Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אינני מתמצא במחירי חלקים לפיג'ו, אבל בטוח שהעבודה תהיה יקרה משמעותית מהחלקים.

לדעתי אם כבר מפרקים, כדאי על הדרך כבר לעשות טיימינג.

אם אתה צריך המלצה למוסך (כלומר אם אתה רוצה לבצע זאת במוסך אחר), תגיד ותקבל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שלום לכולם

וחג שמח!

כפי שהבטחתי אני מעדכן מה קרה בסוף.

היום חזרתי עם האוטו מהמוסך,

הוחלפו:

1. דוד מים ברדיאטור + שטיפה

2. יוניט חום של הונטות (שאלה בנושא בהמשך)

3. משאבת מים

4. כיוון מחדש של הטיימינג עקב הצורך לפרק על מנת להגיע למשאבה.

לאחר נסיעה בעיר (ת"א) היום (יום מאד מאד חם!)

ראיתי כי המד חום של המנוע נמצע כל הנסיעה על הקו הלבן העליון (עשיתי לפני זה בדיקה לראות שהיוניט עובד ומפעיל את הונטות כשאר החום עולה מעל מה שהוגדר בטרמוסטט), הקו העליון זאת אומרת שאחרי יש קצת אזור ריק ואז האדום! (למי שמכיר פיג'ו 106).

יש לציין כי על כביש מהיר החום התיצר על הקו הלבן האמצעי והיה תקין

עכשיו השאלות שלי הן:

1. האם זה תקין? ולא מסכן את חיי המנוע?

2. האם אתם יודעים איך אני יכול לוודא ולכוון את הונטות שיהיו על המהירות הכי גבוהה שלהם כאשר הן מקבלות פקודה מהיוניט?

3. האם אתה מכירים איזה דרך יצרתית לשמוע על החום של הפיג'ו המיועדות לפורענות (נוזר קירור מיוחד\קומבינה עם המאוורירים\מאווררים נוספים\כל דבר יצירתי אחר)?

תודה רבה!

פורסם

לא, זה לא תקין.

תחזור למוסך שעשה לך את העבודה, ותדרוש מהם תוצאות - זה לא צריך להיות על קו העליון, אלא כל הזמן סביב האמצע (עם קצת שינויים למעלה ולמטה).

פורסם

בנסיעה זה צריך להתייצב על מתחת לאמצע-אמצע.

בעמידות ובעיר זה אמור להיות אמצע-הקו מעל לאמצע.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אז מה יכול להיות לא תקין?

כי המשאבה הוחלפה

ויש מים

והוונטות עובדות?

יכול להיות שרק המהירות עבודה שלהם לא נכונה?

או מה עוד עולה לכם בראש?

תודה!

פורסם

ניראה כאילו הטרמוסטט לא עובד בדוק אותו.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אני אגיד זאת בקצרה:

מי שמחפש קיצורי דרך באחזקת הרכב, בסופו של דבר משלם יותר מאשר היה צריך לשלם מלכתחילה.

הכל התחיל מנסיון לחסוך כמה שקלים ע"י ביצוע טיפול בחצר האחורית.

אני ממליץ שתלך למוסך שמתמחה בפיג'ו-סיטרואן כגון מוסך ימית בת"א שאני אישית מכיר ויודע שהוא טוב,

או כל מוסך אחר שאנשים פה ימליצו.

במוסך כזה מכירים את כל המחלות של הרכבים הללו (ויש הרבה כאלה) ויוכלו לפתור לך את הבעייה משמעותית במהירות.

כדאי לטפל בכך מהר כי כל עוד אתה ממשיך לנסוע ברכב כשהוא מתחמם לרמה כזו, אתה מתקרב במקרה הטוב לעשיית חצי אוברול (ראש מנוע)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...