Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני חדש פה ואני מקווה שזה בפורום הנכון

יש לנו רכב מסוג bmw 320i שנת 1993

עכשיו אני מעוניין להוסיף לו סנפיר כמו שיש בBMW בדגמי 520 528 530

תמונה להמחשה:

EX-001-K_gps_fin_antenna_spoiler.jpg

EX-001-H_gps_fin_antenna_spoiler.JPG

מה שכן זה לא סתם סנפיר זה גם אנטנה יש גם אנטנת GPS

הבנתי שזה נורא פשוט להתקנה זה עם דבק דו צדדי שנדבק על הגג

השאלה שלי אם זה מתאים כמובן לרכב וכמה זה עולה בארץ?

מהשיטוטים שלי באינטרנט הבנתי שזה מתאים אולי מישהו ממכם הוסיף ויכול לתת לי את דעתו

תודה לכולם!!!

פורסם

לא הבנתי, אתה רוצה את זה בתור קישוט או שאתה מתכוון לעשות חור בגג ולהשתמש בזה באמת בתור אנטנה?

המתקו הזה מיועד למערכות טלפון וניווט מקוריות ואני לא יודע אם הוא יעבוד עם הדיבורית ומכשיר הניווט הנייד שאני מנחש שיש לך.

אם זה סתם קישוט שייראה לטעמך טוב עם ספויילר ומדבקות אז אין שום בעייה.

פורסם

לא עושים חורים בגג תבין זה גם ליופי וגם אנטנה שים לב שברוב המכוניות לא קשור ליצרניות רוב האנטנות נמצאות על הגג בסוף לכיוון הבאגאז'

אני רוצה לקנות גם ליופי וגם להשתמש בזה בתור אנטנה זאת השאלה שלי האם זה יעבוד

ומתקנים את זה על ידי דבק דו צדדי חזק לא עושים חורים

פורסם

טוב שפתחת את השרשור הזה , כי עכשיו אם אני אראה במוו עם סנפיר(:shock: ) אני אדע לא לנסוע מאחוריך כדי לא לחטוף סנפיר(:shock: ) בשמשה כשהדבק יתעייף.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אני יודע שזה לא כל כך חזק אבל זה דבק מיוחד ויחד עם וואקום זה נתפס חזק!!!

ואתם יכולים לראות סניפירים על BMW 520 530 וסדרה 7 למניהם

זה לא בא ככה שאתה רוכש את הרכב אז יש תוספות ואם רוצים אז מתקינים לך

אתם יכולים לעזור לי עדיין???

פורסם

עכשיו ראיתי באיביי את המוצר, וראית בכבישי גם כמה עונדות שהדביקו את זה (היתה פה פעם תמונה של איוו7 שכיסה את כל הגג בכאלה) מדובר בקישוט דמוי אנטנה אבל בלי שום משמעות לקליטת גלים כלשהם.

זה מזכיר לי שכאשר פלאפון עוד היה סמל סטטוס חיובי היה אפשר לקנות אנטנת דמה כדי שיחשבו שיש לך פלאפון. אז מסתבר שיצרני אנטנות הדמה עדכנו את עצמם לפי רוח הזמן ועכשיו תמורת 2.99 דולר כולם יחשבו שיש לך טלפון מקורי משולב במערכת ניווט מקורית...

פורסם

יש קיט שבא בלי ברגים

כן הכוונה שלי זה לרכוש מאייביי השאלה אם א=האנטנה תתאים לארץ

זה מתברג כמו אנטנה רגילה נכון יש הברגה של האנטנה אז זה ככה וגם עם דבק דו צדדי

נכון שזה לא יחזיק הדבק סתם קישקוש אבל זה מתברג כמו כל אנטנה!!!!!!!!!!

השאלה שלי אם זה יעבוד בארץ???

תמונה אחורית לכל הספקנים כאן:

EX-001-I_gps_fin_antenna_spoiler.JPG

פורסם

תקשיב, האנטנטה - או יותר נכון הקצה שלה שמתחבר בסיבוב לחור בגג הוא לא פלא הנדסי.

אם תשים שמה קולב ממתכת זה גם יעבוד.

אז מהבחינה הזאתי אין לך דאגה, רדיו אתה תקלוט.

בקשר ל-GPS - בב.מ.וו שנת 93' אין GPS מובנה, אז אם אתה משתמש במיו ושות' גם ככה אתה לא משתמש באנטנה של הרכב ככה שזה לא משנה.

פורסם
תקשיב, האנטנטה - או יותר נכון הקצה שלה שמתחבר בסיבוב לחור בגג הוא לא פלא הנדסי.

אם תשים שמה קולב ממתכת זה גם יעבוד.

אז מהבחינה הזאתי אין לך דאגה, רדיו אתה תקלוט.

בקשר ל-GPS - בב.מ.וו שנת 93' אין GPS מובנה, אז אם אתה משתמש במיו ושות' גם ככה אתה לא משתמש באנטנה של הרכב ככה שזה לא משנה.

תודה רבה לך נתת לי תשובה מעולה

אני גם כנראה יזמין ואני גם יזמין סט ידיות חדש בצבע נייקל ככה לפנק את אבא שלי ליומולדת שלו

אני יעלה תמונות אני מקווה

פורסם
יש קיט שבא בלי ברגים

התכוונתי שאנטנה אמיתית באה עם ברגים

יש קיט שבא בלי ברגים

השאלה שלי אם זה יעבוד בארץ???

אני אומר שוב והפעם תקשיב טוב:

הדבר הזה הוא קישוט. לא אנטנה ולא נעליים. הוא לא מתחבר לטלפון שלך ולא לדיבורית שלך ולא לMIO שלך.

זה בדיוק כמו הסט ניקל שתקנה לאבא שלך או מדבקות NO FEAR שאולי יש לך.

פורסם

כמו שיולי כתב (פעמיים...), אם תקח אנטנה ותעמיד אותה ליד הרכב או שתזרוק אותה בבגאז', היא לא תשמש כאנטנה לרדיו, אם לא תחבר אותה עם כבל פיזי לרדיו, היא פשוט לא תשמש כאנטנה.

רוצה את זה בתור אנטנה? תעביר כבל מהרדיו לאחורי הרכב, תעשה חור איפה שצריך, וחבר! בכל מקרה אחר, אין קשר לאנטנה, קישוט בלבד.

בנוסף לכל זה, לדעתי פספסת משהו בכל נושא הסנפיר, אתה הולך לקנות סנפיר שמיועד מלכתחילה להיות קישוט ולא אנטנה, אם אתה באמת רוצה אותו בתור אנטנה, חפש אחד שמיועד להיות אנטנה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...