Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי דו"ח לבן! מה זה בעצם....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נעצרתי ע"י שוטר (דרדסון) וקיבלתי ממנו דו"ח לבן, מה שבעצם אומר שלא קיבלתי ממנו כלום ביד אלא התשובה שלו הייתה הדו"ח ישלח אלייך לבית!

א- האם קיים כזה דבר בכלל???

ב- האם שוטר לא חייב לתת לי את הדו"ח ביד ולרשום גם את דברי הנהג בדו"ח

ג- האם לפי כל האמור למעלה כל שוטר יכול בעצם להתנכל לאזרח תמים ולשלוח לו דוח"ות הביתה וזה יקרא חוקי???

קובי.

נ.ב.

השאלה הבאה מופנית רק ליודעי התשובה נכונה!!

האם מותר או אסור לנסוע ברכב שהרשיונות שלו מופקדים בתו סוחר??? ואם כן מותר מה אני צריך לעשות???

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

א. כן.

ב. כן.

ג. כן.

רכב שרשיונותיו הינם הפקדת סוחר מותר לנסיעה באמצעות "שלט במבחן" וזאת רק לצורך העברתו למוסך/מכון בדיקה/משרד הרישוי וכד'. חל איסור להשתמש ברכב כזה לצרכים פרטיים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אדוני - הדרדסון הוא אתה !!!

בשעה שאתה כתבת את מה שכתבת כאן, אני הייתי עסוק לטפל בתאונת דרכים עם נפגעים, כן כן , במסגרת היותי שוטר מתנדב. בפעם הבאה שמור לך את "פניני" ליבך בחיקך.

לענין השאלות שלך:

דו"ח לבן הוא דו"ח אותו שוטר רושם בזירת ביצוע העבירה, אולם לא מוסר אותו לנהג. בדו"ח זה רושמים את מהות העבירה ,הנסיבות ודברי הנהג, בדיוק כמו בדו"ח רגיל. הדו"ח עובר שחזור בתחנה, ומפיקים ממנו את המסמך המתאים: דו"ח ברירת משפט, הזמנה למשפט או אזהרה ומסמך זה נשלח אל מבצע העבירה בדואר רשום. דו"ח לבן נרשם כאשר אין באותו הרגע את הפנקס המתאים (קורה גם במשטרה שיש בעיות במלאי הפנקסים), וגם במקרים נוספים.

שוטר הוא בנאדם כמוך בדיוק, ואין לו סיבה להתנכל לך סתם. "התנכלויות" כפי שאתה מכנה אותן, באות כתוצאה מהתנהגות

אזרחים לשוטר, אם בלשונם (או כמוך במקלדתם) ואם בהתנהגותם, כמו לדוגמא אי ציות להוראת שוטר.

לגבי הפקדת סוחר, עמית (kompy) ענה לך, וכיום נותנים דגש לאכיפת עבירה זו.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

ובהמשך לזה ששוטר הוא גם (בד"כ) בן אדם, אני יוצא מהנחה שאדם נוהג כמו שהוא מדבר . ולהוריד אלימים מהכביש (או להיטיב את דרכיהם - איש והשקפתו .אני מהסקפטים לענין זה ומאמין,כשבולט שלפני אדם תוקפני , במקל -קנס/משפט/השבתה - יותר מאשר בגזר-אזהרה. ) זאת הסיבה שלנו להתנדב.

פורסם
שוטר הוא בנאדם כמוך בדיוק, ואין לו סיבה להתנכל לך סתם. "התנכלויות" כפי שאתה מכנה אותן, באות כתוצאה מהתנהגות

תתפלא .

אני חווה על בשרי כל הזמן התנכלויות רק בגלל שרכבי לא נראה כמו כל שאר הרכבים .

אני נעצר כי : ( תגובת כמה מהשוטרים )

"הרכב שלך נראה מהיר ואני בטוח שאתה נוהג מהר"

זו לא התנכלות ?

זו האבא של ההתנכלות .

אני לא טוען שכל השוטרים מתנכלים , אבל בטוח שלא כולם יפי נפש שרק עושים את עבודתם כדי לדאוג לנו לחיים יפים יותר .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

היה לי רנו קליאו.

היו שינויים לרכב.

פנסים קדמיים בגוון כחול. גרביונים (שכבה אחת) על הבקליות האחריות. והיו פנסים על המגיני בוץ. שנדלקים ברוורס.

נסע אחרי שוטר. ועצר אותי.

לשאלתי למה. (תשובה) כי הרכב לא חוקי. ומסוכן לאחרים! סיבה מדוייקת. (לדבריו) פנסים חלשים מקדימה. ושלא רואים את הרכב מאחורה.

