Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.

יש לי בעיה בפיאט בראבה 97 SX גיר רגיל.

אחרי שאני מניע את האוטו יש רעש בעוצמה נמוכה מכיוון המנוע שמתגבר ונהיה חזק יותר ככל שהמנוע יותר מיתחמם.

אני יודע שקשה לאבחן דרך הפורום,אבל אולי מישהו ניתקל בבעיה כזאת עם בראבה.

הרעש מזכיר פטיש אוויר,כאילו חוצבים בסלע(מרחוק).

לפני שנה,הבעלים הקודמים עשה ראש מנוע וגם החליף קאמשאפט(מתוך שניים)מכיוון שהתנוחים נישחקו.

השאלה אם זה יכול להיות מהשסתומים או שאחד הקאמשפטים נישחק.

וגם איך יודעים אם התנוחים נשחקו מבלי לפרק מיכסה שסתומים?הרי שבמקרה כזה השסתום לא ניפתח מספיק או שלא

ניפתח בכלל,ובדיקת קומפרסיה תראה תקינה וליקייג' לא יעזור.

תודה,וחג שמח

ארז

בראבה SX 1.6 1997 גיר רגיל

פורסם

קשה עד בלתי אפשרי לאבחן רעשי מנוע בצורה זו.

מה שאתה מתאר נשמע כמו רעש מייסבים, בוכנות, גל זיזים, או בקיצור כל חלק מסתובב ונא במנוע, שמקבל שימון.

יש להכנס למוסך, ועדיך לכזה שמכיר הייטב את דגם הרכב, לביצוע בדיקת לחץ שמן ואיבחון מקור הרעש.

פורסם

תודה דניאל,

ולגבי השאלה איך יודעים אם התנוחים של הקאמ' נשחקו מבלי לפרק מיכסה שסתומים?כמו שכתבתי שבמקרה כזה השסתום לא ניפתח מספיק או שלא ניפתח בכלל,ובדיקת קומפרסיה תראה תקינה וליקייג' לא יעזור.

ארז

.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בוקר טוב.

כמו שכבר כתבתי,כשהמנוע קר אין ביכלל רעש מהמנוע,רק לאחר שהאוטו מיתחמם הרעש מאיזור ראש המנוע/שסתומים מיתגבר

באופו יחסי לחום המנוע.האם יכול להיות שמדובר במרימי השסתומים ההידרואולים?ורק החלפת שמן לסוג אחר תימנע את הרעש?

יש לציין שאין בעיית סחיבה של האוטו או חימום יתר.

ארז

• תוכן חדש...