Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני חדש פה בפורום והייתי רוצה יעוץ בנוגע לקנייה והרכבה של מערכת.

אני מחפש לקנות משו שיעלה לי בסביבות ה3 אלף - 3.5 אלף (לא כולל התקנה).

אני רוצה משו חייתי ואני ממש לא מבין בכל ההספקים והדברים האלה בחיים שלי לא התעסקתי בזה בשביל זה באתי לשאול פה.

חבר המליץ שרמקולים אני יקח תקומפוננט של מורל 6.5 אינץ MorelוDotech MKII 6ו

עכשיו בקשר לסאב והמגבר אני לא יודע מה יהיה לי טוב ומה יספיק לי הבנתי שחברות טובות זה רוקפורד, אלפיין וכל אלה

מה אתם ממליצים לי לקחת ואיזה עוד חלקים אני צריך + שיהיה בטווח המחירים שרשמתי למעלה...

איך הקומפוננט הזה גם?

בנוסף גם איפה הכי זול ואמין יהיה לי להתקין ולקנות תמערכת פה באזור חיפה?

תודה מראש,

גל.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הינה סוד שאתה לא יודע

הרמקולים של ההונדה האורגנלים של החברה שווים הון עתק

הרמקולים של שמגיעים עם האוטו מהיצרן הם הרמקולים האיכותיים ביותר שראיתי מאז ומתמיד

קח מערכת פשוטה רדיו דיסק כל רדיו דיסק

תוסיף מגבר פשוט 400 W לא חסר יש המון טובים

חבר סאב וופר

קנה רמקולים לדלתות במיקרה שאין קומפוננטים מוצר ששווה להשקיע מאוד עליו

עכשיו כל מה שצריך כאן על מנת שיהיה גימור למערכת הוא הכיוון של הרמקולים

צריכים לכוון את הרמקולים עם כל המערכת ויש לך מערכת רצינית ביותר

עלויות:

מגבר 400 וואט - 700ש"ח - בהגזמנה .

סאב - 700 ש"ח

קומפוננטים - 700 ש"ח - יש אפשרות לוותר על הקומפוננטים

פנאל רדיו דיסק - 1000

כל החבילה הזו תעלה לך גג 2500 ש"ח ואם אתה מוותר על סאב אז בכלל אתה יוצא מורווח

זכור תמיד הרמקולים של הסיווק הם הרמקולים הטובים שהיו לי באוטו

צירפתי לך תמונה שתבין שאני לא סתם מדבר

h1.jpg

פורסם

:shock:

בכל מקרה, הדוטק נשמעים מעולה בהגברה טובה.

סאב ומגברים לא חסר מגברים של חברות טובות, תלוי מה התקציב שלך כמובן.

באזור חיפה יש את דני זומרשטיין-מצת אור שהרבה בפורום ממליצים עליו.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

הייתה לי בדיוק כזו גם אותו צבע ומכרנו אותה לפני חצי שנה וקנינו סיוויק חדשה... יש לי בה שני רמקולים קדמיים שניים אחוריים ושני טוויטרים מקדימה...

בקשר למה שאמרת אני לא מאמין שהרמקולים של ההונדה אפשר להשוות אותם ברמה לרמקולים מקצועיים (לא נראה לי לפחות כמו שאמרתי אנלא ממש מבין בזה).

בקשר לפאנל אנלא יקנה רדיו דיסק כי בסיוויק החדשה הרדיו דיסק הוא חלק מהאוטו ממש אין אפשרות להוציא אותו הוא חלק מהדשבורד כזה או איך שלא קוראים לדבר הזה איפה שהפאנל של המזגן והכל ולהוציא אותו זה לעשות חור באוטו.

בקשר למגבר והסאב שאמרת אשמח אם תיהיה יותר ספציפי ותביא דגמים ובקשר לקומפוננט למה לקנות קומפוננט אם אתה אומר שהרמקולים של ההונדה הכי טובים?

