Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מרכז 10/3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה? יש תמונות רק של הקסנון? טוב נו הוא שלט במפגש :twisted::wink: מה גם שהוא הכי יפה שיש :lol:

אחלה תמונות, ואני ממש אהבתי את הבניה בפונטו הצהובה של מושו(זאת עם הפגיעה בעץ,כי היה עוד אחד עם פונטו צהובה), ממש מדהים! נראה כאילו זה חלק שבא עם האוטו, רק חבל שלא שמענו את המערכת שמורכבת שם.

אה כן, ולמי שפספס עופר קפץ לבקר ב-4 וחצי בערך. הוא אמר על הדרך באתי לראות קצת. חבל שנשארנו 5 בלחץ.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היה דווקא אחלה של מפגש אני מאוד נהנתי.

איתמר תודה על עזרה בקשר לקסנון.

אספי ונדב 007 עזבו אתכם סתם ביאסתם, עופר קיקר?! הגיע בסוף?

שומאכר אני שמעתי את הפונטו לא יודע מה איתך (3 נקודות)

פורסם

ממש אהבתי את הבניה בפונטו, של מושו זה הסט של ריינבו? אם כן, בניה ממש ממש יפה, אהבתי שזה ממשיך בגובה של הדלת אחר כך, ומשתלב יפה רצח עם כל הדלת.

שומאכר אם אני לא טועה צילמו את הבניה שלך? עשית בניה לסט 3 חלקים? או שזה של מישהו אחר.

שאלה שמעניינת אותי, בסה"כ היו 30 ומשהו איש?

פורסם

וואלה היה אחלה היום לעומת פעם שעברה שהיו ממש מעט אנשים.

היו מערכות טובות והיה סבבה

נבוא פעם הבאה אני מקווה גם.

STI לגוף ולנשמה....

פורסם

מפגש שני שלי בסך הכל והרבה יותר מוצלח מהראשון.

יצא לי להשמיע ולשמוע 4-5 רכבים.

אהבתי כמובן את הבניה בפונטו הצהובה - עבודה יפה של שמעון - אבל לדעתי לא שווה את הכסף. את הסכום הזה הייתי משקיע במשהו אחר.

אהבתי את ההתקנה בגולף של רפי, רכיבים פשוטים, התקנה יפה (של עופר) וניצול מעולה של הרכיבים. היה חסר באס, הסאב נשמע כאילו הוא הרחק מאחורה בבגאג' אבל חוץ מזה ממש אהבתי, סוף סוף מישהו ששומע מוסיקה במערכת שלו.

יצא לי לשמוע סוף סוף את ה-Rainbow בפונטו הצהובה, חייב לציין שלא נפלתי מהרגליים בכלל, השיר "היום יום הולדת" נשמע "טוב" גם בסט של "אודיו-ברוך" ולא הרשים אותי בכלל, הייתי שמח לשמוע משהו אחר. הסאב שלו לעומת זאת נשמע מצויין.

שמחתי להדגים את ה-Carpc לאנשים שהתעניינו, אני כנראה מפרק הכל בשבוע הבא (מתפטר מהעבודה), קיבלתי המון חיזוקים ותגובות חמות.

מבטיח להגיע למפגשים נוספים.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

היה מפגש נחמד מאוד, אולי כדאי לחשוב על דרך לצמצם את איזור המכוניות על מנת ליצור אווירה יותר "צפופה", למרות שסאבים מפוצצים זה ממש לא הקטע שלי, ולפעמים זה קצת מעיק.

ברחתי דיי מהר ולא הספקתי להגיד תודה לאלי על העזרה בדחיקת סאב 12 אינ'צ לתוך קבינת גטס, בין המושבים, אז תודה.

אריק.

בשיפוצים

פורסם
ממש אהבתי את הבניה בפונטו, של מושו זה הסט של ריינבו? אם כן, בניה ממש ממש יפה, אהבתי שזה ממשיך בגובה של הדלת אחר כך, ומשתלב יפה רצח עם כל הדלת.

שומאכר אם אני לא טועה צילמו את הבניה שלך? עשית בניה לסט 3 חלקים? או שזה של מישהו אחר.

שאלה שמעניינת אותי, בסה"כ היו 30 ומשהו איש?

כן הבניה שלי. ואם זה היה לסט 3 חלקים אז היית רואה את השלישי, לא? :wink:

כעיקרון רציתי לשים שם עוד מיד אבל כרגע אני בהתלבטויות לגבי מה אני יעשה עם זה. עוד לא הוחלט.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני ממש ממש ממש מצטער שלא הגעתי

נתקעתי בארוחה אצל הורים של גיסי בעתיד (כן כן אחותי מתחתנת).

וממש אני מצטער שלא יכלתי להגיע.

מבטיח להגיע מפגש הבא!!!

מקווה שכולם נהנו.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

נדב יא סלאמי מעושן,חובה לראות אחד את השני מתישהו.התגעגעתי!!!:cry:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

קפצתי גם לביקור של שעה ~.

ביליתי את רוב הזמן עם גיל (Focalist), השמעתי את שלי ושמעתי את שלו (שלו יותר גדול :-)).

גיל, המון תודה על כל הפידבק. אכן, אחרי שישבתי אצלך באוטו הבנתי למה התכוונת שהבס אצלי חלש ומרוחק. כל הדרך הביתה "שיחקתי" עם הכוונונים בקרוס ושיפרתי קצת את המצב אבל זה לא פותר אותי ממקצה כיוונונים רציני יותר עם המתקין שלי (שמאוד עסוק לאחרונה).

מפאת גילה המופלג של המערכת, אני בכלל לא בטוח שאפשר להוציא ממנה הרבה יותר אבל אני מקווה לטוב.

המערכת שלך וה-CarPC פשוט מדהימים, הן בסאונד והן ב-Gadget Factor שלהם... פשוט תענוג!

גיא, סחתיין על הבניות בדלת. רק תעשה משהו עם החור המיותר הזה, או שתסתום אותו או שתדחוף שם רמקול (אפילו לא פעיל). כמו שזה עכשיו זה פשוט נראה לא גמור וחבל כי הבניה מגניבה.

במפגש הבא, מתנה ממני, ספוג לשים מאחורי הלוחית רישוי, ככה שנהנה מהסאונד של הסאב ולא של הפח :-)

תומך בהצעה של BASSBOOST. כדאי אולי להעתיק את המפגש לאיזור קצת יותר "צפוף" שתהיה קצת יותר אווירה. ככה כולם מפוזרים על חניון ענק ומתחלקים לקבוצות קטנות מדי לדעתי.

שבוע טוב,

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

היה ממש כיף לדעתי הייתי די הרבה זמן. החכמתי מכולכם ויצא לי לשמוע רמקולים וחלקים שרק שמעתי עליהם עד היום. גיל, מה שעשית באוטו זה גאונות ואמרתי לך את זה! אין מילים לתאר את זה. אף רדיו דיסק או מכשיר לא יגיע לרמות של מה שעשית באוטו D: אדימה, לדעתי המערכת שלך הייתה מדהימה! המורל נשמעים ממש ממש טוב. נראה לי גם אני יקנה כאלה (: דבר איתי בפרטי, אני ממש ממש רוצה את המוסיקה שנגנת כשבאת. יש אנשים שהיו מטורפים שהמערכות שלהם כאלה חזקות שאי אפשר בכלל לשבת בפנים לשמוע ועד היום לא הבנתי למה. עכשיו הבנתי שבמפגשים כאלה אפשר לנגן שכולם שומעים!

• תוכן חדש...