Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. אם תכוון אותו נכון לא יקרה כלום! אצלי הקיקר הזה ישב על מגבר של 350 RMS ולא קרה לו כלום!

ב. לשידרוג עתידי!

ג. יותר עוצמה= הגברה יותר בריאה!. המגבר צריך פחות להתאמץ להגביר את הרמקולים!

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ב-1000 שקל יהיה לך ממש קשה להרכיב מערכת שתכלול מגבר,סאב וקומפוננט.

חוץ מזה היום ביזבזת 750 שקל, נשאר לך 250 שקל. איפה תמצא עכשיו קומפוננט טוב ב-250 ?

פורסם

קומפוננט כבר קניתי :) מורל פולס ב250 ש"ח , דנדשים עם אחריות.

לא משנה מה אני יקנה - קניה טובה, בהחלט עשיתי, לא משנה עם זה יהיה עם הP1 או עם הC12 או עם המגבר של פלטיניום או המגבר של פולס.

למרות שאני מעדיף את המגבר של פולס.

בקשר למגבר- גם הפלטיניום יספק את הסחורה, אך אני לא רוצה לקחת סיכון עם הפולס, אבל בכל מקרה אני יעשה את המאמצים להשיג את הפולס אודיו.

בקיצור, מערכת טובה ב1000 שקל, עם מנחת , קאבלים, סאב קומפוננט ומגבר.

תיבה -בחינם, סבא שלי בונה לי.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

תאמין ידידי.

ושלא תחשוב שהם מזויפים וכ'ו, כי הם לא, בדוק.

מחר אני אעדכן אתכם בקשר לסאב ולמגבר.

תודה לכולכם על העזרה הענקית!.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אם כך, אז מאיפה קנית אותם ב-250?

המון אנשים ישמחו לקנות אותם גם במחיר כזה!

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

קנה אותם ב"לה לה לנד" חנות מוכרת

ולנושא, המטרה שלנו פה היא לעזור, כשאנו טורחים להסביר ואתה זורק זה סתם נראה רע

ולתגובתך:

אוקי חברים, אתם לא חייבים לבאס אותי :sad: מערכת ראשונה סך הכל.קרה לכולם

דיברתי איתו, מחר אני מחליף את הסאב לC12. סגור.אישית לי אין בעיה גדולה עם הP1 דווקא את הC12 לא אהבתי

בקשר למגבר - אין לו אינטרס לא למכור לי את הפולס, הרי הוא מקבל עוד 50 שקל, אז מה איכפת לו.

הבן אדם לא סתם אומר, הוא יודע קצת בתחום.ואם היום הוא מכר את האחרון ונגמר לו בדיוק?

בכל מקרה, דיברתי איתו עכשיו, הוא אמר שהיום באו אליו 2 אנשים עם פולס אודיו BA4400 מקולקלים,יופי של מקריות כמובן שהוא הביא להם חדשים,ברור..... הוא היה מאוכזב מהם הוא החזיר את כל המלאי שיש לו של המגברים של פולס לספק.לברוקס?

משהו פה מסריח או שהוא דובר אמת.הנחת יסוד טובה

שוב אני יגיד - אין לו אינטרס לשקר, והבן אדם אמין לגמרי.חוץ מהאינטרס למכור מה שבמחסן "סחורה עומדת" שום אינטרס ובטח שלמוכר בחנות זה לא עניין

אמין לגמרי, אני לא מכיר את המוכר אז אני לא אגיב בנושא

בעיקרון במגבר "חזק מדיי" מנמיכים את הגיין, אין מגברים חזקים, כמו שאין רמקולים צורמים או טוויטרים ששורפים את עצמם,סאבים שנקרעים מעצמם וכו'

יש אנשים שלא יודעים לכוון או מוצרים תקולים שזה שונה וקשה להאמין שכאן הבעיה

או שהם דוחפים גרביים לתיבה של הסאב

פורסם

תודה יוסי , אני ישאל מחר אותו לאיזה ספק הוא החזיר את המגברים של פולס, ניראה מה הוא יענה לי. עכשיו כשאני יודע שהיבואן הוא בורקס, נראה עד כמה הבן אדם אמין.

וכמו שאמרתי, היה לו גם את הפולס וגם את הפלטיניום, הוא היה צריך למכור לי את היותר יקר, אך הוא מכר לי את המגבר הזול יותר בטענה די משכנעת שהפולס יכול לגרום נזק לסאב, ועם זה באמת יקרה לא תיהיה לי אחריות.

