Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מרכז 10/3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מפגש חמוד שהתחיל קצת באיחור אבל הנוכחות השתפרה לקראת השעה שתיים ובאמת הנסיעה מהצפון הרחוק הייתה שווה את העניין.

:)

שמחתי להכיר כמה פרצופים חדשים ולייצג את הצפון (מקווה) שבכבוד.

נקווה לראות כמה מכם גם במפגשי צפון.

פורסם

היה באמת מפגש נחמד היו כמה מערכות מעניינות ,הגעתי עם bub באוטו.

היתה נוכחות והיה מעניין ומקווה שאנשים מהמרכז יבואו גם לצפון.

פורסם

לצערי הייתה לי עבודה בבוקר והצלחתי לבוא רק ב 4 וחצי, כשהגעתי נשארו רק 3 אנשים אבל לא נורא.. בהזדמנות נבוא שוב.

פורסם

הגעתי ברבע ל-3 והייתה נוכחות דיי גדולה. מערכות לא שמעתי, בעיקר השמעתי, ועשינו פרוייקט עם הסאב קסנון של אלי (MOTORISTA) :-) לא נורא אלי אל תדאג הוא חזק והוא יהיה בסדר.

הכרתי כמה פרצופים חדשים וכן יש תמונות! אבל לא אצלי. DRAGONJEP צילם. הוא יעלה בטח מתי שהוא יחזור.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היה נחמד לא יותר לצערי

אעלק תביאו נרגילות רק שלי ושל עוד אחד בסוף היו

חוץ מזה כולם היו בפינות נכחדות של המקום ולא הייתה אווירה ממש

וחבל

אבל נהנתי עם מי שהייתי :)

מקווה שפעם הבאה יהיה יותר טוב :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

היה מפגש טוב עם הרבה אנשים. היה שמח. :-P

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הייתי עד 14:00 [בדיוק שעתיים] לאחר מכן הייתי חייב לעוף כתוצאה מתוכניות קודמות ,סליחה שלא אמרתי שלום .

ניתראה במפגש הבא.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אחלה מפגש !

ניגנבתי מהאוטו האדום נידמה לי הונדה ,סאב מפציץ

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

היה בסה"כ מפגש טוב (למרות שנגמר די מהר, כנראה בגלל נוכחות דלה של ה"מקללים"), האווירה היתה ידידותית ונחמדה, שמעתי כמה סטים טובים, וגם צילמתי קצת.

DSCF7716.JPG

DSCF7717.JPG

DSCF7719.JPG

DSCF7722.JPG

DSCF7724.JPG

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

• תוכן חדש...