Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היו התבררה לי בעיה כזו, יש מתחת לרכב צינור קצר (מצורפת תמונה) ושמתי לב היום שאחרי נסיעה יש משם טפטוף קל של דלק, בנתיים שמתי על הצינור מן מטלית כזאת.

השאלה שלי, האם ניתן לקנות ולהחליף צינור שכזה לבד?

תודה מראש.

03-03-07_1629.jpg

'Lada Samara 1300 94

פורסם

תמיד ניתן להחליף. אם החיבורים נגישים מה טוב. אם הצינור נכנס לכל מיני מקומות לכיוון משאבת הדלק וכו' זה עולול להיות יותר מסובך. בכל מקרה שים משהו מתחת אחרת אתה תגלה חור באספלט היכן שהדלק מטפטף.

פורסם

צודק צודק החצי השני של הצינור נכנס לאנשהו פנימה שזה לא ממש נגיש...

בטח רק בגלל האי נגישות הזאת ושצריך להרים את הרכב ידפקו לי סכום במוסך :\

'Lada Samara 1300 94

פורסם

תמונה לא ממש ברורה אך ניראה כאילו הצינור העליון הוא זה שמטפטף.

למראית עיני, אני חושב שיש קרע בצינור הזה.

אגב שאתה מחליף אותו תשקיע בצינור יותר איכותי ולא לשים כמו שיש עכשיו את הגומי עם המעטפת הזו עליו, כי הם מתייבשים ולא ניתן לראות את זה וגם כי הם לא משו.

לגבי העבודה של זה זה נראה כמו לנתק צינור ישן, לשים צינור איכותי לבדוק שלא מטפטף יותר ולנסוע לשלום

ולא לשכוח שיכול להיות שינזל דלק מתי שמנתקים אז להזהר.

פורסם

מאחר ואני לא מכיר את הרכב (גם לא ציינת את הסוג, אם כי אני מנחש שלאדה סמארה) לא אוכל להגיד מה גודל העבודה. יכול להיות שצריך גל להוריד את מיכל הדלק. פנה אל כמה מוסכים לקבלת הצעת מחיר. מקווה בשבילך שזה יהיה זול :-)

פורסם

פאבל: אם תצטייד בספר מכונאות של הרכב (אני בטוח שאפשר למצוא גרסה להורדה מהאינטרנט, ברוסית לפחות) תוכל לפחות להעריך את גודל העבודה. אני מאמין שהחלפת הצינור (או כל עבודה אחרת ברכב) אינה בעייה גדולה, כל עוד עובדים עם ספר רכב.

פורסם

אם אתה מעונין בעזרה ראשונה, אתה יכול לקחת פנימית של אופניים ולהשחיל את הצינור המקורי דרכה, ולהדק עם שני בנדים. אני לא ממליץ על זה , אבל אם תתעכב עם ההחלפה, תנסה את זה. אגב, ביררת איפה תוכל להשיג צינור שכזה?

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...