Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בTri-Amp :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתמונה החמישית מלמעלה מופיע שהשארת המון חיווט ספייר, זה למטרה מסויימת? כי אם לא, עדיף לוותר על עודף חיווט.

בברכה,

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תעזבו את השטויות של חיווט . בא אדם ומראה לכם איך עים אלמנטים די בסיסיים וזולים יחסית , ניתן להוציא סאונד יותר טוב , היגיע הזמן שתתחילו לפרגן , ואם אין לכם משהו מועיל ללמוד/לומר אל תתחילו להוסיף תגובות כאלה רק בשביל תגובה .

זה לא מועיל לאף אחד המקלחת הקרה הזו .לא לכם ,ולא לפותח השירשור, וזה גם לא מלמד על תרבות כלשהיא , אז אולי תלכו לגנון וזהו.

ולפותח השירשור כול הכבוד , עשית לי תיאבון למצוא קרוס דיגיטלי מעולה

בברכה והצלחה ותהנה מהמערכת

וכן תמצא מקום ודרך להסתיר את הקרוס

יהודה

בברכה יהודה

פורסם
בתמונה החמישית מלמעלה מופיע שהשארת המון חיווט ספייר, זה למטרה מסויימת? כי אם לא, עדיף לוותר על עודף חיווט.

בברכה,

ארז.

אין הרבה חיווט ספייר אולי חצי מטר מהרמקולים הימניים

כבל יקר ( 5 שקל למטר ) חבל לחתוך סתם אז העדפתי להשאיר כבר.

וכל השאר זה rca שאין לי מה לעשות בנוגע לזה

moto4x4 - בקשר לטיפוח של האוטו האוטו מטופח ועבר ניקוי שבוע שעבר ( ועובר כל שבועיים כשאני חוזר מהצבא ) פשוט יש לי אחות קטנה שמכניסה הרבה חול לאוטו וזה מה שקורה בשבוע אחד ( זה לא מכונית פרטית שלי ככה שאין הרבה מה לעשות. )

זה נראה בתמונות הרבה יותר ממה שזה.

גם יש פלסטיקים צבועים , הקורות מצופות בבד קטיפה ויש תאורת לדים בלוח שעונים ובקונסולה המרכזית

בנוסף החלפתי גם את פנסי האיתות ללבנים ושמתי את ההלוגנים הלבנים

אז האוטו יחסית סבבה לגמרי.

shahar1 - במקום המקורי נמצאים המידים. ועד עכשיו שם היו הטוויטרים.

Slava 1982 - בקשר לאדמה אני לא רואה שום בעייה. הקלריון רק מחובר לזה וזה עבר גם שיוף למגע טוב , הspl מחובר לחגורות בטיחות.

בעיקרון פשוט עכשיו שמתי חתיכת בד על זה ולא רואים בכלל שיש שם משהו זה נראה אוטו סבבה בלי מערכת ( במיוחד כשהמגש האחורי עם חורים ל6x9 והם חסומים על ידי מגבות לבנות ומסריחות. )

**הודעתך נערכה, אנא הימנע משימוש מוגזם בסימני פיסוק.**

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=147406

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם
תעזבו את השטויות של חיווט . בא אדם ומראה לכם איך עים אלמנטים די בסיסיים וזולים יחסית , ניתן להוציא סאונד יותר טוב , היגיע הזמן שתתחילו לפרגן , ואם אין לכם משהו מועיל ללמוד/לומר אל תתחילו להוסיף תגובות כאלה רק בשביל תגובה .

זה לא מועיל לאף אחד המקלחת הקרה הזו .לא לכם ,ולא לפותח השירשור, וזה גם לא מלמד על תרבות כלשהיא , אז אולי תלכו לגנון וזהו.

ולפותח השירשור כול הכבוד , עשית לי תיאבון למצוא קרוס דיגיטלי מעולה

בברכה והצלחה ותהנה מהמערכת

וכן תמצא מקום ודרך להסתיר את הקרוס

יהודה

תודה יהודה אבל זה בסדר שיגיבו איך שהם רוצים

היה כיף פעם ראשונה שאני מתקין מגבר ( הראשון הותקן על ידי איש מקצועי כולל הבנייה בדלתות ) + קרוס אז כל תגובה מתקבלת בברכה :)

תודה רבה ובהצלחה לך במציאת הקרוס :)

וכמו שאמרתי בקודם שמתי על זה פשוט חתיכת בד וזה נראה יחסית סטוק חח

אולי אחרי שאני אסיים את כל הכיוונים אני אכניס אותו לתא הכפפות אבל בינתיים אני לא רואה שזה בולט מדי כמו שזה נראה בתמונות.

