Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא לקבוע לחלוטין אבל כן אפשר להבין איזה סוג מוסיקה הם מתאימים קצת ואז לבדוק עוד קצת עליהם ולהחליט, אל תבין ש100% אם תשמע רמקול בחדר אקוסטי וסגור אז תחליט לקנות אותו אלא זה יתן לך קצת מושג מה הרמקול יכול להוציא ולאיזה סוג הוא יותר מכוון

הבנתי תודה:-P ...מה בקשר לחיבור למגברים/כבלים שונים האם זה משפיע? (אני יודע שבאודיו לבית למשל אין טעם לבדוק זוג רמקולים עם מגבר שונה מזה שיש לך למשל...)

אני צריך לשמוע בדיוק את הסטאפ שאני מעוניין בו כדי לקבל רושם מהרמקולים?

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גלול תשמע אותי אתה בטוח מכיר איזה כמה שנים טובות, מן הסתם אני הפנתי אותך לפה **** קיצר שמע כל מה שהאנשים אומרים לך פה זה נכון אני הפנתי אותך למתקין מצויין או בן חמו שההתקנה שם יוצאת ממש ממש טוב וזה שמעתי לא רק ממני או לחיפה רדיו ויש לי את הכרטיס ביקור אני יתן לך... אתה מגיע לשם הם יודעים בדיוק איזה מנחת ואיזה מתאם ומה צריך אתה תקנה את כל המערכת והם יתקינו בסופו של דבר.... לכן מה שנתנו לך פה זה מצויין לי יש פוקאל באוטו ושמעת אותם חברה מעולה לגבי הסאב ומגבר לא מכיר אז לא מגיב בקיצור מפה זה כבר הבחירה שלך ומה שיתנו לך,דבר איתי

אסף

פורסם
הבנתי תודה:-P ...מה בקשר לחיבור למגברים/כבלים שונים האם זה משפיע? (אני יודע שבאודיו לבית למשל אין טעם לבדוק זוג רמקולים עם מגבר שונה מזה שיש לך למשל...)

אני צריך לשמוע בדיוק את הסטאפ שאני מעוניין בו כדי לקבל רושם מהרמקולים?

כמו בבית גם ברכב אתה חייב לשמוע בסופו של דבר SETUP שבחרת.

אבל גם כמו שאתה בוחר מערכת לביתית אתה יכול לשמוע רמקולים על מגברים אחרים ולשמוע מגברים על רמקולים אחרים וברגע לפני שאתה קונה לבקש לשמוע כל הSETUP יחדיו ולהחליט חנויות שמכבדות את עצמם יתנו לך את האפשרות הזאת, פה בארץ אין מתקין עם כל הכבוד לכולם שלא מרמה את הלקוח שלו בעולם הסאונד של הרכב וכולם יכולים להגיד לו נכון אבל בתוכם יודעים טוב מאד שזה נכון, רק בעולם הסאונד הביתית מצאתי חנויות שיש להם כבוד וברמה אירופית ואמריקית המאפשרות לך לשמוע כל מיני SETUP לפני הקניה ולתת לך את האפשרות להחליט

פורסם

אבל גם כמו שאתה בוחר מערכת לביתית אתה יכול לשמוע רמקולים על מגברים אחרים ולשמוע מגברים על רמקולים אחרים וברגע לפני שאתה קונה לבקש לשמוע כל הSETUP יחדיו ולהחליט חנויות שמכבדות את עצמם יתנו לך את האפשרות הזאת, פה בארץ אין מתקין עם כל הכבוד לכולם שלא מרמה את הלקוח שלו בעולם הסאונד של הרכב וכולם יכולים להגיד לו נכון אבל בתוכם יודעים טוב מאד שזה נכון, רק בעולם הסאונד הביתית מצאתי חנויות שיש להם כבוד וברמה אירופית ואמריקית המאפשרות לך לשמוע כל מיני SETUP לפני הקניה ולתת לך את האפשרות להחליט

אתה רוצה להגיד שלא ניתן לשמוע סטאפ מושלם לפני קניה באף מקום?:shock:

פורסם

פה בארץ אין מתקין עם כל הכבוד לכולם(,) שלא מרמה את הלקוח שלו בעולם הסאונד של הרכב(,) וכולם יכולים להגיד לו(לא) נכון(,) אבל בתוכם יודעים טוב מאד שזה נכון,

סליחה??:shock: :shock:

ראוי שתחזור בך, בכל אופן אם אתה אכן חושב כך, עצוב לי .

אכן לא כולם ישרים, זה עדיין לא הופך את כל המתקינים לרמאים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
סליחה??:shock: :shock:

ראוי שתחזור בך, בכל אופן אם אתה אכן חושב כך, עצוב לי .

