Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ללא ספק, אירופה היא עולם אחר בכל מה שקשור לרכב.

אתמול חזרתי לי מסופ"ש בטורקיה. בסה"כ טיפה יותר משעת טיסה, אבל איזה הבדל!

כבישים:

• אפילו בתוך העיר (אנטליה) כמעט בכל צומת ברחוב הראשי יש הפרדה מפלסית. ולחשוב שאנחנו מתלהבים ממחלף כפר שמריהו :roll:
  • כבישים בינעירוניים שנמצאים בתחזוקה אינטנסיבית, ואם הם לא בתחזוקה, אז כנראה שהולכים להעתיק את אותו קטע לתוך מנהרה (כמו למשל בכביש המחבר את אנטליה לקמר). אצלנו יש כביש שמחבר את ירושלים לגוש עציון ונקרא "כביש המנהרות". אם הטורקים היו קוראים לכל כביש שיש להם והוא עם מנהרות בשם הזה, כולם היו הולכים שם לאיבוד כי בערך כל כביש שני שם הוא עם מנהרות.

מכוניות:

די דומה למה שיש פה, אלא ששם אפשר למצוא גירסאות שמעולם לא היו פה וכנראה גם לא יהיו. כמה דוגמאות על קצה המזלג: סיטרואן C3 Pluriel (את הכתומה שבתמונות שכרתי ליום אחד תמורת 55 יורו), רנו מגאן II קבריולה, שלל סקסו ו-106 ספורטיביות, לא מעט אלפות מהשנים האחרונות (ואפילו ספיידר הנעה אחורית שנראתה לא רע בכלל) וגם איזו 911 שאם היו לי 600 יורו פנויים בכיס היתה יכולה להיות שלי למשך יום שלם :|

אח, לו הייתי רוטשילד...

DSC03906.jpg

DSC03907.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
הלכתי וראיתי את זה.... כמעת בכיתי...... (גרמניה)

יפייפיה, אם אני לא טועה מדובר ב-3200GT.

המכונית הזאת עוד יוצרה לפני שמזראטי התאימו מכונית לאמריקאים.

אחרי שמזראטי התאימו להם מכונית, הם זרקו את הפנסי בומרנג המדהימים הללו לפח משום מה והמכונית החדשה קיבלה פנסים שהייתי מצפה למצוא בפחנוע יפני.

maserati-coupe-5.jpg

פורסם

אלעד ס, נחמד! מה לגבי ארוחת בוקר מהירה בבית קפה לפני תחילת יום העבודה? בשעה 10:00 ככה, לא יותר מוקדם. מראה טיפוסי בארצות יותר קרות משלנו: :lol:

P2230041.jpg

P2230042.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

די דומה למה שיש פה, אלא ששם אפשר למצוא גירסאות שמעולם לא היו פה וכנראה גם לא יהיו. כמה דוגמאות על קצה המזלג: סיטרואן C3 Pluriel (את הכתומה שבתמונות שכרתי ליום אחד תמורת 55 יורו), רנו מגאן II קבריולה, שלל סקסו ו-106 ספורטיביות, לא מעט אלפות מהשנים האחרונות (ואפילו ספיידר הנעה אחורית שנראתה לא רע בכלל) וגם איזו 911 שאם היו לי 600 יורו פנויים בכיס היתה יכולה להיות שלי למשך יום שלם :|

אח, לו הייתי רוטשילד...

קצת נסחפת עם ה"לא היו, ולא יהיו",

למעשה נפלת על דוגמא לא מושלמת, פלוראל יש כמה בארץ, אחת מהן נמצאת אצלי ביישוב.

אבל בהחלט אני מסכים איתך שחסרות כמה גרסאות מעניינות של מכוניות בארץ.

דוגמא טריוויאלית (איפה המאזדה 6 3.0? - היא חסרה לי.)

פורסם
לזוג תאומות מהשכבה שלי, יש C3 PLURIEL בצבע ירוק...

איי איי :(

משפ' צ**, אני לומד עם התאומות הללו מהגן, זאת הפלוראל אליה התכוונתי שהיא מהיישוב שלי. (דרך אגב, יש להם גם סדרה 3 ו300C).

עמרי.

פורסם
קצת נסחפת עם ה"לא היו, ולא יהיו",

למעשה נפלת על דוגמא לא מושלמת, פלוראל יש כמה בארץ, אחת מהן נמצאת אצלי ביישוב.

אבל בהחלט אני מסכים איתך שחסרות כמה גרסאות מעניינות של מכוניות בארץ.

דוגמא טריוויאלית (איפה המאזדה 6 3.0? - היא חסרה לי.)

אולי באמת הדוגמאות שלי לא הכי מוצלחות, אבל כרגע פשוט לא עולות לי עוד.

מעבר להיצע הדגמים המעניין שיש שם, דבר נוסף ששמתי לב אליו הוא הכמות שבה רואים את המכוניות הללו. לא מדובר כל על מספרים זניחים, אלא על משהו הרבה יותר מכך.

מעבר לכך, תראה לי מקום בארץ שמשכיר 350Z, S-CLASS או 911.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לידיעתכם, ע"פ סקר שקראתי לא מזמן 40% מכלי הרכב באיזור לונדון מוגדרים ספורטיביים\ספורט.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...