בכל מקרה תודה על הייעוץ..

אשמח לקבל עוד חוות דעת יותר מפרטות (דגמים + מחירים)

פורסם

מי זה ה-AUDI6 הזה? :x:shock:

בכל מקרה, הבנתי שאתה רוצה מערכת שתפציץ. בשביל זה אתה צריך להגיד לנו איזה רדיו דיסק יש לך ברכב, או שהוא מקורי של החברה? המלצות למגברים קומפוננטים וכו' אתה תמצא בכפתור חיפוש שיש לך פה למעלה, כי נושאים כאלו בתקציב שלך נפתחו מיליון פעם.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הרדיו דיסק או אורגינל מהחברה הוא חלק מהאוטו יענו...

בקשר למה שאמרת לי להסתכל באשכול זה בעייה למה אני לא יודע מה יתאים למה ... אתה מבין יכול להיות שאני יקח רמקולים וסאב מומלצים אבל שלא יתאימו למגבר שהמליצו

זה לא עניין של שקל או שניים אז אני רוצה להיות בטוח שמה שאני קונה טוב

פורסם

שמע אני ממש הייתי הולך על ההצעה של AUDI6 הוא ממש בחורמבין במערכות כנראה שללללללאאאאא!!!

רמקולים שמגיעים עם הרכב אינם איכותיים מספיק מכיוון שאינם יכולים לעמוד בRMS גבוה, הם אולי מספיק איכותיים לעבוד עם רדיו רגיל ופשוט ועם כיוון קטן דרך הרדיו דיסק אפשר לשמוע יפה אבל זה לא מה שאתה מחפש.

אני הייתי ממליץ לך לקנות סט קומפוננט טוב ישנם סטים ב500 שקל שנחשבים לטובים ועם אתה רוצה לעלות ברמה או להשתגע ישנם גם סטים 1000 ומעלה הכל תלוי בסוג המוסיקה שאתה שומע ואיזה סט יותר טוב לאוזן שלך

אחוריים בחיים אל תשקיע על רמקולים 6X9 עם כבר באמת אתה נוסעים עם חברים ברכב או ברגע שאתה מזיז את הראש האחורה נעלם לך קצת מהשמיעה שים 6.5 פשוטים שישלימו את הסאונד ברגע הזה אבל לא יותר מזה

סאב טוב שיתן לך באס מדויק ולא איזה מכות בומים של מסז' כמו הפיוניר או הקיקר.

עם מגבר 4 ערוצים טוב ואתה יכול להינות חבל על הזמן עם המערכת ברכב.

אני לא נתתי לך חברות ומחירים מסיבה שאחרי טעות שאני עשיתי אני לא מעוניין שאחרים יחזרו עליה ולכן אני אומר לך חד משמעי כל דבר שאתה קונה אתה צריך לשמוע ושיתאים לסוג מוסיקה שלך אחרת אתה לא תהנה ורק תשבור את הראש למה הוצאת על זה כסף

פורסם
הינה סוד שאתה לא יודע

הרמקולים של ההונדה האורגנלים של החברה שווים הון עתק

הרמקולים של שמגיעים עם האוטו מהיצרן הם הרמקולים האיכותיים ביותר שראיתי מאז ומתמיד

קח מערכת פשוטה רדיו דיסק כל רדיו דיסק

תוסיף מגבר פשוט 400 W לא חסר יש המון טובים

חבר סאב וופר

קנה רמקולים לדלתות במיקרה שאין קומפוננטים מוצר ששווה להשקיע מאוד עליו

עכשיו כל מה שצריך כאן על מנת שיהיה גימור למערכת הוא הכיוון של הרמקולים

צריכים לכוון את הרמקולים עם כל המערכת ויש לך מערכת רצינית ביותר

עלויות:

מגבר 400 וואט - 700ש"ח - בהגזמנה .

