Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום,

קניתי רכב חדש POLO 2007 (אחרי שנתיים של התלבטיות )

ועכשיו הגיע השלב הקשה של בחירת מערכת,אשמח אם תעזרו לי שלא ימשך שנים..

ע"פ המלצות חברים ומקרים הרכב המערכת צריך להיות פאנל+קומפוננטס+מגבר+סאב(בתור התחלה)

סכום ההשקעה שלי יהיה בסביבות K4,

המוזיקה שאני אוהב, ושומע לרוב האוס פוגרסיב טאק טכנו +האוסים עם מלדיות(כאלה משנת 2000...)

חשוב לי צליל עמוק וחד כי במוזיקה שאני שומע לרוב אותו צליל מתנגן עד שמתווסף צליל קטן נוסף וחשוב שתהיה הפרדה

עוצמה חשובה גם כן,

חשבתי על פאנל סידרה 7 של פיוניר ....

אשמח לכל תשובה מנומקת ומוסברת שאני אבין

תודה מראש איתי ישי

פורסם

עכשיו הגיע השלב הקשה?

לא, עכשיו הגיע השלב הקשה.

מדוע?

כי תכף ייכנסו רבים ויתחילו להמליץ לך על רכיבים שהם התנסו איתם או שיש להם היום, ורק תצא מבולבל יותר מכל האפשרויות.

עצה ידידותית:

1. או שתצמצם את האופציות, תכנס נניח לזאפ, תבחר כ 2-3 מכל רכיב ותבקש המלצות.

2. או שתהיה חכם יותר מכל אלו שנפלו עד היום כשקנו רכיבים שאהובים על אחרים(!) והבינו איזו בחירה גרועה עשו,

ופשוט תלך לחנות או שתיים של מתקינים ותשמע סט-אפים שונים ותקבל הצעות מחיר במקום.

יש לך גם מפגשי אודיו שאנו מקיימים כל כמה שבועות, אתה מוזמן להצטרף ולשמוע מערכות מגוונות.

בהצלחה.

פורסם

אני בטוח שיש לכל תשובה שתינתן יש גם דעה אחרת רצתי לקבל איזשהיא אינדיקציה לגבי דברים שהם א ב'

והסבירו לי שיכול להיות שתקנה שתי רכיבים טובים אבל שהם לא יתקשרו טוב בינהם אז....

אני מפחד ליפול פה כי לגשת למתקין ->כמובן שהאינטרס הוא (רווח גולמי על המערכת שהוא מנסה למכור)

בתור מוכר :)

פורסם
רדיו דיסק :

סט :

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=31292 התחלת להיות פוקאליסט ? טוב לדעת

895 ש"ח.

סאב:

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=1030&CatCode=

הייתי מעדיף את פניקס גולד קסנון הוא גם עולה טיפה פחות

4000 ש"ח.

ולפותח השרשור שמע לעצתו של גל , עדיף שתשמע ואז תוכל להחליט

בברכה יהודה