישהו שזרק? אחלה מקורות. מישהו מהפורום שגר שם. נראה לי מקור אמין, לא? כי לפי הדיבור שלך, לא שמעת אפילו סט אחד בחו"ל. ואם תגיד כנ"ל עליי, אז אתה צודק. לא אמרתי ששמעתי.אני מעתי ומה אתה חושב שבאה יונה עם עלה של זית?

ותתפלא, שיש מקרים שבהם המוצרים בארץ מסויימת מיוצרים אחרת מאשר אותם מוצרים בארץ אחרת (ראה מורל מה שרשמתי לך למעלה) כלומר החברה שנפרדה ממורל ישראל? וכיום מייצרת מוצרים באופן עצמאי?. וזה לא משהו שאני המצאתי, כי בא לי לשחק אותה חכם.זה משהו שטותי שקראת ובחרת לשתף אותנו בו אדם שמבין קצת יותר ממך וממני ביחד אמר לי את זה, גם הוא מדבר כנראה שטויות בשבילך מי שלא יודע, שלא יגיב. כמו שתיקח שברולט בארץ, ותשווה אותה לשברולט בארה"ב. הופה, והגענו לשלב של הכאפה המצלצלת. מורל USA ומורל ישראל לא קשורות (עסקית) יפה, אבל עדיין שתקנה מורל בארה"ב תבין לבד שיש הבדלים.

ונמשיך בכייף

לא, אנחנו "מפותחים",מתפתחים נכון, אבל לאט מאוד (עם מגברי R&Y) אל תשאל. יש לנו בקושי 3 מתקינים שבשבילנו הם "תותחי על" בתחום, וגם הם לא ברמות הגבוהות שיש בחו"ל (בלי לפגוע בהם חס וחלילה). אני מכיר אישית אחד שהוא טוב וזה רק אחרי שנה שראיתי כמה הוא עובד סבבה

על סמך מה אתה הופך את אותם 3 מתקינים להכי טובים?

אני מניח שתכתוב את שלושת אלה

דני זומרשטיין (אותו בחיים לא ראית עובד) עופר רוטמן (כנ"ל) ושמעון (כנ"ל כנל כנ"ל) נראה אותך אומר שאני טועה. צודק. וזה רק מדיבור עם אנשים שהתקינו אצלם.

העניין הוא שאת ההמלצות שלך אתה נותן על סמך מה שרשום בתרדים, לא אנשים שומעים מערכות טובות גם אני שמעתי מערכות טובות בארץ, אבל יש הבדל בין מערכת טובה למערכת מעולה ואתה הולך עם ראש בקיר ואומר חו"ל חו"ל חו"ל, למרות שאין לך מושג מה הרמה בחו"ל לך אין מושג. ולא אמרתי שבכל המדינות הרמה יותר גבוהה מבארץ. אבל יש מדינות שהרמה שלהם הרבה יותר גבוהה מארצנו הקטנה,וזה בגלל המחירים הלא שפויים בארץ אין מה לעשות. גם בגלל זה, אלא אם המיליונרים יתעניינו פתאום בתחום, לא נהיה כל כך מפותחים בתחום הזה כמו בארצות שבהם יותר קל להשיג מוצרים איכותיים ולא צריך לשבור את הראש כמו אצלנו כשעוד שירשור נפתח "מזמין מחו"ל עזרה בחישוב מס\מכס\בלה בלה בלה"

אנשים אומרים אין הרבה מידים יותר טובים ואתה קופץ בראש ואומר , בטח שיש, על סמך שיטוטי אינטרנט חסרי תועלת אנשים? איש אחד דיבר על הסט השלם (לא מידים), והוא טען שאין יותר טובים ממנו. אתה טוען אותו הדבר? לא נראה לי.

מה הרמה באנגליה? לא יודע

מה הרמה באוסטרליה? יותר גבוהה מפה

וגרמניה? לא יודע

וארצות הברית? יותר גבוהה מפה

מעניין איזה קריטריונים שימשו אותך בקביעת הרמה, אני משער שמספר הודעות במונה של הכותבים איזה כותבים?

ולא אתה ולא שרגאמן לא הבנתם עדיין שאני לא טוען נגד פוקאל? דיי לחיות בסרט הזה. אמרתי שהסט הוא סט מעולה למחיר (לא פעם ולא פעמיים), אבל אתם בשלכם.אנחנו? צריך לשים לך קסדה מרוב הפעמים שאתה הולך עם ראש בקיר כנ"ל לגבייך

ותראה מורל, חברה ישראלית מעולה, ולה אף אחד לא מביא את הכבוד שמגיע לה. בזה סיימתי את טיעוניי ואתה אומר שזה לא קשור לוויכוחי מורל פוקאל. אתה מבין ללמה רשמתי כנ"ל לגבייך? כי זה ממש לא קשור. אם תקרא את ההודעות הקודמות שלי בהתחלה למנואל תבין שאתה סתם אומר את זה וזה לא קשור בכלל. מורל (אם אני לא טועה) היא החברה הישראלית היחידה שמתמחה באודיו לרכב בצורה טובה מאוד ולא נופלת מחברות אחרות בחו"ל. זאת הכוונה שתתנו להם כבוד. מה אתה חושב שאני עובד במורל שכל כך אכפת לי מהם? פשוט שהם אולי נותנים קצת "פוש" לענף שלנו בארץ, ומייצגים אותנו בכבוד רב בחו"ל. בקשר לפוקאל, תראה מה רשמתי למנואל מה הייתי קונה אם היה לי הכסף. תמשיכו בשלכם. לי זה נשמע כמו אוי אוי אוי אני נראה לך חמור?

