Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום, חג שמח.

יש לי סאב L7 - מונובלוק HIFONICS Titan 1000 rms - סאונדסטרים טרנטולה (כמו שאפשר לראות בתמונה למטה).

(מערכת פיוניר 6850 מותקנת).

הרכיבים אינם מותקנים, אני רוצה לקנות את הרכיבים האחרונים ולהתקין הכל במכה.

אני כנראה הולך על MOREL DOTECH

ורציתי לדעת עם מגבר Rockford 200.4 יוכל להפעיל היטב מורל דוטק + טרנטולה.?

תודה על העזרה .

DSCF2180.jpg

פורסם

הרמקולים שיש לך הם מסידרת xstream ולא טרנטולה, xstream זה הסידרה הכי נמוכה של סאונד סטרים והרמקולים מסידרה זו הם על הפנים, יש לי כאלה במידה 6.5, הטוויטר שלהם צורם כאילו קודחים לך בתוך האוזן, הם מחוברים אצלי למגבר JBL 75.4 וכשמעלים את הגיין מעט מעל המינימום הרמקול מנגן בוולים מטורף אבל יחד עם זאת מחרחר בכל מכת באס, למרות שהם מוצהרים כ 150W.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

ראיתי כבר תיבות יותר קטנות מזאת ל-L7. אם המידות לפי הנתונים של הסאב, אז זה בסדר. אם לא.. לא נורא :lol:

גם אצלי זה ככה בינתיים שהסאב לא עם התיבה המומלצת לו, אבל מסתדרים, העיקר לשמוע מוזיקה.

וממה שזכור לי, הרוקפורד הוא 4X50 נכון? אם כן, הוא יגביר את הדוטק דיי נחמד ניתן להגיד, אתה מוזמן שבוע הבא (אם אני בא לא בטוח) לשמוע אצלי דוטק אוביישן 5 ורבע מוגברים על רוקפורד 4X60 ליציאה, ופשוט שומעים חזק ויפה, הכל תלוי גם בהתקנה ובכיוונים.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא,

אויש איזה פאשלה.

הקופסא של הרמקולים היא סתם קופסא!! ***נקה את מקש הח' במקלדת***

אני יצלם בשבילכם את הרמקולים.

אהה זה כן סדרת אקסטרים מסתבר.

חשבתי אתם חושבים שזה רמקול 6.5.

טוב בקיצור אם לדעתכם זה יעבוד יפה אז זה מספיק טוב בשבילי :)

תודה רבה שבת שלום

פורסם

הרוקפורד הנ"ל הוא 4X25 ב 4 אוהם. יעשה עבודה נחמדה, לא מעבר לכך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

א. שמעתי בזמנו את הL5 או 7 עם דוטק.

לא עובד טוב מדיי.

בכלל את דעתי על קיקר כבר הרבה יודעים אבל ניחא.

לגבי המגבר , חלש מדיי. לי פעם היו טרנטולה SST6.9 שעבדו בגישור של 200 וואט ועדיין לא היה להם מספיק כח.

זה רמקול ששותה .

פורסם

25W לסט של מעל 100 RMS? איזה עבודה הוא יעשה? הוא בקושי יזיז אותם לפי דעתי, אין טעם לחבר כזה מגבר חלש לסט.

תחבר אותם לר"ד ותקבל את אותו האפקט, רק אל תתפלא אם תשמע רק באס.

מה התקציב למגבר לסט?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...