Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אותי סחף פרץ של נוסטלגיה.:mm_cry:

הייתי בעליו הגאה של אוטוביאנקי 77' . (הידעתם כי אפשר להכניס לאוטו לול תינוקות מעץ בגודל תקני?)

למיטב זכרוני הבוכנות של הבולמים היו זולות (תרתי משמע) וחייבו החלפה של הגומיות בקצב מסחרר בגלל דליפות.

מנוע 903 של פיאט היה מאד רגיש לחום (בדגם שלי לא היה מד טמפרטורה אלא רק נורת Oh Shit!), יש לשים לב במיוחד למצב המים על מנת שלא להגיע לכשל של אטם ראש. וכמובן להחליף שרשרת טיימינג עם סט גג"ש חדש בהקדם.

איזה כיף לראות רכב כזה שמור ומטופל.

תתחדשי ותהני.

פורסם

אני באמת לא מבינה על מה אתם מדברים.

ההילוכים עוברים חלק כמו חמאה (חוץ מחריקה קטנטונת לעתים רחוקות בשלישי שגם איתו נלמד להתמודד לאט לאט), הקלאץ עובד פשוט נהדר, האוטו בכלל לא מתחמם לי וכבר נסעתי איתו בפקקים ( אולי זה קשור למחסור בתרמוסטט שבעקבותיו המנוע כל הזמן מקורר), ההגה קל ורך.

האוטו ממש פשוט לנהיגה, אפילו זינוקים בעייתיים בעליה לא הביאו לכיבויו של המנוע אפילו פעם אחת וזה אחרי יותר משנה של שימוש ברכב אוטומטי בלבד.

מבחינה מכאנית, מלבד הדפיקות של התושבת ושרשרת טיימינג רועשת שיוסדרו תוך פחות משבוע, האוטו נוסע פשוט נהדר.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

מראה מרכזית

ביפו, רח סלמה (קרוב לנוגה) יש חנות שמתמחה במראות לרכב "הרקולס". לדעתי ניתן פשוט להחליף את הראי שבמראה.

את יכולה לחפש על החנות בפורום.

• תוכן חדש...