Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת של סוני ממש לא משהו .

רמקולים קדמיים מקוריים של האוטו

והיום קניתי שני טוויטרים של לאנזר + רמקולים אחוריים 6 על 9 של אלפא סוניק , לפי מה ששמעתי ,ושמעתי את רוב הרמקולים בחנות הם היו הכי טובים ...גם כמעט הכי יקרים . עכשיו :

איך אני משדרג בסכום זעיר ? להחליף את המערכת עצמה , או לשים מגבר ? מה עדיף ? ואם כן אז איזה מגבר מומלץ פה באיזור ה-600 שח .

תודה

פורסם

הצעתי לך בפרטי מגבר בדיוק בתקציב שלך. נראה לי שיהיה מצויין לרמקולים שלך.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

תודה על ההתייחסות שלכם חבר'ה .

דבר ארשון קניתי ואני מרוצה , הם נשמעו לי יותר איכותיים המKENWOOD 450 . פשוט אני רוצה להוציא מהרמקולים האלה סאונד יותר טוב . זה נשמע כאילו החיבור הישיר מהפאנל לא מדגדג אותם וכשאני מגביר הבאס נשמע מגעיל , כאילו הוא זקוק למגבר כי כמו שאמרתי , הפאנל מסריח . פשוט רציתי הכוונה לאיזה כיוון ללכת מפה

פורסם

אם אין לך הרבה כסף להשקיע, דבר ראשון תחליף את הרדיו דיסק למשהו נורמלי. זה כבר ישפר בהרבה את הצליל. יש לך הרבה דגמים של מותגים ידועים (פיוניר, JVC, פנסוניק, קנווד, קלריון וכד') החל מ 600 ש"ח פלוס מינוס.

חפש ב ZAP.

פיאט 124 - רק החלודה יכלה על האוטו הזה...

• תוכן חדש...