Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוף לא משנה מה שעשיתי לא הצלחתי

יש לי טויוטה קורולה 99

ורדיו טייפ שבא עם האוטו של סוני

ניסיתי למשוך בכוח ניסיתי עם מברג

כלום לא עוזר כאילו משהו תופס אותו מבפנים

תעזרו לי בבקשה

קיבלתי אתמול רדיו דיסק שהזמנתי ואני מת להרכיב אותו כבר

פורסם

מומלץ שתלמד לפני כן לכתוב כותרת עניינית לפני שהנושא שלך ינעל.

תרדיוטייפ = את הרדיו טייפ.

וכותרת מתאימה תהיה.

"מבקש את עזרתכם בהוצאת הרדיו טייפ מהרכב".

בהצלחה.

אוף לא משנה מה שעשיתי לא הצלחתי

יש לי טויוטה קורולה 99

ורדיו טייפ שבא עם האוטו של סוני

ניסיתי למשוך בכוח ניסיתי עם מברג

כלום לא עוזר כאילו משהו תופס אותו מבפנים

תעזרו לי בבקשה

קיבלתי אתמול רדיו דיסק שהזמנתי ואני מת להרכיב אותו כבר

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

תוריד את הפנל של ה ר"ד ותסתכל במקומות שסימנתי לך בתמונה חייבים להיות חריצים שלתוכם אתה צריך לתקוע מן חולצים כאלו ואז לשלוף את הר"ד.

DSCF1571.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

חולצים הם שתי מקלות מתכת כאלה שמכניסים אותם לצידי הרדיו דיסק ואז יש קליק ואתה מושך אותם החוצה עם הרדיו דיסק. לכל חברה כעיקרון יש כאלה חולצים. ולטעמי 90 שקל זה מוגזם מאוד ואפילו גנבה בשביל לעשות כזה דבר. כזה דבר לא עולה בכלל כסף אצל מתקין. למה מה הוא עושה? מוציא את החולצים (25 שניות כי עד שהם זזים הם עושים טובה), מכניסים את החולצים לצדדים (5 שניות) ומוציא את הרדיו דיסק (עוד 5 שניות).וכן, אני יודע שיש את החיבורים וכל החוטים להוציא אבל אני מניח שפותח השירשור יודע לפחות לעשות את זה (שזה לא כזה ביג דיל). עניין של נניח דקה גג יעלה לך 90 ש"ח?! מוגזם לטעמי.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
חולצים הם שתי מקלות מתכת כאלה שמכניסים אותם לצידי הרדיו דיסק ואז יש קליק ואתה מושך אותם החוצה עם הרדיו דיסק. לכל חברה כעיקרון יש כאלה חולצים. ולטעמי 90 שקל זה מוגזם מאוד ואפילו גנבה בשביל לעשות כזה דבר. כזה דבר לא עולה בכלל כסף אצל מתקין. למה מה הוא עושה? מוציא את החולצים (25 שניות כי עד שהם זזים הם עושים טובה), מכניסים את החולצים לצדדים (5 שניות) ומוציא את הרדיו דיסק (עוד 5 שניות).וכן, אני יודע שיש את החיבורים וכל החוטים להוציא אבל אני מניח שפותח השירשור יודע לפחות לעשות את זה (שזה לא כזה ביג דיל). עניין של נניח דקה גג יעלה לך 90 ש"ח?! מוגזם לטעמי.

גיא.

למה נראה לך שהוא התכוון ש90 שקל זה העלות של הוצאת הרדיו דיסק?

זה העלות של התקנה כולל הכול.

ו90 שקל מראה שהוא הלך למתקין איכותי ולא לאיזה חאפר.

פורסם

למה נראה לי? כי הוא לא רשם משהו על "שאלתי מתקין כמה יעלה לי להוציא את הרדיו טייפ ולהתקין אותו" הוא אמר רק שהוא רוצה להוציא אותו והוא לא מצליח ושהוא מת להתקין את הרדיו דיסק החדש. בגלל זה הבנתי את מה שהבנתי. ואם הוא היה לוקח 200 ש"ח היית אומר "וואלה זה מתקין תותח ואיכותי" , נכון? :?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מתקין ייקח לך 90 שקל על כל ההתקנה קומפלט, כולל הוצאה והתקנת החדש.

בעייתי להוציא רדיו בלי החולצים שלו ובלי לגרום נזק.

רק שתהיה בעניינים - לא שבר הכי קטן שתעשה בפלסטיקים ברכב יעלה הרבה יותר מ-90 שקל.

בהצלחה חביבי.

פורסם

אם כבר מדברים על קשיים בהוצאת רדיו דיסק\טייפ. אז לחבר שלי יש גם בעיה אולי מישהו יוכל לעזור.

ניסינו עם השולפנים אבל מצד שמאל הוא פ-ש-ו-ט לא רוצה להכנס אין כלום נאדה אין לי מושג, אפילו עם סכין לא יצא להכניס אותו.

מוזר רצח.

האוטו שלו מליסינג וכנראה זה לא בא ככה מהחברה.

מכשיר של פנסוניק. האוטו שברולט אוויאו 2004.

תמונה:

http://img231.imageshack.us/img231/7779/0029ke5.jpg

תודה לעוזרים.

פורסם

אם למישהו היה קורולה היה יודע שזה לא קשור לשולפנים, כל הקונסולה המרכזית פשוט "מתלבשת" על הHU בגלל זה יש בעיה רצינית שמה, זה כמה וכמה ברגים זה לא פשוט, זה לפרק את הקונסולה של המזגן ושל מתחת למערכת ואז עוד פלסטיק אחרי זה...

בקיצור עדיף לכת למתקין וזהו.

פורסם
אם למישהו היה קורולה היה יודע שזה לא קשור לשולפנים, כל הקונסולה המרכזית פשוט "מתלבשת" על הHU בגלל זה יש בעיה רצינית שמה, זה כמה וכמה ברגים זה לא פשוט, זה לפרק את הקונסולה של המזגן ושל מתחת למערכת ואז עוד פלסטיק אחרי זה...

בקיצור עדיף לכת למתקין וזהו.

מה אתה רציני? איזה סרט זה... אז צריך ללכת לא למתקין רגיל, בטח רק למישהו שמתמחה בזה או משהו לא? אני מתכוון מוסך של טויוטה או לא יודע מה...

• תוכן חדש...