אכן לא כולם ישרים, זה עדיין לא הופך את כל המתקינים לרמאים.

בברכה

דני

אם כל המתקינים היו כמוך דני, לא היה לו מה לרשום(וגם לא היה טועה בניסוח :roll: ).

מצד שני אתה אדם טוב וישר שעוסק בהתקנות ולצערי לא תמיד הדברים חופפים,ישנם עצמאיים שרוצים להרוויח כסף וחלק מהם עושים זאת בצורה לא כשרה.

פורסם
.

, פה בארץ אין מתקין עם כל הכבוד לכולם שלא מרמה את הלקוח שלו בעולם הסאונד של הרכב וכולם יכולים להגיד לו נכון אבל בתוכם יודעים טוב מאד שזה נכון, רק בעולם הסאונד הביתית מצאתי חנויות שיש להם כבוד וברמה אירופית ואמריקית המאפשרות לך לשמוע כל מיני SETUP לפני הקניה ולתת לך את האפשרות להחליט

זה נכון שלא כולם תלית שכולה תכלת אבל להכליל את כולם מה שאמרתה קרגע ממש:evil: אבל ממש :evil: אותי קרגע באמת כמו שדני אמר תחזור בך מימה שרשמתה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

דני אם אתה יכול להשאיר איזה דרך ליצור איתך קשר או משו(=משהו)... אנלא(=אני לא) מאמין שיש לך אייסיקיו אז אימייל או פלאפון או משו(=משהו) שאני יוכל לדבר איתך ולהתייעץ איתך בנוגע לרכיבים למערכת וגם על ההתקנה למרות שזה עוד לא ממש רלוונטי כי אני עוד מחכה שיגמר לי המלווה

:( אבל אני כבר עכשיו עושה תבירורים(=את הבירורים) שברגע שאני יגמור עם המלווה אני כבר ידע בדיוק מה אני רוצה ואיפה ויהיה לי רק ללכת להתקין.

הרבה המליצו פה עליך ואני צריך באמת מישו(=מישהו) שאפשר לסמוך עליו כי אנלא(=אני לא) מבין גדול בתחום.

קיצר תשאיר פה איזה דרך ליצירת קשר איתך אני השקעה כדאית אני פה מחיפה ו99% שאני יבוא להתקין אצלך אם תעשה מחירים טובים :)

פורסם

תודה על התיקון טעויות אבל אני לא יחזור בעצמי ועם מישהו פה התעצבן אז יכול להמשיך להשאר כך, אני באמת לא בחנתי את כל המתקינים ולא מכיר את כולם אבל כמו שאני לא תמיד תלית שכולה תכלת אז בטוח שבעל עסק(מתקין) הוא לא תלית שכולה תכלת.

עוד דבר דני לא מכיר אותך אישית וגם לא מעוניין להכיר כי גם כך העולם הזה כבר מאחורי, עם יש לך חבר'ה שמאמינים בך וטוענים שאתה ישר שיהיה לך בכיף ובמזל טוב אולי סוף סוף מתוך 100% יהודים במדינה הזאת יש בן אדם ישר

פורסם

אני פה מחיפה ו99% שאני יבוא להתקין אצלך אם תעשה מחירים טובים

:)

גם אם לא היית מחיפה , עדיין שווה לנסוע.

ואני לא חושב שמחיר נמוך זה תמריץ להתקין אצל דני-זומרשטיין,

כמו שתגיע למסעדה טובה , ותגיד להם :

"אני יודע שטעים אצלכם, ואתם עושים עבודה נהדרת עם המצרכים, אבל תעשו לי מחיר טוב כדי שאכנס "

נשמע הגיוני?!

ZZR

פורסם
הינה סוד שאתה לא יודע

הרמקולים של ההונדה האורגנלים של החברה שווים הון עתק ברצינות?!!!! כמה אם מותר לדעת?

הרמקולים של שמגיעים עם האוטו מהיצרן הם הרמקולים האיכותיים ביותר שראיתי מאז ומתמיד וואו , רואים שלא ראית רמקולים איכותיים מימיך , אתה גם לא מבין מה זה רמקול איכותי

קנה רמקולים לדלתות במיקרה שאין קומפוננטים מוצר ששווה להשקיע מאוד עליו למה? הרי רק לפני רגע אמרת שהרמקולים המובנים הם הכי טובים , אז מה קרה ?

עכשיו כל מה שצריך כאן על מנת שיהיה גימור למערכת הוא הכיוון של הרמקולים

צריכים לכוון את הרמקולים עם כל המערכת ויש לך מערכת רצינית ביותר

עלויות:

מגבר 400 וואט - 700ש"ח - בהגזמנה .תגיד איזה מגבר ארבע ערוצים 400RMS יש ב700 ש"ח ? אתה יכול להראות לי את הקישור לנס הזה ?