נ.ב

http://www.talkaudio.co.uk/vbb/showthread.php?t=136668

נראה אותך מוצא את השם של מורל USA כיום לא מעניין אותי ממש

נב נב

אל תשתמש במשפט בחתימה שלי, שהוא בא אחרי תגובה כמו שכתבת יורדת לו המשמעות (מה גם ששינת אותו בלי לדעת מאיפה הוא בא)

והופ והגעת לשלב הכאפה המצלצלת יורדת לו המשמעות?

:lol: :lol: :lol: שכחתי שזה המשפט המפורסם של "שרגאמן"

הסטים של פוקל אכן חזקים וחדים אבל צאו מהסרט ישנם סטים יותר חזקים אל תאשלו את עצמכם שפוקל זה שיא העוצמה במיוחד שהK2P בנוי לעוצמה.

...

נו שרגאמן, מה יש לך להגיד לו?

תהנה.

שלא תחשוב שאני נגדך או משהו כזה.

דרך אגב, תראה מה דני רשם לך. תביא מתקין טוב, תעשה התקנה לאיזה סט טוב של מורל כמו ההבייריד או האילייט (ואני מתכוון איטומים נפחים וכו') ותראה שהוא ידפוק חזק מאוד, ולא יישאר הרחק מאחור מהעוצמה של ה-K2P, באותה התקנה שתהיה מתאימה לו.

נ.ב

ביום שיהיה לי כסף לשפוך על המערכת באוטו (בלי קשר לשירשור כי אני פשוט יירצה להביא איזה סט אחד חזק וטוב מקדימה), אתה תראה ובמיוחד תשמע סט שהוא יותר חזק מה-K2P, באחריות.

בידידות,גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בוקר טוב!

תודה על כל התגובות עזרתם לי מאוד.

שיהיה המשך שבוע טוב

עידן.

H.U - CLARION DXZ 956MC, FRONT - BOSTON ACOUSTICS Z6 AMP - ROCKFORD T8004,

MONOBLOCK - PHOENIX GOLD XENON 600.1,

SUB - ROCKFORD P312D2

פורסם

דבר נוסף מי שרשם (לא זוכר את שמו) שגם הבוסטון זקוקים לאטימה ולבנייה כדי לתת זווית לטוויטר באמת דיבר שטויות מכיוון שסדרת הZ הינה רמקול קואקסילים ולא קומפוננט.

כדאי שתקרא מעט ולא תכתוב מה שאתה לא יודע .

אתה כל כך בטוח בעצמך שאתה עוד מעז לתקן אחרים ,

והכי גרוע , אתה גם טועה וגם מטעה.

הרמקול Z6 הוא רמקול קומפוננט עם 2 אלמנטים , מיד וטויטר והוא יכול להיות מותקן בדיוק כמו כל קומפוננט רגיל.

זה לא סותר את העובדה שהרמקול יכול להיות מותקן גם כרמקול קואקסיאלי ,

כדי לקבל point source .

אבל הוא עדיין קומפוננט , רק שהטויטר יושב במרכז.

בבבקשה:

תסתכל בspecification

http://www.caraudiodirect.co.uk/boston-acoustics-p-2482.html

ראית מה כתוב?

Axis-, flush-, surface-, and angle-mount tweeter mounting kit

כל אחת מהאופציות אפשרית.

.

ZZR

פורסם

הרמקול Z6 הוא רמקול קומפוננט עם 2 אלמנטים , מיד וטויטר והוא יכול להיות מותקן בדיוק כמו כל קומפוננט רגיל.

זה לא סותר את העובדה שהרמקול יכול להיות מותקן גם כרמקול קואקסיאלי ,

כדי לקבל point source .

אבל הוא עדיין קומפוננט , רק שהטויטר יושב במרכז.

בבבקשה:

תסתכל בspecification

http://www.caraudiodirect.co.uk/boston-acoustics-p-2482.html

ראית מה כתוב?

Axis-, flush-, surface-, and angle-mount tweeter mounting kit

כל אחת מהאופציות אפשרית.

.

הסתכלתי קראתי ואתה לא צודק לגמרי מסיבה אחת שסדרת הZ6 הישנה הייתה בעקרון רמקול קואקסילי שניתן לשחק עם הטוויטר שלו במצב של 360 מעלות ואולי לפרקו אבל המטרה של הסט ושל החברה שהצהירה שהרמקול הוא קואקסלי, סדרת הSPZ שהיא הסדרה החדשה כבר מוצהרת כמו קומפוננט עם אפשרות של 360 משחק עם הטוויטר ועוד אפשרויות רגילות כמו לפרקו מהרמקול ולשים אותו בזווית נפרדת.

באתר שאתה הבאת ההסבר מתייחס לסדרה החדשה לצערי, וזה מראה עד כמה העולם עגום כי גם באתרים האלה כמו שאמרתי על מתקינים אי אפשר לסמוך, וגם חבל שבוסטון לא הכניסו את סדרת הZ להיסטורית המוצרים שלהם אז יכלת לראות איזה שינוי יש בין סדרת הZ לסדרת הSPZ

לפותח התרד אני עדיין לא מבין למה אתה לא הולך על סדרת הPRO שנחשבת לסט קומפוננט מעולה והיא גם רמה מעל והסט בכלל לא לא יקר לעומת מתחריו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...