Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

קורולה 93 מול 323f מה עדיף??


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקורולה היא יד 5 210.000 ק"מ במחיר 14.000. המאזדה היא 94 יד 4 עם 160.000.במחיר 18000.

הקורולה זקוקה ליישור קו כגון: טיימינג ,וטיפול גדול! כמו כן להחלפת מדחס למשופץ.המאזדה לעומת זאת שמורה ומטופלת ולא זקוקה ליישור קו. שניי הרכבים מגיעים עם טסט לחצי שנה. והם גיר ידני בלבד!! הרכב הוא פשרה מסוימת בתקציב שירד מ- 50000 ל- 25000. אני מחפש את הקורולה משנתון 96-7 אך נורא קשה למצוא 1 טובה. הרכב ישרת אותי לשנה עד שישתחרר כספית ונעבור לרכב חדש יותר. האם שווה ללכת על הקורולה? או על המאזדה? ישנם עוד רכבים על הפרק כגון:גולף 96\7, כריזמה98\9, סיויק 96, ידניות בלבד אך גם אותם קשה למצוא. אשמח לעזרה

פורסם

בכלליות הקורולה הרבה יותר טובה אבל ספציפית למקרה שלך עדיף ללכת על הרכב השמור יותר, כלומר המאזדה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא קונים רכב מתוך לחץ. התאזר בסבלנות, קנה קורולה ידנית שמורה.

 

וכמובן לא לשכוח לבדוק את כל המחלות של הקורולה: בולמי זעזועים, מצב הצבע וחלודות, צריכת שמן לא גבוהה מדי. (יש כאלה שטוענים שקילו ל-1500 ק"מ זה סביר).

פורסם

מה בקשר לגולף cl 97\8 ? איזה מהדגמים עדיף? 1800 או 1600? ה1.6 בעל הספק גבוה יותר והוא 16V האם זה עדיף על ה 1.8 כמובן לקחת בחשבון כוח זמין נמוך עדיף על 1.6.

פורסם

אם אתה קונה בידיעה שתוך שנה תמכור, עדיף שתיסע במוניות ייצא לך הרבה יותר זול ויחסוך ממך הרבה זמן,כסף,ודאגות.

 

לעניין הרכבים, הטויוטה טובה יותר,זריזה יותר,אמינה יותר,אפילו בשנתונים שאתה מדבר עליהם, גיר מעולה משודך למנוע "חזק" יחסית, הנדסת אנוש בתוך הרכב וחומרים כמו דשבורד,דיפוני דלתות ועוד,הרבה יותר נעימים וחזקים.

 

מבין ה 2 אני ממליץ על הטויוטה(הייתה לי אחת = רכב נהדר).

פורסם
אם אתה קונה בידיעה שתוך שנה תמכור, עדיף שתיסע במוניות ייצא לך הרבה יותר זול ויחסוך ממך הרבה זמן,כסף,ודאגות.

 

לעניין הרכבים, הטויוטה טובה יותר,זריזה יותר,אמינה יותר,אפילו בשנתונים שאתה מדבר עליהם, גיר מעולה משודך למנוע "חזק" יחסית, הנדסת אנוש בתוך הרכב וחומרים כמו דשבורד,דיפוני דלתות ועוד,הרבה יותר נעימים וחזקים.

 

מבין ה 2 אני ממליץ על הטויוטה(הייתה לי אחת = רכב נהדר).

 

ממש, אבל ממש לא מסכים!!

 

מניסיוני החלפתי 3 רכבים בשנתיים (מסיבות שונות ומשונות) - וברוך השם לא הרגשתי את זה בכיס. העיקר שתקנה רכב שמור, אני הייתי מחפש קורולה (רכב מבוקש מאוד שאחרי שנה אני מכרתי באותו הסכום שקניתי) - אבל לא את זאת שמצאת!!

 

לגבי הקורולה - לבדוק נקודות תורפה - בולמי זעזועים תקינים, צבע לא דהוי, שאין חלודות, שהגומיות סביב החלונות והבגאז' תקינות ושהמנוע לא צורך יותר מדי שמן ולא מעשן.

 

בהצלחה!! אחלה רכב ;-) מניסיון

×
×
  • תוכן חדש...