Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קורן דווקא פה אני חולק עלייך. יש לחבר שלי פולו 2006 ואיתה רמקולים מקוריים מקדימה ומערכת קנווד ושומעים ממש טוב יחסית למה שבא מהחברה.

כי כנראה שפולו זה לא סיוויק ישנם חברות בשוק היום כמו מרצדס,אודי ורוב הגרמניות שמגיעות עם מערכת סטריאו ברכב ברמה שלא תבייש אף אחד בדגמים המופארים הם מגיעים אפילו עם מגברים ויש כאלה גם עם סאבוופרים לכן אל תשווה את הפולו לסיוויק שני חברות עולמיות רק שאחת מחזיקה בחצי מחברות הרכב בעולם

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מערכת הקנווד מורכבת ע"י רדיו מילאנו.

אני אעלה יותר מאוחר כשאני אהיה בבית תמונה של טווטרים מפולו ותבין מה שיש שם בפנים..(לא זה לא כזה להיט).

נכון שלרוב הגרמניות מגיעות עם מערכות מקוריות לא רעות בכלל, מה שכן שחכנו שלגרמניות הפשוטות יותר יש אקוסטיקה מקורית טובה פי אלף מכל יפנית מקורית.

לגבי הסוויק:

http://www.honda.com.au/wps/wcm/resources/file/ebfc1104c0cdd3a/Civic_Accessories_Jan07.pdf

עמוד מספר 6 .

אלו הרמקולים "המיוחדים" לבאס שמגיעים מאחורה בדגמים החדשים של היום.

בזמנו הייתה מערכת רמקולים של פיוניר של 350 וואט (לא RMS) שהגיע אך ורק עם הדגם EX המאובזר לגמריי .

להשוות את זה לרמקולים מקצועיים אפילו דוטק זה דיי מבדח. אפילו פולס יותר טובים. אתם יודעים מה אפילו מאגנט פשוטים יתנו תוצאה יותר טובה.

בסופו של יום זה לא מעניין אותנו מה בא עם הרכב כיוון שבעל הרכב לא מרוצה ממה שיש לו ורוצה להחליף.

ב 3500 אין שום בעיה לבנות מערכת למוזיקה מזרחית אלקטרונית והיפ הופ.

אני הייתי הולך על סט של פוקאל Access 165 A1 .קישור:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=31292 תנסה להשיג כבר את ה A1 שהוא החדיש ולא ה A. אני מאמין שלא תהיה בעיה.

סט שמחירו פחות מ 1000 ש"ח, ומאוד יתאים לך.

מגבר מספיק לך דיי והותר Z4100 של מק אודיו, קישור:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37068 אפשר להשיגו בזול יותר ממה שמופיע בזאפ.

הסט הזה מבקש רק 60וואט. 80 וואט יזיז אותו בשמחה. וכמו כן הסט מאוד נציל.

לגבי סאב.

לך על http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=12375 .

צריך לעלות פחות מ 1000 עם תיבה.

רדיו דיסק:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=385330 .

עולה בסביבות ה 1000 .

אתה יכול להשיג הכל ב 3500 אם תלך ותקנה הכל באותו מקום.

פורסם

תודה רבה על התגובות...

בנוגע למה ש"זה זה וזה" רשם אני יברר מחירים - החברות לא נראות לי מוכרות אבל אני סומך על זה שאתה יודע מה אתה אומר.

בקשר לשאלה ששאלתי מקודם לא קיבלתי תגובה... רדיו דיסק אני יכול להשתמש באורגינל של האוטו? כי בהונדה החדשה הפאנל לא נשלף וזה ממה להרוס תאוטו אם צריך להוציא אותו ולהחליף במשו שלא יתלבש בדיוק בחור....

בנוסף גם הרכבתי לי פה מפרט למערכת הייתי רוצה לקבל חוות דעת עליה:

קומפוננט 6.5 MorelוDotech MKII 6ו 111111111

סאב וופר 12RockfordוP212S4

מגברוP450וRockford

האם חסר לי פה משו במפרט? איך הוא זה יסחוב וישמעו חלק ויפה?

המפרט הזה בזאפ יוצא פחות מ3 אלף שקל אני חושב ככה שאפשר להוציא את המערכת ביותר זול בקנייה מרוכזת או מכירות פומביות.

בקשר לסאב ראיתי שהוא בא בלי תיבה... איך אני מתאים לו תיבה? המתקין עושה את זה? כמה זה עולה?

שוב פעם תודה מראש על העזרה

פורסם

המפרט שהבאת נחמד. לי היה את אותו המפרט בער רק עם דוטק מקדימה. אחלה שילוב. אבל, אתה יכול למצוא דברים הרבה יותר טובים ביד שניה בפורום.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתה יכול להשתתמש במקורי.