סאב - 700 ש"ח

קומפוננטים - 700 ש"ח - יש אפשרות לוותר על הקומפוננטים מה דעתך להחליט ? האם צריך קומפוננטים או רמקולים של החברה ? כשתחליט סופית תודיע לכול חברי הפורום . ובאותה הזדמנות יקרה תודיע לכולם למה רק 700 ש"ח

פנאל רדיו דיסק - 1000

כל החבילה הזו תעלה לך גג 2500 ש"ח ואם אתה מוותר על סאב אז בכלל אתה יוצא מורווח ממה מחוסר בתדרים נמוכים?

זכור תמיד הרמקולים של הסיווק הם הרמקולים הטובים שהיו לי באוטו

צירפתי לך תמונה שתבין שאני לא סתם מדבר

התגובות שלי באדום , ולפעם הבאה אם אתה לא יודע תחסוך מכולנו את הליכלוך של התרד' בשטויות במיץ . לא הוספת כאן שום דבר מועיל .

הוא שאל לגבי קומפוננט מסויים שבמקרה עולה יותר מהכסף שאתה המלצת לו ולא ענית לו . בשביל מה לספר לכולנו שיש לך סיוויק גם ?

יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אבל גם כמו שאתה בוחר מערכת לביתית אתה יכול לשמוע רמקולים על מגברים אחרים ולשמוע מגברים על רמקולים אחרים וברגע לפני שאתה קונה לבקש לשמוע כל הSETUP יחדיו ולהחליט צודק בהחלט חנויות שמכבדות את עצמם יתנו לך את האפשרות הזאת, פה בארץ אין מתקין עם כל הכבוד לכולם שלא מרמה את הלקוח שלו בעולם הסאונד של הרכב אתקן אותך אין מתקינים מקצועניים שיודעים היטב איך ליצור מערכת שלמה ואיך להציג אותה ללקוח , שלא לדבר על לכווין אותה ברכב הספציפי שלו וכולם יכולים להגיד לו נכון אבל בתוכם יודעים טוב מאד שזה נכון אני לא חושב שהם שקרנים כי הם רוצים לשקר אל משום שהם לא יודעים, רק בעולם הסאונד הביתית מצאתי חנויות שיש להם כבוד וברמה אירופית ואמריקית המאפשרות לך לשמוע כל מיני SETUP לפני הקניה ולתת לך את האפשרות להחליט אתה שוכח שבעולם הייתי אין כמעט מה לכווין , כמעט כול החדרים אותו דבר , ואם רוצים אז לעשות אותם יותר אקוסטיים זה קל , ברכב אתה צריך להיות מקצוען שיודע מה הוא עושה ועם נסיון ברכב הספציפי כדי להגיע לתוצאה טובה

ואפילו אז יש עדיין אפשרויות לשפר , אלא שאין בארץ מקצוענים ברמה של מקצועני SQ שמתחרים בחו"ל , שלא לדבר על המתחרי שמייצגים חברות לרכב

הרבה המליצו פה עליך ואני צריך באמת מישו(=מישהו) שאפשר לסמוך עליו כי אנלא(=אני לא) מבין גדול בתחום.

קיצר תשאיר פה איזה דרך ליצירת קשר איתך אני השקעה כדאית אני פה מחיפה ו99% שאני יבוא להתקין אצלך אם תעשה מחירים טובים :)תקרא את התגובה שלי לסקייליין ותבין מדוע אתה לא מבין נכון . ברכב ההשקעה בהתקנה צריכה להיות חלק גדול מההשקעה ברכיבים . כמות המתקינים שהם ישרים עד כדי כך שיודו אם הם מבינים או לא , ולא יקחו עבודות אם הם לא חושבים שיתנו לך שירות טוב , ניתן לספור על אצבעות יד אחת . אז כשיש לך מתקין טוב וישר , ודי מקצוען , עדיף שלא תנסה לחסוך , וללכת ל"חאפר" (רוב אלו שיעשו לך מחיר הם חאפרים כי הם לא יכולים להציע מקצוענות אז הם מציעים מחיר , והמבין יבין)

התגובות שלי באדום

בברכה יהודה

נ.ב אני מצטער שעשיתי שתי הודעות פשוט ההודעה הקודמת שהגבתי אליה הרתיחה אותי , כי בא אדם שלא מבין כלום ומציע עצות אחיתופל ועניתי מהר מידי

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
גם אם לא היית מחיפה , עדיין שווה לנסוע.

ואני לא חושב שמחיר נמוך זה תמריץ להתקין אצל דני-זומרשטיין,

כמו שתגיע למסעדה טובה , ותגיד להם :

"אני יודע שטעים אצלכם, ואתם עושים עבודה נהדרת עם המצרכים, אבל תעשו לי מחיר טוב כדי שאכנס "

נשמע הגיוני?!

