Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך נפטרים מטלביזיה ישנה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בבית טלביזיה 21" בת 10 שאין לי כבר צורך בה.

אין לי גם מקום לאחסן אותה והיא גם לא שווה את זה.

חשבתי על לתרום אותה, אבל בגלל שהיא לא תקינה ב-100% (התמונה לפעמים ממש בהירה בלי קשר לכיוון הגוון) נראה לי קצת לא לעניין לתרום משהו שלא עובד טוב.

צלצתי לרשות המקומית שלי, אין להם רעיון איך להפטר ממנה.

לא נראה לי לעניין לזרוק אותה יחד עם כל האשפה הביתית בחדר זבל, המפנים לא יקחו אותה.

למי יש רעיון?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הבעיה שהעלית לא נשמעת כזו חמורה, אתה עדיין יכול לתרום אותה . אני ממליץ על ה"אגודה למען החייל", יש מספיק מקומות עם חיילים (בעיקר קרביים) שהיו מוצאים שימוש בטלוויזיה שלך.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לא יודע איפה אתה גר, אבל אצלנו בשכונה נהוג להוציא מכשירי חשמל ישנים, רהיטים ישנים ובגדים ללא שימוש לפינה של הרחוב, והם נעלמים משם תוך כמה שעות באופן מסתורי.

כמו כן, תמיד אפשר לחכות לאלטיזאכן, שיבקש תשלום זניח תמורת קניית המטרד :shock:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

2 אופציות:

1) מאריך חשמלי, בריכה והופ... אתה כוכב רוק.

2)לא חסרים אנשים שישמחו לטלוויזיה, תרומה זה רעיון נחמד.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

רעיון מעולה הוא לתרום אותה לאגודה למען החייל כמו שכבר הציעו כאן, במידה ועדיין לא מתאים לך לתרום משהו שאינו תקין תמיד תוכל למסור \ למכור אותה לחנות אלקטרוניקה, אני בטוח שהם ישמחו לקחת אותה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
תמיד תוכל למסור \ למכור אותה לחנות אלקטרוניקה

השתמש במנוע החיפוש. חפש "שדרות הר ציון".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש הרבה אנשים שישמחו לתרומה כזאת,במידה ואתה מאיזור המרכז אשמח לקחת אותה ממך ולהעבירה למישפחה ניזקקת.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

היה לי מקרה דומה לפני כמה שנים. מצאתי אצל ההורים במחסן איזה מוצר מוזיאוני מ 88 [iTT גדולה כמו האגו של ביבי ] וזרקתי אותה באיזו חנות בגדים באור יהודה. היו מבסוטים.

לך לאיזה מרכז מסחרי, זרוק אותה שם באיזו חנות/מספרה/פיצוציה.

לחיילים תמיד טוב לתרום, אבל אם זה לא הולך ואתה רק רוצה להיפטר ממנה. זה הכי פשוט.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

• תוכן חדש...