Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזה צורה לחבר סאב בודד של 4 אום למגבר הנ"ל (לא מופיע על המגבר ) ע"מ לנצל אותו במלואו

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

פורסם

זה מופיע מתחת לחיבורים, בכל אופן זוגהחיבורים נועד אך ורק לנוחות החיבור של המשתמש, כך שבכל יציאה שלו (לא בגישור) הוא מוציא את אותו ההספק.

פורסם

בפיניקס גולד 400.1 אין חיבור גישור

על מה אתה מדבר?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא "מגשרים" מגבר מונו! הוא מונו! יש לו יציאה אחת.

אתה מחבר אליו את הסאב וזהו לפי ההתנגדות המונו כבר יוציא את מה שהוא יכול.

במקרה שלך זה מונו מיוצב, לא משנה איזה התנגדות תחבר אליו הוא יוציא הספק קבוע.

400RMS בתנאים אופטימליים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אמיר

למגבר הזה יש 2 פלוסים ו2 מינוסים לאיזה לחבר

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

פורסם

אמיר

דוגמה קלאסית - למי שאין נסיון עם המגבר הספיציפי, ומטעה אנשים סתם.

באמת לא משהו אישי.

לפותח התרד , עם אתה רוצה בכוח לגשר, אז כבר רשמתי לך שמלמטה, מתחת לחיבורים יש את הסימונים.

בברכה.

פורסם

אז זהו שאם היה על המגבר או בחוברת זה היה קל אבל אין לא בזה ולא בזה

gti1980 תודה הבנתי אותך

פורסם

ניתן לגשר את המגבר הזה?!

ולהוציא יותר מ400RMS?

לא מוזכר אצל פניקס גולד( עד כמה שהצלחתי לבדוק), אבל אפשר לשלוח אימייל ולברר.

אמיר

פורסם

מה??????.... (סליחה אבל מתבקש)

מונו בלוק לא מגשרים. אין אופציה ולא קיים דבר כזה.

יש מונו בלוקים שיש להם יותר מחיבור אחד!

וזה בשביל שאם מחברים מספר אלמנטים רב. (כמו 2/3/4 סאבים. או נגיד סאב אחד עם 2 סלילים) ורוצים לחבר ישירות למגבר מבלי לפצל. פשוט מחברים. לחיבור במקבילי.

ה4 חיבורים שיש לך הם. 2 פלוסים. (שהם בעצם אחד! בלוח זה אחד! שיש לו בקצה פשוט 2 חיבורים)

2 מינוסים. (שהם בעצם אחד! בלוח זה אחד!. שיש לו בקצה פשוט 2 חיבורים.)

ולכן גישור או שטויות כאלו הן קשקוש!

לדוגמא! אצל חבר שיש לו 2 סאבים. כל סאב מחובר לכניסה. ויש 4 חוטים מגיעים למגבר. וזה לא שהמגבר הוא 2 ערוצים. הסאבים. מחוברים במקביל. וזה כדי להוריד את ההתנגדות.

יום טוב אלי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך***

נשמע כבר הרבה הרבה הרבה, אבל הרבה יותר הגיוני מאשר שלמונו יש 2 יציאות.

אמיר

פורסם

חבר'ה אתם טועים ובגדול תבדקו לפני שאתה מדברים כמו שSoundman אמר ישנם מגברי מונו אשר מגיעים עם אפשרות של חיבור שני אלמנטים או שני סלילים בנפרד על אותו מגבר כמו בJL AUDIO למשל אצלי בסדרת הסלאש ישנם 2 פלוסים ו2 מינוסים כאשר אתה רוצה להוציא 250W RMS של המגבר לאלמנט אחד אתה צריך לחבר לפלוס הימני ביותר ולמינוס השמאלי ביותר כל חיבור אחר יגרום לקבלת הספק מוטעה ויוכל להיות שסדרת הXENON במונובלוקים של פיניקס בנויים גם כך לפי מה שיצא לי מה FAQ & TECH שלהם שהורדים נראה שישנם 2 פלוסים וש2 מינוסים לכן צריך להסתכל טוב בחוברת שקיבלת איתו ולבדוק איך אתה צריך לחבר? ותעשו טובה שאלות של חיבורים לפעמים גורמים לנזקים כי לא כל חברי הפורום מכירים את כל צורות החיבורים שיש בשוק

***תעשה לנו טובה ותתחיל לכתוב עם סימני פיסוק. להבא הודעות כאלה ימחקו***

פורסם
חבר'ה אתם טועים ובגדול תבדקו לפני שאתה מדברים כמו שSoundman אמר ישנם מגברי מונו אשר מגיעים עם אפשרות של חיבור שני אלמנטים או שני סלילים בנפרד על אותו מגבר כמו בJL AUDIO למשל אצלי בסדרת הסלאש ישנם 2 פלוסים ו2 מינוסים כאשר אתה רוצה להוציא 250W RMS של המגבר לאלמנט אחד אתה צריך לחבר לפלוס הימני ביותר ולמינוס השמאלי ביותר כל חיבור אחר יגרום לקבלת הספק מוטעה ויוכל להיות שסדרת הXENON במונובלוקים של פיניקס בנויים גם כך לפי מה שיצא לי מה FAQ & TECH שלהם שהורדים נראה שישנם 2 פלוסים וש2 מינוסים לכן צריך להסתכל טוב בחוברת שקיבלת איתו ולבדוק איך אתה צריך לחבר? ותעשו טובה שאלות של חיבורים לפעמים גורמים לנזקים כי לא כל חברי הפורום מכירים את כל צורות החיבורים שיש בשוק

מה??.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

מה אליקו? מה לא הבנת? תיכף תגיד לי זה לא הגיוני אתה לא יודע כלום תציץ באתר של JL AUDIO תוריד את הMANUAL של המונובלוקים שלהם ותראה על מה אני מדבר עם אתה רוצה לראות במציאות אתה מוזמן לפנו אלי ולהגיע ולהבין על מה אני מדבר מכיוון שאני לא מעוניין פה לאריך את התרד ולהתווכח איתך על דברים כאילו אתה יודע הכל

פורסם

טוב , הורדתי וסיימתי לקרוא את המדריך של JL

אשמח אם תסביר לי בהודעה פרטית מה הבנת מהמדריך , ואני אסביר לך מה שאני הבנתי.

מידריינג Hybrid Audio L4

• תוכן חדש...