Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש עילה להכנס בבנק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם הוא גונב אותך פשוט תעזוב אותו, אין חוק במדינה שמחייב אותך להחזיק חשבון בנק
כן? בדיוק כמו שאין חוק שמחייב אותך לשתות מים. אתה יכול לנסות להפסיק.

אני רציתי פעם לסגור אחת ולתמיד את חשבון הבנק שלי והפסיק לממן את עורכי הדין של עופר גלזר. הסתבר לי שמול רוב הגורמים בהם אני מתעסק בכספים (החל מהמעסיק וכלה בקופת חולים) אין שום אפשרות לעבוד במזומן.

אז אני ממשיך לממן את עופר, ורק שיידע שהזרג שהוא אוכל עכשיו בכלא מביז'ו (אלוף גאורגיה בהיאבקות לשעבר, יושב על סחיטה באיומים) מוקדש לו בחום ממני.

פורסם

עכשיו קראתי שוב את מה שכתבת (פותח השרשור), לאחר שהבנת הנקרא חזרה אלי.

ואתה אשכרה רוצה לגנוב 7000 שקל!!

:evil: :evil: :evil:

פורסם
אם הוא גונב אותך פשוט תעזוב אותו, אין חוק במדינה שמחייב אותך להחזיק חשבון בנק

זה לא מדוייק.

אמנם חוק אין, אבל נראה אותך מסתדר ללא חשבון בנק.

רוב מקומות העבודה הנורמליים לא יסכימו לשלם לך שכר בשום שיטה חוץ מהעברה לחשבון בנק.

מס הכנסה לא יסכים להחזיר לך החזרי מס בשום דרך חוץ מחשבון בנק.

קופת חולים לא תסכים לקבל תשלום עבוד ביטוחים משלימים בשום דרך למעט הוראת קבע.

חברות הכבלים, לווין, סלולרי, ספקי אינטרנט, ובזמן האחרון גם בזק לא יסכימו לספק לך שירות ללא הוראת קבע.

כלומר אם אין לך חשבון בנק אתה פחות או יותר מוגבל לעבודות בשכר מינימום במקומות קטנים, ולחיים פשוטים שלא כוללים הרבה פינוקים מעבר לחיבור לחשמל ולגז בישול.

אז כן, הייתי אומר שחייבים חשבון בנק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ואגב אם הבנק שלכם מגזים עם העמלות - אולי כדאי לעבור לבנק אחר. יש הבדל, לא כולם זונות.

הבנקים הקטנים יותר נוטים להיות יותר סבירים. שווה לעשות שופינג.

אישית אני ממליץ על אוצר החייל. אם אתה מכניס משכורת סבירה (בסביבות השכר הממוצע במשק) או שיש לך השקעות בכ-50K (לא סכום ענקי בשום קנה מידה) אתה יכול להצטרף למסלול "אוצר בפלוס" ולא לשלם עמלות כמעט, כל עוד אתה בפלוס.

גילוי נאות: אין לי מניות באוצה"ח, אני פשוט לקוח מרוצה, זה הכל.

ועוד דבר - סטודנטים, צעירים, חיילים יכולים להשיג פטור מהרוב המוחלט של העמלות בכל הבנקים. אם אתם שייכים לאחד המגזרים הנ"ל - וודאו שהחשבון שלכם משוייך לסטטוס הנ"ל ותחסכו כסף.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אע"פ שכל אחד מהם מייצג דיעה שונה, גם מיכאל כרמי, גם אשפוז וגם WIL צודקים.

נהוג להתייחס לכח השוק שמפעילים הבנקים על ציבור הלקוחות לפי שתי גישות: גישת המבנה והגישה הישירה.

לא אלאה אתכם בפרטים מיותרים, רק אומר שאומנם לפי גישת המבנה, כוח השוק שמפעילה מערכת הבנקאות בישראל על הציבור גבוה ביחס לעולם המערבי, אולם לפי הגישה הישירה המצב לא כל כך שחור, שכן עם הזמן נכנסים גופים נוספים לשוק המציעים שירותים שבעבר הבנקים נהגו לתת, למשל: ביטוחי משכנתא, שכיום ניתן לעשות לא רק בבנק אלא גם בחברות ביטוח, או אשראי חוץ בנקאי שניתן לקבל מחברות האשראי השונות.

