Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 1.4 16V 75HP

גלי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני מעוניין לקנות רכב מיסוג פולו 1.4 שנת 2001 -מקריאה בפורום קיימות דעות חלוקות לגבי אמינות הרכב.

הרכב המצויין טופל עד היום (80.000 ק"מ ) במוסך פליקס בתל אביב.

אים האמינות הכללית ומה התקלות השכיחות ברכב

תודה

גל

פורסם

מנסיון עם הספרדיות המקבילות, הרכב אמין. יש לבדוק את גליון הטיפולים. אני מניח שמחלות ילדות אופייניות כמו חלונות חשמל נופלים או כבל מצמד חלש כבר טופלו.

בסיכום, כדאי.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ממליץ בחום מנסיון עם שני פולו בבית שניהם יד ראשונה (שנתון 98' 8 שסתומים ושנתון 07' 16 שסתומים).

אמינה מאוד , חסכונית (עם גיר רגיל) ,תא מטען גדול ביחס ליפניות- מנסיון עם עגלת תינוק, ביטוח זול.

שוב חוזר להמלצה של בני לבדוק היסטורית טיפולים מלאה במוסך ולראות שהרכב הספציפי לא סובל מתקלות חוזרות/נעלמות.

בהצלחה,

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

ממליץ!! הרכב מאד אמין חוץ מבעיה בכפתור של החלון שום דבר לא התקלקל

לטפל בזמן והכל יהיה בסדר - גיר רגיל עדיף

פורסם

אני לא אקפח-התמונות של המוסטנג מדהימות-אם היתה לי את היכולת להחזיק יותר מאשר רכב "פרקטי" לשעות הפנאי אין ספק

שזה היה אחד הדגמים בשבילי

גל

• תוכן חדש...