Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום סורי אם אני פעור טיפה. אבל אני חדש בפורומים .

יש לי בעייה במד חום. אחריי 20 דקות של נסיעה בכביש עירוני החום עולה לי ל 180 פלוס מגיע גם ל 210 אני נותן מהירות מעל 150 קמ"ש כדי להפחית את החום . אמרו לי שהבעייה ביוניט ( הוא אחראי על הפיקוד של המאוורר) עכשיו אני רוצה לעשות הכול לבד תנו לי בבקשה הסבר איפה היוניט הזה נימצא אצלי ואיך מחליפים אותו .והאם יש עוד משהו שיכול לגרום להיתחממות.. פעם סתם בדקתי אם המאוורר עובד אחריי נסיעה וכן עבד כול הזמן הוא משחק פעם כן עובד פעם לא עובד (מתיי שמתחשק לו הוא עובד) .. תודה על העזרה :):):)

פורסם

תבדוק שהמאוורר נדלק אם כן יכול להיות גם שהרדיאטור סתום.

אם המאוורר לא נדלק תבדוק את היוניט מאוורר, קודם תנתק ממנו את הכבל ותקצר ותוודא שהמאוורר נדלק

אם כן אז הוא תקין והבעיה ביוניט לא יודע איפה הוא נמצא אצלך, אצלי הוא נמצא בצד של הרדיאטור תחפש אותו אמור לצאת ממנו כבל כזה עם קונקטור.

בהצלחה.

פורסם

אם אפשר לקבל תמונה של היוניט הזה אני אשמח נורא..

ואם הרדיאטור סתום יש מצב כיי הלחמתי אותו . אז יש איזה חומר שיכול לעזור להוציא אותו מהסתימה ?

פורסם

לא הבנתי, חום המנוע שלך מגיע ל 180 מעלות ואתה ממשיך ליסוע ברכב ועוד מגביר מהירות?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ברכב הנל יש ייוניט עם 3 חוטים שמפעיל שתי מהרויות של המאורר .צריך לקצר את היוניט פעמים. פעם אחד צריך להפעיל את המהירות האיטית . וקיצור של החוט השני יפעיל את המהירות השניה .אם המצב לא כך יש לבדוק פיוזים או חבורים או מנוע מאורר. יוניט המאורר נמצא על הרדיאטור .

פורסם

בשעון חום אורגינלי אין מספרים כאלה .אולי התקינו שעון נוסף שהוא על פרניט ואז 180 עד 210 זה נורמלי. בתנאי שהמים לא מתפרצים החוצה

• תוכן חדש...