Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. יש לי את ספר היינס של הרכב, אבל עדיין הייתי רוצה את ספר הנהג המקורי שכמובן איננו, איפה ניתן להשיג אותו? מוסך או שאצל היבואן?

2. איזה שמן מומלץ? 10/40 או שעדיף 15/40 מינרלי?

3. מוסך מומלץ לסיטרואן דיזל באיזור נתניה או ת"א.

פורסם

המלצות מניסיון בלבד, ולאו דווקא לפי המלצות טכניות מסוימות:

לשמירה על הטורבו והמנוע לוארך זמן - 15W40 לובקס אם תוכל להשיג, או שמן אחר - עדיפות ל 15W40 , אני לפני חודשים שמו לי 10W40 ואני עד עכשיו לא מפסיק לקלל אותם. הטורבו נשמע רע מבעבר, בבוקר הרכב נשמע פחות טוב, וצריכת השמן עלתה ב 20 %. אני עשיתי 480K על 15W40, טורבו מקורי מנוע מקורי.

לכן - בטיפול שיתקיים מחר או מחרתים אני חוזר ל 15W40

טיפול אתה אמור לעשות כל 15 אלף, אני ממליץ להוריד את זה ל10 אלף קילומטר.

בקשר ל3. מוסך ליטל, או מוסך הצומת. עשיתי טיימינג במוסך הצומת לפני 3 שנים, עובדים בסדר, אבל אני רגיל למוסך שלי באשקלון כולם מכירים אותי ואת הרכב.

באזור נתניה אני לא מכיר.

ספר רכב תוכל לנסות ולהשיג מלובינסקי, אם תיהיה בבני ברק בזמן הקרוב (ולא בשביל לטפל ברכב, אל תטפל ברכב שם)

חשוב יותר: נוזל קרור - סיטרואן מקורי בלבד, אותו תוכל להשיג במוסך מורשה. אם רק קניתה את הרכב אמליץ לך להחליף את הנוזל קרור שמה שמו מים רגילים או עירבובו עם נוזל זול אחר - הבלוק מאלומיניום.

פורסם

תודה על העצות.

לגבי שמן גיר ושמן הגה, מה מומלץ? להגה ההמצלה של היינס היא DEXRON או שעדיף הנוזל המקורי של סיטרואן?

• תוכן חדש...