Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק בגלל שקניתי את המערכת ב1000 שקל אתה אומר שהיא גרועה?!

אם היא הייתה עולה 2000 היית שותק? ב2000 ש"ח אי אפשר להוציא מערכת נורמלית

לפרגן - אתם לא יודעים בגרוש, וקניתי רכיבים די טובים ועשיתי עסקה ששווה כל שקל, אבל כרגיל - תגובה אחת חיובית לא שמעתי ממכם.לא משנה בכמה קנית , התגובה של איתמר הייתה לגבי הרעיון שניתן להמליץ על מערכת זולה . אני חייב להודות שאני אישית לא אמליץ ולא אתערב יותר בתרד'ים שמטרתם היא לעשות מערכת בזול

ולגבי העיסקה , בוא ואני אספר לך משהו , ביית יש לי מערכת סטריאו (לא הום תיאטר) ואני מכיר את הענף כבר הרבה זמן , לא היה (חוץ מהראשונה) מערכת שלא הייתה מה שנקרא BANG FOR BACK (מצטערר אם אייתתי לא נכון) של לפחות פי 5 , אבל אף פעם זה לא היה זול , ואף פעם לא קניתי או שידרגתי כשלא היה לי מספיק , בדקתי מחירים ומוצרים וכשהתבייתי על משהו המתנתי עד שהיה לי התקציב . וזו הדרך ואיתמר צודק במאה אחוז

כבר אמרתי שאני מחזיר את מגבר ומביא את הפולס אודיו, הפולס אודיו זהה אחד לאחד למאק אודיו Z4200, אז גם המאק הוא גרוע? אישית כן (ולפני שתצרחו עלי זו דעתי האישית וכנ"ל גם על הJBL) ועכשיו יכולים לצרוח כולם

ותזכרו - הכל חדש.זה בכלל שטות , קבצנים (ולא בליגלוג) לא יכולים לבחור , שמעת על המשפט הזה פעם ? אם אין מספיק כסף אז הולכים ולוקחים סיכון ביד שניה

ניב

אני מקווה מאוד שלא פגעתי בך בדרך כולשהי ושתיהנה ממה שיש לך

בברכה והצלחה ושבת שלום יהודה

בברכה יהודה

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נעלבתי יהודה, אין גם ממה :)

בואו אני יספר לכם משהו שעוד לא ידעתם:

בחדר שלי יש יש מערכת של 8 אלף שקל, ובסלון יש לנו מערכת רמקולים (בלי מגבר וכ'ו) של 30K ש"ח, עם המגבר והDVD זה יוצא הרבה יותר, לא יודע בדיוק כמה.

תאמין לי שאני יודע שעל מערכת טובה צריך להשקיע הרבה כסף, אבא שלי אחד שמבין בתחום האודיו הביתי, והוא כרגע גם ביצע השקעה כבדה בתחום .

בכל מקרה, אני מקווה שהבנתם את הרעיון, אך את המערכת הזאת קניתי מכיסי , וללא שום עזרה של אף אחד, ואני בטוח (ב100 אחוז) שקניתי את המקסימום בתקציב שלי.

אולי רק בגללל זה 1000 שקל, המערכת נשמעת לכם לא משהו, אבל יש לי רכיבים טובים למשתמש הממוצע (מורל, קיקר).

חברים, מתי תבינו - אם היה לי עוד כסף, ממזמן כבר הייתי משקיע על מערכת, זה לא שאני קונה את ההכי זול בכוונה.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

יש לי ברכב מערכת ב559 שקלים :).

תמיר

פורסם
לא נעלבתי יהודה, אין גם ממה :)

בואו אני יספר לכם משהו שעוד לא ידעתם:

בחדר שלי יש יש מערכת של 8 אלף שקל, ובסלון יש לנו מערכת רמקולים (בלי מגבר וכ'ו) של 30K ש"ח, עם המגבר והDVD זה יוצא הרבה יותר, לא יודע בדיוק כמה.

תאמין לי שאני יודע שעל מערכת טובה צריך להשקיע הרבה כסף, אבא שלי אחד שמבין בתחום האודיו הביתי, והוא כרגע גם ביצע השקעה כבדה בתחום . יש הבדל אחד מאוד מאוד קריטי והוא: מערכות אודיו לרכב שונות שמיים וארץ ממערכות בבית.

בכל מקרה, אני מקווה שהבנתם את הרעיון, אך את המערכת הזאת קניתי מכיסי , וללא שום עזרה של אף אחד, ואני בטוח (ב100 אחוז) שקניתי את המקסימום בתקציב שלי.

אולי רק בגללל זה 1000 שקל, המערכת נשמעת לכם לא משהו, אבל יש לי רכיבים טובים למשתמש הממוצע (מורל, קיקר).אלה שמות נכון אבל לפי דעתי אתה יכולת לקנות דברים יותר טובים מיד שניה אבל תתחדש ושיהיה לך בהצלחה. יכולת לחכות עוד חודש להרווח עוד 1000-2000 שקל ולקנות משהו יותר טוב. בקטנות אם אתה אוהב את מה שאתה שומע אל תתפשר על משהו אחר.

חברים, מתי תבינו - אם היה לי עוד כסף, ממזמן כבר הייתי משקיע על מערכת, זה לא שאני קונה את ההכי זול בכוונה.

ניב

תשובות באדום.

בברכה,יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

בכל מקרה , את הקניה עשיתי ואני בטוח לא יתאכזב! מכאן אפשר רק לעלות ברמה ולא לרדת.

חבל להפוך את הדיון לצא'ט, תחכו ממני לתשובה ביום ראשון.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

ניב, ב-1000 שקל לא היית מוצא מערכת יוצר טובה ממה שיש לך עכשיו.