ברור שאתה צודק בעקרון אבל בגלל שלצערי אין לי כסף לא מוגבל וכל שקל שיחסך על רכיב מסויים יכול ללכת כדי לשפר רכיב אחר אז מחיר נמוך הוא כן תמריץ וברור שאין לזלזל בזה שכמו שהבנתי מהמלצות של רבים פה איכות ההתקנה והשרות טוב מאוד

פורסם

אתה חי באשליות מתוקות :drinking: ,

נראה לך שבמקום אוטופי כלשהוא , אתה תיגש לחנות , תתקין ואז תבקש לשמוע עוד מגבר , ועוד מגבר ,

וושאחד העובדים בחנות יחליף לך רמקולים עד שתמצא את שביקשת , כי זה שירות טוב ?!!

וכל פעם יפרקו וירכיבו את הדלת וחוטים , ויכוונו מחדש , וידביקו טויטר ועוד טויטר (גם שירות טוב)?

אם אתה לא מבין למה מתקינים/חנויות לא נותנים לך לשמוע את כל מה שקיים על המדף , מצבך עגום.

עדיף שתחייה באשליה הזו שבאמריקה , היו עושים לך את זה (אבל כנראה שהיו מעיפים אותך לקיבינמט אחרי שעה...)

מישהו היה משלם על הזמן וההתקנות המרובות? -כנראה שלא .

אתה היית קונה במחיר מלא מגבר (חדש בקופסה ) אבל עם סימני ברגים קצת ושריטות (כי היה מותקן 10 דק' ברכב שלפניך ) ?

התשובה היא לא.

ואם היית קונה מגבר קצת שרוט , אז במחיר "מציאה" , נכון?

לצערי אין לי כסף לא מוגבל וכל שקל שיחסך על רכיב מסויים יכול ללכת כדי לשפר רכיב אחר אז מחיר נמוך הוא כן תמריץ

וברור שאין לזלזל בזה שכמו שהבנתי מהמלצות של רבים פה איכות ההתקנה והשרות טוב מאוד

אפשר להתפשר על רכיב מיד -2 ולא חדש , אפשר להתפשר על מגבר של לייטניניג ולא רוקפורד,

אבל מתקין טוב (כמו דני או עופר ) ידע לנצל את הרכיבים שקנית וגם לא ידחוף לך שטויות שאתה לא צריך .

וחוץ מזה ,

50% מהתקנה טובה זה כיוונים, ומי שלא מקצועי לא יעזור לך גם אם ישחק ויזיז את כל הכפתורים במגבר .

ZZR

פורסם

מצטער להגיד לכם שהמצב שלכם עגום וזה לא קשור רק לאמריקה בכל חנות סאונד לרכב אמור להיות חדר אקוסטי כדי שתוכל לשמוע סטים ומגברים שונים, ולדעת לאיזה כיוון לפנות ולצמצם אופציות. זה שבארץ אף מתקין לא עושה את זה ולכן חצי מהמכוניות סליחה טעות שלי 99% מהמכוניות בארץ המערכות בהם נשמעות על הפנים (ותוציאו את המערכות של ערסים מהסטטיסטיקה) תבינו שמתקין יכול להרשות לעצמו להריץ חוטים ולתת לך לשמוע מגברים מסויימים ורמקולים מסויימים נכון שהוא לא יחליף לך עד שתשמע את הכל כמו במערכות ביתיות אבל עדיין לתת לך את האופציה של לפחות 3 מגברים ורמקולים להחליף ולהגיע למסקנה זה כן צריך לעשות מסיבה שעם הוא מעוניין שתתקין אצלו ותביא עוד אנשים תספר למה, אל תשכח שאתה מוציא את מיטב כספך ואם אתה מוכן לזרוק בלי לשמוע אני יכול לכוון אותך לכמה חנויות שיפרסו לך שטיח אדום בכניסה רק תביא את המזומנים.

ואיך כמעט ששכחתי מכיוון שאני כבר לא מתעניין כל כך בעולם הסאונד ועובר למשהו אחר אז ממש לא מעניין עם הבנת והפנמת את נושא השיחה. בקיצור חבל על הרבה חבר'ה חדשים שנכנסים לפה ומקבליםם מידע שגויים מהרבה חברי פורום שחושבים שהם יודעים משהו בעולם הסאונד ותאמין לי שאני אחד שטוען שאני לא יודע אפילו קמצוץ על העולם מציע בדול לכולכם לקרוא אצת מעבר להודעות בפורום הזה או בעוד כמה פורומים בחו"ל ולהבין ולהפנים

• תוכן חדש...