Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

מדובר בסט של מורל פולס, היום לתדהמתי לא נשמעה שום צווחה מכיוון הטויטר הימני(TW-1) , יש לציין שהסט מחובר לGTO 75.4. לאחר חיפוש ועיון ראיתי שלחלק המגבר הזה שרף גם את הטויטר הימני אך רק בסט אחר של טויטרים (TW-11), עדיין לא פתחתי את הקרוס לבדוק חיבורים אך נראה שהכל מחובר.

יש מה לעשות בנידון ?

פורסם

תנסה לראות אם אף חוט לא התנתק .

ואתה יכול גם לנסות לחבר את הטוויטר לקרוס השני שעובד עכשיו על הטוויטר התקין

במידה והטוויר לא יעבוד אז נותר לך רק להחליף אותו

ובדרך אולי להשתדרג :-)

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

במידה והטויטר שרוף אז אני חושב באמת להשתדרג , ואפילו לעשות מהפך קטן ולעבור להרץ דייסי דיצי (אני יודע שיש הבדל עצום בשמע), מה מומלץ בתחום של ה500-700 ?

פורסם
4 חודש בערך , למה ? , ושוב יש המצלצות לסט חדש וברמת מחיר של המורל ? (עם אופציה של 200+- ג'וג'ואים למעלה)
הסט עדיין באחריות גש לחנות מימנה קניתה יש שנה אחריות על כול סוגי הרמקולים של מורל.
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

נקנה לפני 4 חודש בלי אחריות. שנאמר לי אם אני רוצה אחריות אז סירבתי (והנה אני אוכל את עצמי) .

שוב מישהו מוכן להפעיל את האחריות של המורל פולס שלו לטובתי ?

ושוב אין אחריות כי אין אחריות.

פורסם

איך מורל חדש יכול לבוא בלי אחריות ? :|

משהו לא נראה הגיוני בחנות שקנית ממנה.

תבדוק עוד פעם ,

גם אם ההבדל הוא כמה ש"ח , תבקש מהמוכר לשלם את ההפרש לסכום המקורי,

ותפעיל אחריות.

נ.ב.

אתה לא צריך טובות ,

לך למוכר שיפעיל לך את האחריות , הוא בטוח יסתדר , בהצלחה.

ZZR

• תוכן חדש...