סאב - 700 ש"ח

קומפוננטים - 700 ש"ח - יש אפשרות לוותר על הקומפוננטים

פנאל רדיו דיסק - 1000

כל החבילה הזו תעלה לך גג 2500 ש"ח ואם אתה מוותר על סאב אז בכלל אתה יוצא מורווח

זכור תמיד הרמקולים של הסיווק הם הרמקולים הטובים שהיו לי באוטו

צירפתי לך תמונה שתבין שאני לא סתם מדבר

אני מקווה שתפסיק לכתוב שטויות להכניס רעיונות לא נכונים לאחרים. תשב תקרא ותלמד. ורק אז תחזור להגיב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152580

(משהוא לחשוב עליו)

הבחור ששאל צריך להבין. ולחפש ולשמוע מערכות. (וכבר נתנו 100000 פעם את התשובה לפני זה)

לדעת מה הוא מחפש. כי להרכיב מערכת מפציצה ב 3500 שקל זה מעוד קשה. ושתהיה גם טיפה איכותית.

כי רדיו הכי סביר זה 900-1200 שקל. ומשהוא עם כיוונים עולה כבר 1500 ומעלה.

מגבר זבל סביר מתחיל ב 600 שקל. ומגבר בינוני מתחיל ב 1000 שקל.

קומפוננט מתחיל 600 שקל. ומשהוא רציני יותר זה כבר מעל ל1000 שקל. (יש מתחת אבל אני בספק עם הוא יסתדר איתו)

סאב סביר מתחיל ב 700 שקל. ודברים טובים המחיר גם טוב.

ואני לא מדבר על להתאים בין הרכבים. בין המגבר לרמקולים. (כי לא הזכירו את זה.)

ולדאוג שהמגבר יהיה מספיק חזק לסאב. או להביא מגבר נפרד לסאב.

חיווט והתקנה זה עוד לפחות 600 שקל. (במקרה הטוב)

ולהוסיף טיפת איטום בדלתות מקדימה להשתיק אותן. זה עוד 300 שקל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תודה על התגובות דבר ראשון...

בנוגע למה שאמרתם על הרמקולים האורגינל של האוטו זה היה די ברור לי...

בנוגע למערכת שאני רוצה לקנות אני ממש לא מחפש משו הטופ שבטופ אלא מחפש משו טוב שישמעו יפה ויעשה רושם טוב.

כן הייתי שמח עם הייתי שמים לי שמות מדוייקים של דגמים ספציפיים שיתאימו לדרישות שלי כי כמו שאמרתי אנלא יודע מה יתאים למה ומה כדאי לא כזה מבין בזה רק טיפה בשמות של החברות.

החלקים שאני רוצה

הם

מגבר + סאב + קומפוננט

בנוסף הייתי רוצה לדעת אם לא תיהי בעייה שאני ישתמש ברדיו דיסק האורגינל של האוטו...

בקשר למה שרשמתם על זה שאי אפשר לבנות מערכת בכזה סכום חבר שלי עשה מערכת מגבר + סאב של JBL ורמקולים מקדימה 6X9 focal ויצא לו 3000 אלף שקל כולל ההתקנה ואחלה איכות יענו שומעים יפה אני צריך משו כזה לא משו מטורף...

אשמח עם תרשמו לי שילובים שאתם ממליצים כולל דגמים מדוייקים בטווח המחירים שרשמתי...

תודה.

פורסם
תודה על התגובות דבר ראשון...

בנוגע למה שאמרתם על הרמקולים האורגינל של האוטו זה היה די ברור לי...

בנוגע למערכת שאני רוצה לקנות אני ממש לא מחפש משו הטופ שבטופ אלא מחפש משו טוב שישמעו יפה ויעשה רושם טוב.

כן הייתי שמח עם הייתי שמים לי שמות מדוייקים של דגמים ספציפיים שיתאימו לדרישות שלי כי כמו שאמרתי אנלא יודע מה יתאים למה ומה כדאי לא כזה מבין בזה רק טיפה בשמות של החברות.