הקיקר סי 12 לא נשמע רע בכלל. שים אותו בתיבה קטנה ואטומה.

פולס קשה לי להאמין על ה250 שקל שקנית אותם נראה לי מאוד תמוהה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אני רוצה להאיר את עיניכם לגבי יוסי ה"דתי" מהבסטה.

אני גם קניתי ממנו מערכת,הוא המליץ לי המלצה חמה על הפולס אודיו BA2900 ,מה שנחשב למגבר זול וזבל סיני.

וכשאני מגיע לבית,מה אני מגלה? המגבר משומש!! כבר הבריגו אותו על פלטת עץ,ורואים סימני הברגה על החריצים.ישר איך שאבא שלי ראה את זה הוא איים עליו בטלפון ,וישר הוא פחד ובלי היסוס אמר לנו לבוא להחליף את המגבר לאחד חדש.

בסופו של דבר לקחתי את הלייטנינג אודיו 300 שעלה קצת יותר,והוא נבדק טוב טוב ,שלא נעשה בו שימוש.

אז לפותח השירשור,מציע לך להיזהר,תבדוק טוב טוב את הציוד שאתה לוקח משם.

ותתחדש,כל עוד אתה מרוצה ושומעים טוב ,אתה לא צריך להשתגע ולהתבאס.כל המטרה היא שתהנה מהמוצר.

פורסם

פתחתי את הדברים שם, הכל חדש מהניילונים.

עלי לא יכולים לעבוד.

וסוף סוף אני רואה תגובה חיובית! תודה אמיר.

ואמיר, אין לך מה לדאוג לגבי הפולס שקניתי, הם לא גנובים, לא מזוייפים. עברו נושא, אין כבר מה לדבר עליהם.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

ניב, אחרי שירשור כזה ארוך עם ים בלאגן יש לי רק משפט אחד להגיד לך:

תתחדש, תהנה מהמערכת, בנית יופי של מערכת באלפייה אחת בלבד! (נו יאללה תתחילו לרדת עליי).

ושוב, תהנה! זה העיקר, שאתה תאהב, ולטעמי אם אהבת את הרעיון שקנית את כל הרכיבים האלו באלפייה בלבד אז נראה לי שאתה ממש תאהב את המערכת שלך.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שלום לכולם וחג שמח :)

יש עדכון -

החזרתי את הרוקפורד P1, ובמקומו לקחתי את הקיקר C12.

בקשר למגבר- אכן הבן אדם לא משקר, אין לו אותם יותר , הוא החזיר אותם לספק . במקומו הוא הביא לי מגבר יותר חזק , ללא תוספת כסף - CARDINAL V15 1500W.

למרות שאני לא מרוצה מהמגבר, אני עדין מעדיף את הפולס.

אבל לא הכל אבוד- עוד לא וויתרתי על הפולס, אני עדין רוצה אותו, ובימים הקרובים הוא ישיג לי אחד כזה.

הוא טען שעם אני לא יהיה מרוצה מהV15 הוא יחזיר לי את הכסף.

בכל מקרה, גם קניתי ממנו תיבה אטומה לקיקר, לא בדיוק יודע כמה ליטר, אך אני ימדוד אותה ויבזוק :)

את התיבה הוא מכר לי במחיר ממש מגוחך, במחיר של מטר לבד.

תודה לכולם

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

תתחדש, העיקר שתהיה מבסוט או מבסאונד או מהקנייה או משתיהם ביחד חחח.

חג שמח, יוני.

פורסם

אממ כן זה סיני, אבל קיבל ביקורות לא רעות (אל תשכח גם שהפולס סיני לכל דבר ועדין איכותי)

אני לא לוקח אותו בחשבון, כי המטרה שלי היא לנסות ולקבל את הפולס אודיו .

עדין לא וויתרתי כמו שאמרתי.

והינה לינק למגבר

אני מאוד מרוצה מהעסקה, אך עד שאני לא ירכיב את המערכת וישמע אותה שום דבר עדין לא סגור.

יש לי שאלה - רשום שם שהוא מוציא 400W לערוץ, כמה באמת RMS אני יקבל לערוץ מהמגבר הזה?

ועם אני הופך אותו ל2 ערוצים בגישור, עדין אני יכול לחבר אליו את הקיקר ואת המורל פולס?

חכו לעדכון

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
אממ כן זה סיני, אבל קיבל ביקורות לא רעות (אל תשכח גם שהפולס סיני לכל דבר ועדין איכותי)

אני לא לוקח אותו בחשבון, כי המטרה שלי היא לנסות ולקבל את הפולס אודיו .

עדין לא וויתרתי כמו שאמרתי.

והינה לינק למגבר

אני מאוד מרוצה מהעסקה, אך עד שאני לא ירכיב את המערכת וישמע אותה שום דבר עדין לא סגור.

יש לי שאלה - רשום שם שהוא מוציא 400W לערוץ, כמה באמת RMS אני יקבל לערוץ מהמגבר הזה?

ועם אני הופך אותו ל2 ערוצים בגישור, עדין אני יכול לחבר אליו את הקיקר ואת המורל פולס?

חכו לעדכון

ניב

אתה לא יכול לדעת כמה בדיוק זה מוציא כי מה שמוצהר זה לא מה שזה באמת מוצא (לפי דעתי תהנה אם זה מוציא יותא מחצי ממה שמוצהר).

לשאלתך - כן אתה יכול לגשר אבל זה לא יפתח לך את שנייהם כמו שצריך(זאת דעתי).

חג שמח, יוני.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...