Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע את ה-4 רמקולים המקוריים וטוויטרים של מורל שהוספתי...

אני רוצה לשפר משמעותית את הסאונד כולל הוספת סאב... משהו בהשקעה של סביבות ה1300 שקל

פורסם

לא, הסאונד לא משהו... רק סביר... ואני רוצה הרבה יותר מזה! בחדר יש לי מערכת של 8 אלף שקל... אז כשאני נכנס לאוטו האוזן שלי לא מרוצה בלשון המעטה.... ובאסים חסרים בהחלט...

פורסם

מערכת ב-1300 תשפר רק בקצת, אם בכלל,את המערכת שיש לך כרגע באוטו (כי אני מאמין שיש לך מערכת דיי טובה כי במכוניות החדשות היום שמים מערכות יחסית טובות ועדיפות מאשר על איזה קומפוננט של בליטז וכאלה חברות של ה-300-200 שקל לרמקולים).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נרכז את כל מה שאתה רוצה לעשות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1173387#post1173387

DVD אתה כבר לא רוצה?

את הטוויטרים חיברו לך עם קרוסאובר או שסתם דחפו לך לאוטו?

בדרך כלל רמקולים מקוריים לא שווים הרבה.אולי תחליף את הארבע.

פה יש אחד שהוסיף סאב.עם הסברים ותמונות אבל צריך להרשם לאתר בשביל התמונות

http://www.civinfo.com/forum/showthread.php?t=301

אייל

פורסם

מאוד רציתי לשים את המסך אבל זה יוצא מסובך ומאוד יקר... הייתי בסאונד סטורם... חנות שמתמחה בעניין התקנות וזה יוצא לי רק התקנה של 3000 ש"ח כדי שזה יהיה אינטגרלי באוטו... אלא אם יש לך במקרה הצעות אחרות בשביל המכונית שלי... אולי משהו שראית בפורום

שאלתי אותו גם על המערכת סאונד באוטו... הוא שמע וממש צחק עליה, תאחלס היא על הפנים.... שאלתי אותו אם אני ארגיש שיפור בהשקעה של סביבות ה1300 והוא אמר שכן... בגלל זה רציתי לשאול פה מה כדאי

פורסם

לפי דעתי כמו ששומכר אמר במכוניות החדשות יש אחלה מערכות ומקסימום תוכל להוסיף מגבר 4 ערוצים טוב כמו של מק אודיו Z4200 בשביל יותר כוח וסאונד יותר טוב.

(לי יש את ה Z4100 ואני מבסות ממנו חבל על הזמן בטווח המחיר שלו).

ואם בכל זאת אתה רוצה לשפר אז תקנה קומפוננט איכותי (ממליץ על Hertz מניסיון) ובעתיד תחסוך כסף למגבר שיגביר אותם.

עם אתה רוצה סאב אז זה כבר עסק יותר יקר.

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם
שאלתי אותו אם אני ארגיש שיפור בהשקעה של סביבות ה1300 והוא אמר שכן...

ומה חשבת שהוא יגיד?

הוא גם אמר לך במה להשקיע את ה-1,300 ש"ח האלה?

פורסם
שאלתי אותו גם על המערכת סאונד באוטו... הוא שמע וממש צחק עליה, תאחלס היא על הפנים.... שאלתי אותו אם אני ארגיש שיפור בהשקעה של סביבות ה1300 והוא אמר שכן... בגלל זה רציתי לשאול פה מה כדאי

זה אותו אחד שחיבר לך את הטוויטרים?

למה לא התקנתם קומפוננט?

אייל

פורסם
זה אותו אחד שחיבר לך את הטוויטרים?

למה לא התקנתם קומפוננט?

לא זה לא אותו אחד... אין קומפוננט טוב של מורל בטווח המחירים הזה? אולי אני אפילו אגזים קצת וישקיע עוד 500

• תוכן חדש...