**הודעתך נערכה, חחח אינה מילה בעברית**

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

גוקר,אנחנו לא יכולים לפרגן מתי שאנחנו רואים חצי עבודה או חושבים משהו אחר בלב, למה? כי איכפת לנו פה? האנשים שענו פה עשו כמה התקנות בחיים שלהם ובאים לעזור ולתת עצה גם שזה לא ניראה לבן אדם.

אסטטקיה בא אחרי שמיע אבל אצל אנשים מסויימים אסטטקיה ושמיע טוב הם בעלות מעמד שווה (אני וחברי GAL) . לכן לדעתי התקנה ללא אסטטיקה בסיס אפילו לא התקנה שלמה וחצי עבודה.

פורסם

"אסטטיקה בא אחרי שמיע אבל אצל אנשים מסויימים אסטטקיה ושמיע טוב הם בעלות מעמד שווה (אני וחברי GAL) . לכן לדעתי התקנה ללא אסטטיקה בסיס אפילו לא התקנה שלמה וחצי עבודה.."

אדי חברי אתה עייף,

אתה אומר שיופי בהתקנה שקול במידה שווה לאיכות השמע?( כאן בהתקנה זו, לא מדובר בפלסטיקים שבורים וגג שנופל עלייך)

שמע נהדר עולה אלף מידות לטעמי על יופי של סידור כבלים

אז לא מסודר, ביג דיל

כל אחד שיתעסק במה שיש מתחת לכסא שלו (:

פורסם

בלי קשר למראה

רואים לפי המצת של הרכב שחסר חלק (הבנתי מקריאה בין השורות שהסרת אותו)

האם הסרת אותו לצמיתות עקב התקנת הפרוססור או שפשוט בשביל שיהיה נוח להתקין, ואם זאת הסיבה אז אנא צלם תמונה עם הכיסוי מחובר.

בגדול רכיבים נחמדים ומעניין לשמוע

תתכונן למפגש מרכז כי אני מחוייב להגיע ולהשמיע.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

מה קשור יופי? ואני לא עייף פה רואים חוטים בכול מקום כאילו זה תמנון בעל זרועות גדולות. ההתקנה בכלל לא בטיחותית נגד גנבים אפילו נורקומן פשוט יסתכל דרך מחלון ויראה משהו עם חוטים מחובר מתחת לרדיו דיסק ידע בידיוק איפה לפרק אותו שלא נידבר על גנב שמבין עניין. אז תעשה לי טובה אני לא מדבר על יופי אני מדבר על ההתקנה ראוי לתנאים שלנו פה ולפעמיים אם בא לך אז אתה עושה פלטה וכו'

פורסם

נקודה לגבי נושא החיבורים בין כל הרכיבים,

אני באופן אישי לא אחבר רכיב מערכת בצורה אשר החיווט "מתקפל" ונאגד לצמה ישר מן לוח החיבורים, דבר זה אינו בטיחותי ועם הרעידות והזעזועים בנסיעה יתכן ולאט לאט סיבי הכבלים ישברו או ישחקו תחת לחץ הכיפוף, אני משתדל לחבר בצורה ישרה מן הלוח.

המלצתי לך להשאיר מרווח ביטחון (חופש) בכבילה ואבטחת החופש שנוצר ע"י אזיקת הצמה לרכב במרחק כמה ס"מ מלוח החיבורים,

לגבי כבלי RCA ניתן לקנות עם מחברים בצורת "ר" ולא ישרים כמו שבתמונות שלך.

לגבי הקרוס, מדליק! נראה כלי רציני, שמיעה ערבה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

nadav007 - החלק הזה היה חסר כשקניתי את האוטו , יש לי אותו אבל התוספנים שלו שבורים ככה שאי אפשר לשים אותו.. , ואל תדאג אתה תשמע :)

Soundman - גם אתה תשמע אלי :)

Eddy - לעומת מה שאתה חושב כמעט ולא רואים חוטים במיוחד לא גנבים..בתמונות זה נראה ככה כי התמקדתי בהם..

zurikk - תודה מגבר מעולה בינתיים :)

Erez Wolf - הבנתי את הנקודה , חופש יש אבל אני אחבר באמת לרכב איפשהו כדי שהלחץ לא יהיה על הכבלים עצמם. לגבי הrca איפה אפשר לקנות דבר כזה והאם אפשר רק מאריך של איזה חצי מטר עם זה? כי אין לי בשביל מה להחליף את כל החיווט

Borka - המיד נמצא על הדאש איפה שהיו הרמקולים המקוריים של הרכב.. בתמונה זה מתחת לפסלטיק הכסוף

http://gutz.ahuzateden.co.il/car/28022007151%20(Medium).jpg

• תוכן חדש...