אחרי כדקה (לפני שבדקת את הרכב שלי לעומק, ורק דיבר איתי) עובר רכב ישן. משהוא כמו פיאט / איביזה / וכו. הרכב ללא אורות מקדימה (רק מנורת חניה אחת) ומאחורה מנורה אחת בצד אחד.

אני שואל את השוטר. למה אתה לא עוצר אותו? הוא הרבה יותר מסוכן ממני. אותי יראו מרחוק ואותו מקושי ממטר.

(תשובה) כי כנראה שאין לו כסף לסדר. אחרת הוא לא היה נוסע ברכב הזה.

עכשיו. תודה באמת. אז זה שלי(לאמא ואבא) יש כסף לקנות רנו קליאו 98. זה סיבה לתת לי דוח? כי אצלי המנורות עובדות. והן בגוון כחול ולא צהוב חולה?

אגב הוא הפך לי את הרכב. (הוא היה בטוח שאני ערס או משהוא וטייס. (למרות שנסעתי בערך 90 בכביש החוף)

כדקה לפני שהוא רשם את הדוח. הוא ראה שיש השחרה לחלונות האחוריים.

הוא חיפש שיפורים במנוע. שינויים בצמיגים. שינויים באגזוז. 45 דקות הוא בדק את הרכב.

בסוף! הוא נתן לי דוח של 1000 שקל! והורדה מהכביש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אזרחים לשוטר, אם בלשונם (או כמוך במקלדתם) ואם בהתנהגותם, כמו לדוגמא אי ציות להוראת שוטר.

.

תגיד אתה חי בישראל?

כששוטר מחליט "ליפול" עלייך חבל לך על הזמן

ההתנהגות לשוטר באה כתוצאה ברורה להתנכלויות שלהם נגד אזרחים תמימים

כנראה שאתה מכיר 2 וחצי שוטרים תנועה טובים

אני מכיר בערך 100 ש"מחפשים" רק להציק

כנראה מתיסכולים ואני בטוח שיש המון אנשים שמסכימים איתי

פורסם

יאשה,

לא רק אותך עוצרים, גם אותי. ב15 שנים האחרונות עצרו אותי מאות פעמים, רק משום צורתו המיוחדת של האוטו. בפעם היחידה ששוטר החליט לסיים את זה בדו"ח, הוא נפל בבית המשפט לתעבורה.

Soundman,

פנסים בצבע כחול מלפנים, והשחרת עדשות פנסים אחוריים הם דברים שאינם חוקיים ! כן, השחרה של פנסים אכן מורידה משהו בבטיחות הרכב. נסה לשחזר האם השוטר עצר אותך רק משום מראה הרכב, או גם משום צורת ההתנהגות שלך על הכביש ?

אייל,

אני מכיר הרבה יותר שוטרים ממך, שוטרי תנועה, ושוטרים בתפקידים אחרים. בגדול, אתה טועה. נסה לבדוק מה אתה עשית לפני שעצר אותך שוטר.

שבת שלום לכולם,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

אייל,

אני מכיר הרבה יותר שוטרים ממך, שוטרי תנועה, ושוטרים בתפקידים אחרים. בגדול, אתה טועה. נסה לבדוק מה אתה עשית לפני שעצר אותך שוטר.

שבת שלום לכולם,

אורן

אורן,

כל מה שעשיתי הוא לנסוע עם חגורת בטיחות במהירות המותרת ללא השתוללויות מיותרות עם רובר שחורה וקצת מוזיקת רקע

מה שגרם לשוטר מתוסכל ולא בפעם הראשונה לבדוק לי את הרכב מכל הכיוונים כולל פתיחה מכסה מנוע

בדיקת צמיגים בדיקת ההגה ועוד בטענה שהוא בוחן רכב

בדיקה שערכה כמעט 20 דקות

"אחלה" שוטר... סליחה בוחן רכב

ושוב לא בפעם הראשונה זה לא משהו חד פעמי

אני בטוח שאתה לא מהמציקים אבל יש כ"כ הרבה שוטרים שמביישים את המדים

וגורמים להתנהגות מגעילה לאנשים כמוך שלא עשו דבר רע

שתהיה שבת טובה ושקטה

פורסם
יאשה,

לא רק אותך עוצרים, גם אותי. ב15 שנים האחרונות עצרו אותי מאות פעמים, רק משום צורתו המיוחדת של האוטו.

מה שתארת כאן זה "התנכלות".

עוד דבר,אני מסתובב עם ספר רכב של דגמי רנו 5 בתא כפפות (מפורט שם הדגם שלי ויש שם שירטוט של מערכת הטורבו שיש ברכב שלי),משהו להראות לבוחני תנועה ובטסטים שהכל מקורי,אני לא סומך על כושר השיפוט והידע שלהם.

• תוכן חדש...