עכשיו שאני עם הפלטיניום, ויקרה משהו לסאב, הוא לא יעשה לי בעיות .

מישהו יודע מה ההספק האמיתי של המגבר?

כמובן , שבמידה ואני יחליט שאני מוותר על הפולס ומשאיר אותו אצלי, אני יחבר את המורל פולס ואת הסאב (איזה שלא יהיה- קיקר,P1) בגישור.

כמה RMS הוא יוציא בגישור?

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
תודה יוסי , אני ישאל מחר אותו לאיזה ספק הוא החזיר את המגברים של פולס, ניראה מה הוא יענה לי. עכשיו כשאני יודע שהיבואן הוא בורקס, נראה עד כמה הבן אדם אמין.

וכמו שאמרתי, היה לו גם את הפולס וגם את הפלטיניום, הוא היה צריך למכור לי את היותר יקר, אך הוא מכר לי את המגבר הזול יותר בטענה די משכנעת שהפולס יכול לגרום נזק לסאב, ועם זה באמת יקרה לא תיהיה לי אחריות. מתי תבין שאחריות לא קשורה ל"אם אתה לוקח את זה ואת הסאב אז אין לך אחריות ואם אתה לוקח את מה שאני אומר לך אז יש לך" זה פשוט לא הולך ככה.

טענה משכנעת? מה אתה אומר על זה? שהוא מוכר לך את הזול יותר כי יש שוק טוב על הפולס והוא מוכר אותם יקר יותר לאנשים שלא מבינים במערכות (בגלל הצהרות הRMS של המגבר) וחושבים שזאת מציאה גדולה כמוך (בלי להעליב כמובן, אני רק מנסה להסביר כאן משהו)ואילו לפלטינום אין שוק טוב.

עכשיו שאני עם הפלטיניום, ויקרה משהו לסאב, הוא לא יעשה לי בעיות . למה אתה כל כך בטוח בזה? אתה מכיר אותו אישית? יש לך ניסיון איתו?

מישהו יודע מה ההספק האמיתי של המגבר?

כמובן , שבמידה ואני יחליט שאני מוותר על הפולס ומשאיר אותו אצלי, אני יחבר את המורל פולס ואת הסאב (איזה שלא יהיה- קיקר,P1) בגישור.

כמה RMS הוא יוציא בגישור?

תודה

ניב

תגובות באדום למעלה (רק שלא תעלב כמובן ושתהיה מבסוט מהמערכת!)

תתחדש בכל מקרה, אם אתה אוהב את מה שאתה שומע תשאר עם זה.

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.

בנאדם קנה את המערכת עם הרכיבים הכי מומלצים בפורום (שזו די בושה, אבל לא ניכנס לזה) ואוכלים אותו בלי מלח.

ניב, התחנה המרכזית בת"א היא מקום מצויין לעסקים רק אם אתה פושע. אין שם צדיקים ואין שם אנשים ישרים.

אם ציון ה"דתי" היה כל כך צדיק - כבר מזמן לא הייתה לו באסטה בתחנה. פולס מקורי ב 250? אין שום סיכוי בעולם שהוא הגיע לבאסטה בדרכים כשרות.

זול מתחיל בז'. אין חוכמות ואין קיצורי דרך בחיים.

וכל הנשרים שמתנפלים על העופר התמים - עזבו אותו. עשה מה שעשה וזהו. אני מקווה שיש כאן חברי פורום שקוראים ומבינים את מוסר ההשכל מהסיפור הזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. תבכה, אין עצוב מזה, בחיי...

לא בציניות.

בנאדם קנה את המערכת עם הרכיבים הכי מומלצים בפורום (שזו די בושה, אבל לא ניכנס לזה)

דווקא בוא נכנס לזה רגע, זה מביש, זה המוני יותר מעדרי "חובבי יצרן".

בן אדם שמתיימר לדעת משהו באלקטרוניקה מכר לכם שהמגברים זהים אז זהו, זה בטוח זה.

אתם רק מלבים את האש הזו שנקראת זבל סיני ומאכילים את היבואנים האלו היטב.

