Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עם מגנזיום,או בלי? דעתכם?[פגו 106]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט שינוי מבורך!!!

טוב ששמרת על האיזון של הרכב לטובה

מה גם שלגאנטים של הXSI יש חור איזון(בהמון דגמים של פגו סיטרואן אין וזה צינור רציני לאזן אותם...)

רק הערה קטנה-הכאילו "יציאה" מהאגזוז עושה את האוטו פלסטינאי,

אנא שקול בחיוב לוותר עליה...:roll:

אל תשכח לוודא חיזוק ברגי גלגלים אחרי נסיעה קצרה או כמה ימים

תהנה ושבת שלום

עריכה:לאחר בחינה מדוקדת יותר הבחנתי שאין לך את כל סט הברגים המקוריים,עלול להיות מסוכן כי לבורג הייעודי לגאנט של הXSI יש ראש ישר שמתאים לגאנט ואילו לברגים המקורים של חישוקי הפח יש ראש קוני,הברגים המקוריים עלולים להשתחרר עם הזמן.שים לב טוב טוב לעניין ואם את היכול תשים את כל הברגים הייעודיים של הגאנטים של הXSI

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אסף

הג'אנטים נראים מדהימים

תתחדש

ובנוגע לזה שהיית באיזור ר"ג ולא צלצלת זה כבר ריב מסוג אחר

תתחדש ותהנה מהם!!! עשית עסקה טובה ומשתלמת גם לדעתי.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם
בהחלט שינוי מבורך!!!

עריכה:לאחר בחינה מדוקדת יותר הבחנתי שאין לך את כל סט הברגים המקוריים,עלול להיות מסוכן כי לבורג הייעודי לגאנט של הXSI יש ראש ישר שמתאים לגאנט ואילו לברגים המקורים של חישוקי הפח יש ראש קוני,הברגים המקוריים עלולים להשתחרר עם הזמן.שים לב טוב טוב לעניין ואם את היכול תשים את כל הברגים הייעודיים של הגאנטים של הXSI

אכו ראיה חדה יש לך רועי, חסר לי בכללי 4 ברגים מקוריים למגנזיום הזה,הבנתי שכל בורג עולה כ20 שח בצנטרל או גאן.היות והיום סיימנו מאוחר שם אל היה זמן וסיכוי להגיע למסגר בת"א להשלמת הסט.

את ה"שליחות" הזו יעשה אחד מבני משפחתי אשר מתגוררים בסביבה ויביא לי עוד במהלך השבוע את ה4 ברגים המקוריים החסרים.שוב תודה על ההערות.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
אסף

הג'אנטים נראים מדהימים

תתחדש

ובנוגע לזה שהיית באיזור ר"ג ולא צלצלת זה כבר ריב מסוג אחר

תתחדש ותהנה מהם!!! עשית עסקה טובה ומשתלמת גם לדעתי.

נדבוש לא היה לי זמן לקפוץ ,כל היום הזה היה עמוס וטירטור.

אני יבוא בהיזדמנות כמו שצריך לשבת על כמה ראשים.8)

פורסם
אכו ראיה חדה יש לך רועי, חסר לי בכללי 4 ברגים מקוריים למגנזיום הזה,הבנתי שכל בורג עולה כ20 שח בצנטרל או גאן.היות והיום סיימנו מאוחר שם אל היה זמן וסיכוי להגיע למסגר בת"א להשלמת הסט.

את ה"שליחות" הזו יעשה אחד מבני משפחתי אשר מתגוררים בסביבה ויביא לי עוד במהלך השבוע את ה4 ברגים המקוריים החסרים.שוב תודה על ההערות.

יופי

רק עד אז תדאג שהברגים לא משתחררים מעצמם

(קרה לי בעבר עם הקסארה של אמא שלי,ממש מדאיג)

שבת שלום

פורסם

תודה רבה8)

אגב שאלה לי אליכם,עכשיו עם גאנטים וצמיגים במידות 175/60R14 ,האם חוקי להחזיק בשימוש גלגל ספר במידה 165/70R13? או שמה אני צריך להחזיק ספייר במידה החדשה?

תודה מראש.

פורסם

חוקי או לא זאת הבעיה הקטנה שלך.

קודם כל, כדאי לבדוק במחשבון מידות שאין הפרש רציני בין הקוטר הכולל של הרזרבי לקוטר של שאר הצמיגים.

שנית, אם כבר נתקעת עם פנצ'ר - הרזרברי מאחור, גם אם הפנצ'ר מלפנים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
חוקי או לא זאת הבעיה הקטנה שלך. בעיה הקטנה שלי? מה כוונת המשורר?

קודם כל, כדאי לבדוק במחשבון מידות שאין הפרש רציני בין הקוטר הכולל של הרזרבי לקוטר של שאר הצמיגים. איך אני בודק?איפה המחשבון הזה?

שנית, אם כבר נתקעת עם פנצ'ר - הרזרברי מאחור, גם אם הפנצ'ר מלפנים.מה הייתה כוונת המשורר II?

צבי,תודה מראש.

אגב עוד שאלה אשר עלתה במוחי:מהו הלחץ אוויר הרצוי[קדימה/אחורה] שעליי למלא בצמיגים החדשים[175/60R14] ,האם זה עדין 29PSI מקדימה ומאחור?

:wink:

פורסם

לחץ אוויר רצוי זה איך שמרגיש לך טוב, בין 29 עד 33 PSI, יש אנשים שאוהבים צמיגים רכים ויש אנשים שמנפחים הרבה, זה משנה את הנוחות, את ההתנהגות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לחץ אויר ניקבע עי הוראות יצרן לא קשור לאיזה מידת צמיגים שמת

עם זאת יש מקום לשיקול דעת-כל אחד אוהב את האיזון שלו אחרת

בנהיגה "ספורטיבית" ממליצים על תוספת של 2-4 PSI מקדימה,וכ1-3 PSI מאחורה

שוב ,זה נתון להעדפות הנהג.

אגב,העלאת לחץ האויר באה על חשבון הגברת הבלאי על שולי הצמיג(החלקים של קצוות הצמיג לא השפה החיצונית)

אישית הייתי ממליץ לך על הכיול המקורי,ואחרי כמה ימים תנסה להוסיף תראה אם אתה מעדיף את זה אחרת.

פורסם

הלחץ שקניתי אותם היה 34 מקדימה ואחורה.

הורדתי ל30 ולא אהבתי את השינוי,העלתי ל32 וזה אופטימלי עבורי.8)

פורסם

אסף, תתחדש! נראה טוב!

וכמו שאמרתי - אתה חייב להיפתר מהסופית המזעזעת הזאתי

היא סתם גורעת.

:-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...