אז המערכת שהצעתי יוצאת פחות מ 3 אלף.

אני חושב שמבחינת התאמה למוזיקה שאתה שומע מה שצעתי לך הרבה יותר מתאים .

מק אודיו חברה גרמנית .

פוקאל אחת מיצרניות הרמקולים הגדולות בעולם.

סרווין ווגה חברה אמריקאית שמתמחה בשני תחומים. ייצור ייחידות באס והגברת מופעים.

האפקט של הטוויטר המתכתי של הסט על המוזיקה המזרחית שתשמע והאלקטרונית זה עולם אחר לעומת טווטיר מבד שיש למורל.

לגבי היפ הופ הסרווין הוא אחד הסאבים הטובים ביותר למוזיקה שחורה ששמעתי. היה לי ברכב כמעט שנה את המודל הקודם של הדגם הזה.

פורסם

אתם מרכיבים סטים לבנאדם ומדברים איתו על רמקולים אורגינאלים של הרכב

רק הבעיה היא שאתם לא עוזרים לו עם זה שיש לו רדיו דיסק מובנה ומה שהוא צריך לעשות בהתאם

פורסם
במה יש לעזור לו?

כשיגיע למתקין יחסרו לו מנחת ב 100 שקל ויסגרו את הסיפור!

אם זה כל הסיפור אז תענוג...

לא ידעתי שמנחת עולה מאה שקל.

ותתפלא,אצלנו(אשקלון) 99% מהמתקינים תשאל אותם מה זה מנחת הם יגידו לך איפה שהמסוקים נוחתים!!

ועכשיו רציני.חשוב שהוא יידע מזה.

פורסם

אני מסכים עם הסטאפ של "זה וזה וזה" רק הייתי מחליף סאב לKICKER C12

חוצמזה פיקס .

בנוסף , בקשר לרדיו דיסק המקורי , אתם בטוחים שאין איזה מתאם פלסטי כמו במאזדה או בקורולה לרדיו דיסק שאינו מקורי ?

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

"זה זה וזה" תודה רבה על העזרה...

יש מצב שתוכל להביא לי מפרט משודרד טוב יותר כי כמו שהבנת אנלא רוצה לקנות רדיו דיסק אז זה חוסך לי איזה 1000 שקל ככה שאני יכול להשקיע על שאר הרכיבים...

פורסם

בכלל אני אגיד לך את האמת.

תחסוך 1000 ש"ח.

ברצינות. אין שום סיבה. עוד 1000 ש"ח יתנו לך שיפור של 10 אחוז אולי. לא שווה את ההשקה.

במקום זה לך למתקין טוב שיעשה לך עבודה טובה.

יחבר לך מנחת טוב , כבלים איכותיים יותר, והתקנה וכיוון טוב.

עדיף מלהוציא עוד 1000 ש"ח על רכיבים. למוזיקה שאתה רוצה וכמו כן כיוון שאתה נשאר עם הרדיו דיסק המקורי אתה לא תנצל יותר את תוספת הכסף.

אם אתה מאזור הצפון קפוץ למצת אור לדני זומרשטיין חבר הפורום.

עדיף שתשלם למתקים עוד 300-400שקל עם הרכיבים האלו , יעשה לך גם אולי איטום קל בדלתות ואז בכלל. יעשה שיפור גדול יותר .

פורסם

סבבה תודה רבה על העזרה אני ילך על מה שהצעת לי או על מה שהחבר המליץ לי שרשמתי ...

בקשר למתקין אני כמעט בטוח שאני ילך לדני זומרשטיין הזה כי אתה חבר שלי רימו איפה שהוא התקין.

פורסם
דבר ראשון חנות שמכבדת את עצמה יש לה חדר השמעה.

היי

אתה חושב שניתן לקבוע אילו רמקולים מתאימים לך לפי שמיעה בחדר השמעה? מן הסם האקוסטיקה שלו דיי שונה מהרכב....:?:

פורסם
היי

אתה חושב שניתן לקבוע אילו רמקולים מתאימים לך לפי שמיעה בחדר השמעה? מן הסם האקוסטיקה שלו דיי שונה מהרכב....:?:

לא לקבוע לחלוטין אבל כן אפשר להבין איזה סוג מוסיקה הם מתאימים קצת ואז לבדוק עוד קצת עליהם ולהחליט, אל תבין ש100% אם תשמע רמקול בחדר אקוסטי וסגור אז תחליט לקנות אותו אלא זה יתן לך קצת מושג מה הרמקול יכול להוציא ולאיזה סוג הוא יותר מכוון

• תוכן חדש...