היטב? הם יושבים עכשיו על escalade בזכותכם וצוחקים ת'תחת. (ת'תחת = את התחת, אני רוצה לחסוך לעורך ההודעות התורן קצת זמן הערב) :-P ואוכלים אותו בלי מלח.

ניב, התחנה המרכזית בת"א היא מקום מצויין לעסקים רק אם אתה פושע. אין שם צדיקים ואין שם אנשים ישרים.

כמה פעמים כבר הזכרנו את זה?

אם ציון ה"דתי" היה כל כך צדיק - כבר מזמן לא הייתה לו באסטה בתחנה. פולס מקורי ב 250? אין שום סיכוי בעולם שהוא הגיע לבאסטה בדרכים כשרות.

זול מתחיל בז'. אין חוכמות ואין קיצורי דרך בחיים.

וכל הנשרים שמתנפלים על העופר התמים - עזבו אותו. עשה מה שעשה וזהו. אני מקווה שיש כאן חברי פורום שקוראים ומבינים את מוסר ההשכל מהסיפור הזה.

כי אם לא, אנחנו בדרך האקספרס למטה רבותיי...

איתמר.

12345

פורסם
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.

בנאדם קנה את המערכת עם הרכיבים הכי מומלצים בפורום (שזו די בושה, אבל לא ניכנס לזה)למה בושה ? אני אשאל אותך משהו בתקציב שלו יש משהו יותר טוב שהיית יכול להמליץ עליו? אני אישית לא יודע , ואם הייתי יודע הייתי ממליץ , והייתי שמח מאוד (בכול הרצינות) לשמוע מה אתה היית ממליץ לו במחירים האלו ואוכלים אותו בלי מלח.

זול מתחיל בז'. אין חוכמות ואין קיצורי דרך בחיים.זה נכון ובמיוחד באודיו

איתמר.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

את הפולס לא קניתי משום באסטה, גם לא מיוסי.

אני לא מבין, הפולס הוא מקורי, לא זיוף , לא משהו מפוקפק, פולס מקורי לכל דבר.

המחיר שהשגתי אותו זה מה שמדאיג אותכם? עם הייתי קונה אות ב600 שקל הייתם יותר רגועים?

ממש לא יפה מה שאתם עושים, במקום לפרגן על הקניה (לפחות על הקומפוננט ועל הסאב, כי שניהם טובים ) , אתם רק מורידים לי את החשק עם כל הסיפור של המערכת.

קיבלתי מחירים מעולים, מערכת כזאת ב1000 שקל אי אפשר למצוא.

נכון, אולי המגבר הוא לא הכי טוב בעולם, אבל הוא בהחלט סביר ומכובד, ולא יהיה לו קושי להחזיק את המערכצץ

עם אני יקח במקומו את הפולס אודיו בתוספת של 50 שקל, שהוא מגבר זהה למאק אודיו Z4200, אז בכלל עשיתי קניה טובה.

אני לא מבין למה אתם לא מפרגנים, אתם צריכים להבין שהתקציב שלי ממש מוגבל, ואני אפילו די מופתע שהצלחתי להכניס סאב לכל העסק. (בהתחלה זה היה אמור להיות רק קומפ ומגבר)

בכל מקרה , אני ממש מודה לכל מי שעזר לי, אני לא מבין מה רע ברכיבים שקניתי , ובמקום לפרגן אתם רק מורידים חשק.

סך הכל מערכת ראשונה ובמחיר מעולה, זה שהמגבר לא הכי טוב אני מודע לכך, אבל מה לעשות שהתקציב לא מאפשר.

קניתי את הדברים הכי טובים שאני יכול לקבל בתקציב שלי

תודה לכם

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
אני רוצה לדעת מאיפה הבאת פולס ב250 שקל... יעזור לכולם.

אמיר

אבנר ענה לך על זה - בלה לה לנד.

נראה לך שתקבל תשובה עניינית לשאלה הזו? הצחקת אותי...

אתה יודע כמה אנשים עברו כאן בפורום הזה (חלקם עוד כאן) ומכרו סיפורים על קניות בזיל הזול?

אני לא אפגע באף אחד כשאקרא להם שקרנים.

"גיסי מכיר את היבואן"

"אחותי ירדה ליצרן"

"אשתי בוגדת עם יוסי מהבאסטה"

"המאהבת שלי מכירה את עוזי רדיו"

"מישהו שאני מכיר היה לו רק אחד בהישג יד"

יאללה יאללה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...