Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיג'ו 205, שנת 95, 1400 סמ"ק

עשיתי לפני שבועיים שיפוץ ראש מנוע (עשיתי כבר כיוון ראש ) ומאז יש לי רעידות במנוע

בכל פעם שאני עומד עם הרכב אני מרגיש שהטורים יורדים, המנוע מתחיל לרעוד , אני מרגיש שהאוטו עומד להיכבות וההרגשה היא שהדלק לא מגיע כמו שצריך

זה נפתר רק אם אני לוחץ על דוושת הגז

מישהו יכול לעזור ולהגיד ממה זה יכול לקרות

פורסם

יש לחזור למוסך שביצע ולבדוק האם הסל"ד סרק לא נמוך מידיי ואם כן להבין למה. יכול להיות שלא חיברו צינורית ואקום, כבל, מוט קישור או כל דבר אחד שיכול לגרום לבעיה כזו.

פורסם

אם המוסך לא מסתדר עם התקלה, קח בחשבון שברכבים משנת 94 ומעלה יש מערכת הזרקה חד נקודית מונג'ט של בוש.

שיבדוק שהטיימינג במקום , שלא פספסו שן או שתיים.

ניתן לבדוק זאת בצורה הרגילה או עם שעון ואקום.

אם הכל במקום, ולא שכחו כלום כמו שאביב צייין, בשלב כזה אני מציע שלא להתעסק למי שלא מכיר היטב באופן בסיסי ובעל נסיון במערכת הזרקה זו, שכל כל ניסיון אילתור, יעלה בסוף הרבה.

אין שם כיוון טורים, הכל מתבצע על ידי יחידת ההזרקה אל מול המחשב, ואסור ל"כוון" טורים דרך הקבל גז. הקבל גז חייב להיות קצת חופשי בסיבובי סרק.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יתכן שהבעיה נובעת "ממנוע צעדים" פגום, ניתן לחבר סורק לאיתור תקלות ולוודא את סיבת התקלה במדוייק.

דוד :-D

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

שלום.

יתכן שהרעידה נובעת מכיון שסטומים לקוי.

והיה וכן יש לבצע כיון שסטומים דחוף או שישרפו השסטומים ותעלץ לפרק שוב את הראש.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...