Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמתי K-44 ויש לי כמה שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש להורים שלי סוזוקי באלנו שנת 96 אוטומטית.והיא עברה 108 אלף קילומטר. עוד 2000 קילומטר עושה טיפול עשר אלף.והיום יצאתי עם האוטו בלילה המחוג של האוטו עמד על פול טנק ,אז שפכתי את כל הפחית של הK-44 לתוך המיכל ונסעתי על טורים גבוהים כל היום בערך 120 קילומטר עשיתי והאוטו לא אכל דלק בכלל ורציתי לדעת בשביל שכל הK-44 יכנס למנוע אני צריך לנסוע עוד על טורים גבוהים או שזה כבר לא משנה?

טעוד שאלה האם התוסף הזה יכול לגרום נזק למשהו? תודה לעונים

פורסם
שלום לכולם יש להורים שלי סוזוקי באלנו שנת 96 אוטומטית.והיא עברה 108 אלף קילומטר. עוד 2000 קילומטר עושה טיפול עשר אלף.והיום יצאתי עם האוטו בלילה המחוג של האוטו עמד על פול טנק ,אז שפכתי את כל הפחית של הK-44 לתוך המיכל ונסעתי על טורים גבוהים כל היום בערך 120 קילומטר עשיתי והאוטו לא אכל דלק בכלל ורציתי לדעת בשביל שכל הK-44 יכנס למנוע אני צריך לנסוע עוד על טורים גבוהים או שזה כבר לא משנה?

טעוד שאלה האם התוסף הזה יכול לגרום נזק למשהו? תודה לעונים

נזק זה לא יגרום ... כל עוד לא שמים את זה יותר מדי (נגיד אחת לכל 500 ק"מ...)

אבל היה רצוי יותר שתשים את זה על רבע \ חצי טנק ואז תנסע על טורים גבוהים .. יהיה לזה יותר אפקטיביות , למרות שגם ככה יש לזה אפקטיביות רבה.

פורסם

לא כל 500 ק"מ, כל 10,000 ק"מ.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
אם אני ישים כל פעם שיש לי רבע טנק אז יגרם נזק ? תוך כמה זמן בממוצע המנוע יתנקה לחלוטין ?

כ-ל פעם שהדלק יגיע לרבע מיכל לשים תוסף !@?$!? :shock::shock::shock:

פורסם
אם אני ישים כל פעם שיש לי רבע טנק אז יגרם נזק ? תוך כמה זמן בממוצע המנוע יתנקה לחלוטין ?

גם פה, וגם בשירשור אחר דובר על אחת ל 10K או המספר המלא: 10000 ק"מ. אתה רוצה לשים כל 300-400? יגרם נזק? בטוח. איזה? תנסה תגיד לנו.

פורסם

גם פה, וגם בשירשור אחר דובר על אחת ל 10K או המספר המלא: 10000 ק"מ. אתה רוצה לשים כל 300-400? יגרם נזק? בטוח. איזה? תנסה תגיד לנו.

לא יודע לגבי נזק שייגרם למנוע, אבל מה שבטוח לכיס שלך ייגרם נזק.

פחית k44 עולה בממוצע כ-80-85 שקלים.

:roll:

פורסם

לא יודע לגבי נזק שייגרם למנוע, אבל מה שבטוח לכיס שלך ייגרם נזק.

פחית k44 עולה בממוצע כ-80-85 שקלים.

:roll:

אם אני לא טועה אפשר להשיג ב 60-65 שקלים אצל הפרסי.

פורסם
מצטער של השאלה,אבל מישהו יכול להסביר לי מזה הפחית הזאת,ה-K-44 ?

תודה.

בצע חיפוש בפורום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...