Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי שוב היום בתחנה המרכזית, הלכתי לחנות של יוסי הדתי.

קודם כל, הוא לא ניסה לדחוף לי את הפולס אודיו בכוח, אלא הוא אמר שעם אני קונה ממנו C12 ואת המגבר של פולס, אז אין אחריות על הסאב כי הוא טוען שהמגבר יותר מידי חזק וישרוף לי את הסאב.ולהתנות אחריות במגבר זה לא לדחוף?

בסוף הוא שכנע אותי לקחת רוקפורד P1, וזה מה שלקחתי. כי C12 גם לא היה לו.מפתיע שהוא ניסה לדחוף את הסחורה מהמחסן הסאב בעל הספק זהה

המגבר - בסוף לקחתי V12 של פלטיניום, כי הוא טען שהפולס ישרוף לי את הקיקר וגם את הP1, אז הוא הציע לי לקחת את הV12.

גם אם יקרה משהו לסאב, והייתי לוקח את הפולס, אז הוא לא היה נותן לי אחריות, עכשיו עם הV12 כן יש לי אחריות על הסאב.בולשיט אחריות צריכה להיות בכל מקרה, מה קרה לא יודעים לכוון אז מת העולם?

בכל מקרה, הבחור יוסי הוא ממש אחלה, למרות שיכלתי לקחת משהו יותר יקר הוא הציע לי דווקא את מה שהכי טוב, והתברר גם שהוא מכיר את אבא שלי אז הוא עשה לי מחיר.לא לא לא, הוא הציע מה שהיה לו במחסן כדי למכור,הרי הוא ידע שאתה יכול לצאת מהחנות ולקנות במקום אחר

המגבר עלה לי 350, הסאב 350, וקניתי גם חוטים 5 מטר למגבר ב50 ש"ח, והוא הביא לי מנחת די סבבה במתנה.נשמע סביר

הכל יצא 750 שקל, והוא אמר ששבוע הבא יגיע לו C12 ועם אני רוצה אני יכול להחליף, וגם למגבר של פולס אני יכול להחליף בתוספת של 50 שח.ואז הוא לא ישרף?

הוא גם סידר לי התקנה מוזלת אצל מתקין מקצועי, אז אני די מרוצה, למרות שרציתי לקנות את הפולס אודיו :smile:טוב....

תשמע, כדאי שתלך לגניקולוג כי הוא עיבר אותך כל כך חזק שאתה נראה לי בהריון

אם אתה מרוצה זה העיקר

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שרגא ככ צודק שזה מפחיד.

אתה שעות פה מדבר על מנחת שעולה 200 ש"ח.

נראה לך שבעסקה שעלתה ככ מעט כסף הוא יתן לך 200 ש"ח מתנה?

דבר שני :: אתה פשוט התעלמת מכל מה שכתבו לך פה . זה מדהים. פתחת אלף שירשורים ובסוף עשית מה שבא לך .

פשוט אמרת לעצמך:מלא אנשים עם נסיון וידע אומרים לי ככה. אז אני אעשה בדיוק להפך.

לא יאמן שיש עוד אנשים כמו הדתי הזה שמוכרים ככה ומצליחים לעבוד על ילדים. אני חשבתי שזה עבר כשני הייתי בן 17 וזה היה לפני 9 שנים. אז לפחות קניתי רק זוג רמקולים של פיוניר מזויפים שלפחות גם החזיקו איזה 3 שנים וגם עלו לי פחות מ 300 שקל.

אבל להוציא ככה איזה 1000 שקל? פשוט חוסר אחריות , בוא נגיד שמזלך שאתה לא הבן שלי.(וזה עם כל ההערכה אלייך , באמת אין פה רצון להעליב אלא רק להביע עמדה).

פורסם

אני לא צריך להיות מרוצה?

אני לא מבין, זה לא שקניתי דברים חרא.

הקיקר והP1 הם בערך באותה הרמה, הP1 גם יותר יקר

הלפלטיניום אודיו הוא זבל סיני בדיוק כמו הפולס, אך שניהם איכותיים.

כמו שאמרתי, קיבלתי מחיר מעולה, ואין לי בעיה להחליף לפוס או לקיקר. הכל נתון להחלטתי.

ובקשר למנחת, הוא עולה 100 ש"ח , אבל מי אמר שהוא לא קונה אותו גם 10 שקל?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
אני לא צריך להיות מרוצה?

אני לא מבין, זה לא שקניתי דברים חרא.

הקיקר והP1 הם בערך באותה הרמה, הP1 גם יותר יקר- שני סאבים שונים לגמריי

הלפלטיניום אודיו הוא זבל סיני בדיוק כמו הפולס, אך שניהם איכותיים.-איכותיים?????????