כל זאת מתרחש במקביל לרפורמה שהולכת ונרקמת לאיטה בבנק ישראל ואשר מובלת ע"י אגף הפיקוח על הבנקים, וכאשר היא תגיע ליישום מלא, הבנקים יוכלו להפעיל פחות כוח שוק והציבור יצא נשכר.

כפי שזה נראה עכשיו, העתיד צופן דברים טובים בענף עבור הציבור. רק צריך קצת להמתין. גם רומא לא נבנתה ביום אחד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לא רוצה לגנוב 7,000₪ ! הבנק טעה ואני אזרח תמים...

רק שתדעו כל היפיי נפש פה,שכל רבעון כל הבנקים מוחקים חובות בסך 200-300 מיליון של חברות בע"מ שפושטות רגל.

ככה שגם אם הבנק טעה הם בטח יתקנו את הטעות שלהם.

פורסם

בוא'נה , איזה משעממים אתם .

לפי הכותרת כבר חשבתי שסוף סוף מישהו רוצה לשדוד בנק וסתם מחפש תירוץ הכי קטנטן לזה...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

הכותרת באמת מטעה. היא צריכה להיות משהו בסגנון: "מבקש ייעוץ בהונאה בנקאית".

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

למי שלא רוצה ש"הבנק יגנוב אותו" (חלאס עם העברית הקלוקלת) שמורה האפשרות לפתוח חשבון בבנק הדואר. עמלות נמוכות עד בלתי קיימות, ואין מינוס. אמנם הסניפים פחות יפים (דואר אמרנו?), אין איפה לשבת (כנ"ל) והאפשרויות לשימוש במכשירים פיננסיים לסוגיהם כמעט ואינה קיימת, אבל זה בקושי עולה. מי שרוצה להתפנק עם בנק רגיל, שלא יבכה שאין אפשרות אחרת.

אני לא רוצה לגנוב 7,000₪ ! הבנק טעה ואני אזרח תמים...

רק שתדעו כל היפיי נפש פה,שכל רבעון כל הבנקים מוחקים חובות בסך 200-300 מיליון של חברות בע"מ שפושטות רגל.

ככה שגם אם הבנק טעה הם בטח יתקנו את הטעות שלהם.

תן לי לתת לך שיעור קצר בעברית. אתה אינך אזרח תמים, כי אם מיתמם. בדוק את ההבדל, כתבתי בכתיב מלא על מנת להקל את הקריאה (וכי אני עצלן מדי בשביל להקליד סימני פיסוק מחורבנים).

הבנקים מוחקים חובות לחברות בע"מ כי להערכת הבנק אפסו סיכויי הגביה. קורה לעיתים שהחברות מתאוששות ומחזיקות את הכסף, וחובות רבים שנמחקו בשנות השפל שלאחר 2000, הוחזרו לאחרונה. כמו כן, חברות בע"מ הינן כורח על מנת לאפשר התנהלות עסקית תקינה במשק, וחלק מהעניין הוא היותן ישות משפטית נפרדת. סמוך על הבנקים במידה וההתנהלות בחברה לא הייתה תקינה, הם כבר יתבעו את מי שעומד מאחוריה באופן אישי.

גילוי נאות: אני עובד בנק ולצערך גם אם הפקידה טעתה המחשב יעמיד אותה מחר על טעותה, כי מה לעשות אי אפשר לרמות מחשבים.

אפשר לרמות מחשבים.

גילוי נאות: אני מתמחה בציד פקידי בנק, לקוחות וברוקרים שמרמים את המחשבים על ימין ועל שמאל. מחשבים עושים מה שאומרים להם, ואם המתכנן של המערכת עשה עבודה גרועה, יש גם פרצות. פרצה כידוע, קוראת לגנב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בנק הדואר - עמלות נמוכות ?!!?! מתי בפעם האחרונה היה לך חשבון שם ?!

