Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש עילה להכנס בבנק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום במקרה סיימתי היום את העבודה לפני הזמן והספקתי להכנס לבנק.

ביקשתי ממנסה לסגור כסף לפיקדון והיא סגרה ב7,000₪ יותר.

סגרתי את כל הכסף ככה שבעו"ש אין לי כסף.

בניירות שקיבלתי חתומים ע"י הפקידה,מופיעה הסכום שהיא סגרה שזה ב7K יותר ממה שביקשתי וממה שיש לי.

אבל בדקתי באינטרנט והסכום שסגור הוא הסכום שהיה לי.

האם אני יכול לטעון שיש טעות ואני רוצה את ה7K שלי?

עד עכשיו הם רק לקחו עמלות,אולי זה חוזר להם כמו בומרנג?

או שלמעשה אין לי שום עילה לשום דבר?

פורסם

תן לי להבין,בתדפיס הפקודה לסגירת הסכום שהיה ב"עובר ולא שב" היה סכום הגדול ב7 אלף מהסכום שהיה לך בעו"ש ואותו ביקשת לסגור,אך בפועל ראית באינטרנט שנסגר הסכום המדויק שהתכוונת אליו?

פורסם

אולי היו לך 7 אלף שהיו סגורים בפקדון דוגמת פר"מ פלוס,שאליו אי אפשר להוסיף אלא רק לפתוח את התוכנית כולה ולסגור סכום חדש, ולכן קרה שפתחו 7 אלף וסגרו 7+הסכום שהיה בעו"ש.

פורסם

אני לא מבין אתה מחפש דרכים לגנוב ואתה רוצה שיתנו לך הרגשה טובה

אז קח שתהיה בריא תגנוב כמה שאתה רוצה, דרך אגב היום אני לא נועל את הרכב אתה מוזמן.

גילוי נאות: אני עובד בנק ולצערך גם אם הפקידה טעתה המחשב יעמיד אותה מחר על טעותה, כי מה לעשות אי אפשר לרמות מחשבים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

באמת שאני לא מבין. הרי אם יש לך ספק (וכן, קראתי הסיפור ועדיין לא הבנתי בדיוק מי נגד מי), לא יותר פשוט לפנות לפקידה או למנהל הסניף ולברר את העניין מולם?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הבעיה שאין לו על מה לעשות בלאגן כי בפועל התבצעה הפעולה הנכונה,זה שהוא לא רואה את את הסכומים הנכונים על התדפיס אז או שזה מה שכתבתי למעלה או שהפקידה טעתה ויכול להיות שתיקנה את זה אחר כך... או שלא הבנת את הקבלה שקיבלת.

במקום שננחש תלך מחר לבנק ותקבל תשובה מפורטת...

פורסם

אתה צודק. כנס בהם ותהיה ב 7K משיכת יתר. הבנק יאהב את זה כי תשלם לו ריבית יותר גבוהה ממה שתקבל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כל יפיי הנפש פה,תפסיקו להיות כל כך "ישרים" הבנק גונב אותי כל יום אז פעם אחת אני אגנוב אותו גם כן.

אם הוא גונב אותך פשוט תעזוב אותו, אין חוק במדינה שמחייב אותך להחזיק חשבון בנק

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא הבנתי מי נגד מי, אבל לדעתי פשוט לא המתנת מספיק זמן כדי שתראה בפועל את המספרים.

סבלנות.

פורסם

לא יפי נפש

בעשרת הדיברות רשום

לא תיגנוב.

חטא של בין אדם לחברו (הבנק חבר שלך) גרוע מחטא של בן אדם למקום

בכל אופן זו לא דעתי זה מה שכתוב בתורה ואני לא מאמין בה אז שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה.

דעתי היא: תיגנוב, אני מת ליראות מה יהיה אחרכך, אולי הפשע כן משתלם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
כל יפיי הנפש פה,תפסיקו להיות כל כך "ישרים" הבנק גונב אותי כל יום אז פעם אחת אני אגנוב אותו גם כן.

יצא המרצע מן השק.

בהתחלה אתה שואל מה כדאי לעשות, בתקוה שתמצא דיעות מסוג זה. משנוכחת שאיש אינו חושב אפילו בכיוון שבו אתה חושב, זעקת בקול רם את מה שניסית לרמוז עליו מקודם.

בשביל מה בכלל פתחת את השרשור הזה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...