כמו שאמרתי, קיבלתי מחיר מעולה, ואין לי בעיה להחליף לפוס או לקיקר. הכל נתון להחלטתי.

ובקשר למנחת, הוא עולה 100 ש"ח , אבל מי אמר שהוא לא קונה אותו גם 10 שקל?-בדיוק! אז למה לא קנית מנחת ב 100 ש"ח ומגבר טוב בעוד 400-500 ש"ח מיד שניה פה ברמה(ויש פה בלי סוף כאלו).

ניב

הרי האחריות של הדתי הזה? מזה? הרי מחר בבוקר הוא סוגר ואתה יכול לחפש אותו עד למחרתיים. בוא נגיד שהאחריות שלו שוות תערך לקניית מוצר מיד שניה בלי לשמוע ולבדוק את המוצר.

פורסם

חברים, אין לי בעיה להחליף את מה שקניתי.

יוסי לא בורח לשום מקום.

שיהיה לך תקציב גדול, שלי אין, לך אתה תקנה בחנות שלוקחת עוד 20 אחוז יותר.

ניראה אותך קונה בחנות כמו טומקאר, סתם דוגמא מורל פולס, וישרפו לך הרמקולים לאחר חצי שנה, ניראה עם באמת יביאו לך סט חדש.

מחר אני יכול להחליף את הסחורה, השאלה זה האם מומלץ לי להחליף לפולס אודיו ולקיקר?

ושלא תבינו לא נכון, אני מתייחס לעצות שלכם בכבוד רב, אך אתם אומרים לי לקנות מגברים יותר יקרים, אתם לא מבינים שאני מוגבל בתקציב.

עם היה לי יותר כסף, ברור שלא הייתי מתקרב למגברים האלה, הכל עניין של כסף.

מקווה שאתם מבינים אותי,ובאמת שאני מודה לכם מקרב לב על העצות :p

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

תשמע, עשית טעות בזה שהלכת דווקא לחפש את הסאב בתחנה המרכזית כאשר היית פשוט יכול לקפוץ לבנין פנורמה בת"א ל"ברוקס" ולקנות שם את הקיקר ב-400 שקל חדש מהקופסא עם אחריות ל-3 חודשים. חוץ מזה ברוקס הם אנשים אמינים ומאוד נחמדים ולא ינסו לדחוף לך סתם סחורה, גם אם אין להם במלאי באותו הרגע, מה בתמיד אבל תמיד יעשו בבאסטות האלה בתחנה המרכזית.

בקשר למגבר, אמרתי לך כבר באיזשהו טופיק שיש לי את המגבר פולס אודיו שמגביר את הסאב של קיקר(חבל שלא הקשבת) וטפו טפו טפו לא נשרף לי שום דבר. הוא צודק בזה שהוא חזק, הוא באמת חזק אבל הוא לא היה שורף לך את הסאב הקיקר או אפילו את הרוקפורד שקנית, הכל עניין של כיוונים נכונים. וזה שהוא אמר לך בוא יותר מאוחר תוסיף 50 ש"ח ואני אחליף לך לפולס זה בולשיט:א)כי המגבר עולה שם 500-550 ש"ח ואתה קנית את הפלטינום ב-350, קשה לי להאמין שהוא ימכור לך את הפולס ב-400 ש"ח. ב) כי הוא לא יקנה ממך כבר סחורה שהשתמשת בה, הוא אמר לך את זה בשביל שתחשוב שהוא בן אדם "אמין". פעם הבאה שתבוא אליו הוא לא יזכור אותך בכלל.

אבל אם אתה מרוצה, אז זה העיקר.

פורסם

יכלתי לקנות ממנו את הפולס בעוד 50 שקל, בדיוק באתי לשלם לו, אבל הוא אמר שאני ידע טוב ושלא יגיד שלא ידעתי, שעם אני קונה את הפולס אודיו והסאב ישרף , אז אין אחריות.

לא רציתי לקחת סיכון.

את הקיקר אין לו, אבל יהיה לו שבוע הבא, אין לי בעיה לחכות.

וכן, הא היה מוכר לי את הפולס בעוד 50 שקל, ואל תשכח שבנוסף למחיר הזה קיבלתי מנחת במתנה.

בכל מקרה, הכל ניתן לשינוי, השאלה היא האם לקחת את הסיכון ולקנות את הפולס, ובמקרה שיקרה משהו לסאב, לא תיהיה לי אחריות.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

כשהלכתי ל"ברוקס" לקנות את הקיקר אז הוא אמר שבד"כ לא נותנים אחריות על סאבים ורמקולים(אולי זה רק הם), אבל בסופו של דבר על הסאב הוא נתן לי 3 חודשים אחריות.