הם לוקחים 4.21 ש"ח על משיכה !!! ויזה אפשר לקבל או חוץ בנקאי או DIRECT (כבר עדיף לשלם במזומן)

אני אישית בבנק אוצר החייל כבר בערך 8 חודשים, קיבלתי מסגרת בגובה המשכורת , אני מבסוט, אין עמלות למשך שנה, וגם הלאה יהיה מה לדבר..

נ.ב למי שמגיע לאוצר החייל ומתחייב ל 3 שנים , והמשכורת שלו היא מעל 7 נטו, מקבל 2000 ש"ח לחשבון.

גילוי נאות: אני לא עובד שם או שיש לי מניות, אני פשוט מאוד מבסוט מהם אחרי שעברתי מלאומי, למזרחי , ולשם.

פורסם

אפשר לרמות מחשבים.

גילוי נאות: אני מתמחה בציד פקידי בנק, לקוחות וברוקרים שמרמים את המחשבים על ימין ועל שמאל. מחשבים עושים מה שאומרים להם, ואם המתכנן של המערכת עשה עבודה גרועה, יש גם פרצות. פרצה כידוע, קוראת לגנב.

ברור שאפשר לרמות, אני התכוונתי להגיד שאם הפקידה טעתה ולא עשתה דבר מכוון המערכת לרוב תעמיד אותה על טעותה.

לכל מי שכתב שאי אפשר לשלם חשבונות ללא חשבון בנק זה ממש לא נכון, ניתן לשלם כל חשבון אם זה טלפון או כבלים דרך תשלום בבנק בדלפק, במזומן גם אם אתה לא לקוח הבנק, בתוספת עמלה שאותה גובה הבנק.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
ברור שאפשר לרמות, אני התכוונתי להגיד שאם הפקידה טעתה ולא עשתה דבר מכוון המערכת לרוב תעמיד אותה על טעותה.

לכל מי שכתב שאי אפשר לשלם חשבונות ללא חשבון בנק זה ממש לא נכון, ניתן לשלם כל חשבון אם זה טלפון או כבלים דרך תשלום בבנק בדלפק, במזומן גם אם אתה לא לקוח הבנק, בתוספת עמלה שאותה גובה הבנק.

כן, אם אתה מובטל ופנוי כל היום. אחרת ההפסד הכספי של לעמוד בתור בכל מקום עולה הרבה יותר מעמלות, הרבה יותר!

רוצים לקזז את עניין העמלות? תעשו הכל בטלפון, אל תזוזו מטר למטרת תשלומים.

פורסם
כן, אם אתה מובטל ופנוי כל היום. אחרת ההפסד הכספי של לעמוד בתור בכל מקום עולה הרבה יותר מעמלות, הרבה יותר!

רוצים לקזז את עניין העמלות? תעשו הכל בטלפון, אל תזוזו מטר למטרת תשלומים.

ומה תתן בטלפון? את מספר כרטיס האשראי שקיבלת מהבנק?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא הבנת,

רוב האנשים בארץ כלל לא יודעים שלא צריך ללכת לבנק, אולי פעם בשנה לאיזה חתימה מסכנה.

אנשים עומדים בתור בתוך הבנק בשביל למשוך 100 שקל מהקופאית. בשביל בן אדם נורמלי לעמוד בתור בבנק 30 דקות עולה לא מעט כסף. אם תקח בחשבון את כל המשתנים, כגון דלק, נזק מוחי, נזק נפשי, עצבים, זמן עבודה בהרבה מקרים, ועוד ועוד.

אם תחזיק חשבון בנק רגיל לחלוטין, ובמקום ללכת לשלם בסניפי דואר או בבנק או בכל מקום אחר, פשוט תשלם הכל בטלפון בעזרת הכרטיס שלך, אתה תקזז את כל העמלות, פשוט אנשים לא רואים את זה, אז גם לא מרגישים, ונכון שהעמלות פה מגוחכות, ויודע מה? יותר מגוחך שיש לי חשבון בנק בHSBC, והבנק פתוח 24 שעות 7 ימים בשבוע, ויודע מה הכי גרוע? אין סניף בארץ, אתה חושב שאני לא מסתדר? מסתדר מצויין.

כמה שיותר לעבוד מהאינטרנט עם חשבון הבנק וכמה שפחות לעמוד בתורים, יקזז לכם את כל העמלות.

• תוכן חדש...