Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עם מגנזיום,או בלי? דעתכם?[פגו 106]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם מבין למה,בלי לדעת זאת החלטתי כבר שעבורי הכיול המושלם נימצא ב32PSI

לסיכום: רועי,תודה לך באמת על כל עזרתך מתחילת התרד[רגע הקניה] ועד סופו[אחרי ההתקנה ורשמים]עזרת לי מאד!

כמו כן ברצוני גם להודות לצבי,אור וכל מי שתרם ועזר לי לגבש החלטה.

תודה.8)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה צריך לשמור שהיקף הצמיג הרזרבי יהיה, בערך, שווה להיקף שאר הצמיגים.

תריץ את המידות שלך במחשבון הזה, ותבדוק מה ההבדל בין היקף הרזרבי להיקף של השאר.

עכשיו צריך לקמבן צמיג שיתאים לג'אנט 13, ויהיה בעל היקף כללי דומה. מבדיקה מהירה שעשיתי, 155.70.13 יתאים כמעט בדיוק, והוא די נפוץ וזול.

ואם כבר מרכיבים את הרזרבי - עדיף שיהיה מאחור ולא מלפנים. הסיבה היא שהפרשי ההיקף עלולים לפגוע בדיפרנציאל (אני זוכר שקראתי את זה איפשהוא בפורום, לא הצלחתי למצוא לך את הלינק).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עזוב התייאשתי מכל הסלט הזה,הבחור שקניתי ממנו משיג לי במתנה ג'אנט עם צמיג במצב נסיעה במידות 175/60/R14 וזהו.

שוב תודה.

פורסם

זאת גם אפשרות טובה.

אני מקווה שהג'אנט החלופי החדש יכנס למקומו מתחת לתא המטען. מסתבר שזה לא כזה טריוואלי כמו שזה נשמע :roll:

פורסם

למה סה"כ שילדה לא שונתה מהדגם שלי ל106 RALLY MKII שנועלת אותה מידת צמיגים כמוני. ככה שאני מניח שלא תהיה בעיה גם בכל הנוגע למקום מתחת לתא מטען עבור הגלגל רזרבה בגודל 175/60R14.

פורסם

נו כן התכוונתי לעריסה של הרכב[ברור לי שהמתלים והחיזוקים והפרמטרים הללו שונים] קיצר לא תהיה לי בעיה למקם את הגלגל רזרבי במידה שלי מתחת לתא המטען במקום היעודי שלו ,אני צודק?

פורסם

זה בדיוק מה שאני חשבתי, עד שניסיתי לדחוף את אחד הג'אנטים החדשים שלי לעריסת הקסם :roll:

או בקיצור - תנסה ותדע.

פורסם

אסף , מברוק על הנעליים החדשות !

אני מקווה שסידרת להם סט נועלים , למען השקט הנפשי .

נראה מעולה , בהחלט שיפור מהטאסות סבתא הקודמות . :)

פורסם
נו כן התכוונתי לעריסה של הרכב[ברור לי שהמתלים והחיזוקים והפרמטרים הללו שונים] קיצר לא תהיה לי בעיה למקם את הגלגל רזרבי במידה שלי מתחת לתא המטען במקום היעודי שלו ,אני צודק?

אני מאמין שאם כרגע ניכנס לך במידה הקודמת-לא צריכה להיות בעיה

מקסימום תחתוך קצת מהרצפה של הבג'אג:twisted:

פורסם

מצטרף למברכים :-D .

נראית מצויין! גם ה"בוק" שעשית לה במקום המפגש מוסיף ליופי :inlove:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה איתמרוש'

אגב,רועי-בPSI אמרו לי ש2 המידות זהות בקוטר החיצוני שלהן ולכן אין שום בעיה להשתמש במידה הקודמת בתור גלגל רזרבי בעת הצורך,העניין כשר למהדרין מבחינה בטיחותית וחוקית.

פורסם

אתה יכול לחשב כאן את הקוטר הכללי שיתקבל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לגבי העריסה של הגלגל ספייר: לאורן דביל היה גלגל 14 רוחב 165, המקורי הולך שם גלגל בייגלה (הדקים האלו), אם לא יכנס 175 תקנה צמיג משומש ב50 ש"ח 165-65-14 זה יהיה בסדר בשביל להגיע איתו לפנצ'ריה בשעת צורך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...