פורסם

שראגמן צודק וגם זה זה זה ( איזה כינוי מעצבן)

הוא סתם דחף לך סחורה!

הP1 לפי דעתי סאב ממש מגעיל! לא קרוב בכלל לC12 של קיקר!

איזה כזה אין אחריות אם אתה קונה את המגבר הזה והסאב הזה!

ומה? אם היית קונה את הסאב של קיקר , יום למחר בא וקונה את הפולס אאודיו, אז כן היתה אחריות!?

בכל מיקרה יש אחריות על מוצר! הוא מרח אותך כמו שמורחים תינוק עם שמן תינוקות!.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אוקי חברים, אתם לא חייבים לבאס אותי :( מערכת ראשונה סך הכל.

דיברתי איתו, מחר אני מחליף את הסאב לC12. סגור.

בקשר למגבר - אין לו אינטרס לא למכור לי את הפולס, הרי הוא מקבל עוד 50 שקל, אז מה איכפת לו.

הבן אדם לא סתם אומר, הוא יודע קצת בתחום.

בכל מקרה, דיברתי איתו עכשיו, הוא אמר שהיום באו אליו 2 אנשים עם פולס אודיו BA4400 מקולקלים, כמובן שהוא הביא להם חדשים, אך מרוב שהוא היה מאוכזב מהם הוא החזיר את כל המלאי שיש לו של המגברים של פולס לספק.

משהו פה מסריח או שהוא דובר אמת.

שוב אני יגיד - אין לו אינטרס לשקר, והבן אדם אמין לגמרי.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

זה נשמע כאילו אתה מנסה לתרץ את הקנייה המחפירה הזו.

עוד 50-100 שקלים, זה מה שיגמור אותך?

עוד לא למדת שמנחת זה דבר גרוע?? (גם אם היה עולה 300 ש"ח)

עוד לא הבנת שה P1 סאב קקה?

עוד לא הפנמת שה V12 מוצר גרוע שמוציא "מתח מוות" לרכיבים?

לא משנה, תהנה ממה שיש לך, זה הכי חשוב.

פורסם

אין לו את הפולס אודיו בכלל למכירה נראה לי בגלל זה הוא מנסה למצוא תירוצים שלא תחליף את המגבר הזה שיש לך עכשיו. ככה זה אצלהם.

כשבאתי אליו לקנות את המורל פולס, הוא הוציא לי אותם , אחרי זה התחלתי להתווכח איתו על המחיר ומה שהוא אומר לי זה שהטוויטרים האלה שיש בקופסא אלה TW-1 שהם טווטרים טובים לכן הוא לא יורד למחיר שביקשתי. הוא אמר שאם אני ארצה במחיר שביקשתי אז הוא יחליף בטוויטרים TW-2 בטענה שהם פחות טובים וישרפו יותר מהר. אם אני לא טועה לא קיימים בכלל טווטרים כאלה:shock:. בסופו של דבר כשהוא ראה שאני לא נופל לשקרים שלו הוא החליט להביא לי אותם במחיר שביקשתי.

אבל החלטתי מאחד כזה אני לא קונה שום דבר ועזבתי את המקום.

עכשיו תגיד לי אתה, זה נראה לך בן אדם אמין? וכן אני מתכוון ליוסי הזה, שלובש כיפה . הבן אדם לא אמין בשיט.

פורסם

נראה לי שהוא דחף לך חתיכת תירוץ בקשר למגבר... תבין ככה הם!

לא מחזירים מלאי משנייה לשנייה! אל תיתן שימרחו אותך!

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
אין לו את הפולס אודיו בכלל למכירה נראה לי בגלל זה הוא מנסה למצוא תירוצים שלא תחליף את המגבר הזה שיש לך עכשיו. ככה זה אצלהם.

.

יש לו, ויש לו 4 חתיכות כאלה, אני ראיתי.

אתמול הייתי אצלו גם, הוא הראה לי את המגבר, פתחתי אותו ראיתי את היציאות וכ'ו.

מגבר פולס אודיו, יש אצלו, ולא רק אחד.

תראו לי מערכת אחרת המורכבת מקומפוננט, מגבר וסאב ב1000 ש"ח בדיוק.

ואמרתי - את הP1 מחר אני מחליף.

בקשר למגבר - אולי בעקרון הוא צודק, הוא באמת חזק מידי, והפולס באמת יכול לגמור לי את הסאב, אז למה לקנות בכוח?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...