החלקים שאני רוצה

הם

מגבר + סאב + קומפוננט

בנוסף הייתי רוצה לדעת אם לא תיהי בעייה שאני ישתמש ברדיו דיסק האורגינל של האוטו...

בקשר למה שרשמתם על זה שאי אפשר לבנות מערכת בכזה סכום חבר שלי עשה מערכת מגבר + סאב של JBL ורמקולים מקדימה 6X9 focal ויצא לו 3000 אלף שקל כולל ההתקנה ואחלה איכות יענו שומעים יפה אני צריך משו כזה לא משו מטורף...

אשמח עם תרשמו לי שילובים שאתם ממליצים כולל דגמים מדוייקים בטווח המחירים שרשמתי...

תודה.

אנחנו לא אמורים לנחש איזה סוג מוזיקה אתה שומע ובתך ובתך שהאוזן שלי לא שומעת כמו האוזן שלך לכן אדיף שתישמע אלמנטים מסוימים ליפני שאתה מחליט משהוא אולי מה שנציע לך לא ישמע לך טוב ולי ישמע מצויין נקודה למחשבה....
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

אני שומע היפ-הופ אלקטרוני ומזרחי ככה שאני צריך משו שמתאים להכל.

בקשר למה שאמרת איפה אני יכול לשמוע את האלמנטים לא נראה לי שבחנויות ישימו לשמוע כל מגבר וכל רמקול...

בנוסף גם אנלא בטוח שאני בעצמי ידע לקבוע מה יותר איכותי כי אני מסוג הטיפוסים האלה שאני יודע שאם אני ישמע משו כזה עם סאבים מפוצצים שעושים בומים ומוזיקה חזקה אני יתלהב מזה אפילו שהאיכות היא על הפנים...

אם הייתי סומך על שיקול הדעת שלי ועל הידע שלי לא הייתי פונה אליכם לפורום.

פורסם

דבר ראשון חנות שמכבדת את עצמה יש לה חדר השמעה.

דבר שני אתה יכול לשמוע שילובים מאד מעניינים במפגשים של הפורום.

דבר שלילי עם כיוון המוסיקה שלך הייתי ממליץ לך ללכת באמת על סטים של JBL, INFINITY,ALFASONIC וברמו קצת יותר גבוהות FOCAL, JL AUDIO,VIBE

דבר שלישי סאבים באמת שיש הרבה וגם יש הרבה אחוזים שתלויים בתיבה שמגיעה איתו

דבר רביעי כל מגבר של חברה עם קצת כבוד יספיק לך עם זה LIGHTING AUDIO, ROCKFORD, JBL, SOUNDSTREAM, ALFASONIC,KENWOOD,DRAGSTER

הבנת אותי?

פורסם

אני מציעה לך להגיע לאחד מימיפגשיי הפורום הקרוב תשמע כול מיני סוגיי מערכות וכול מיני אלמנטים ותראה[תשמע] מה הכי נישמה לך באוזן כמובן שכול הבדיקה שלך טיתבצע אם דיסקים שלך.

וכך תוכל להתרשם הכי טוב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

לפי דעתי אוודי6 מדבר שטויות בשביל הצחוק והוא לא רציני בכלל. רמקולים אורגינלים שווים הון עתק? :shock: לחבר שלי יש סיוויק 2004 והרמקולים שלהם נשמעים בדיוק כמו כל דרעק אורגינלי שבא עם שאר המכוניות.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם
והרמקולים שלהם נשמעים בדיוק כמו כל דרעק אורגינלי שבא עם שאר המכוניות.

קורן דווקא פה אני חולק עלייך. יש לחבר שלי פולו 2006 ואיתה רמקולים מקוריים מקדימה ומערכת קנווד ושומעים ממש טוב יחסית למה שבא מהחברה.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

• תוכן חדש...