Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עם מגנזיום,או בלי? דעתכם?[פגו 106]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה מה כבר יכול להיות אם אני לא בודק את הגאנט?באוטו הקודם היה לי גאנט פח קצת עקום וזה לא הפריע..

אבל איך מחייב שיש עיקומים ומה ההשלכות?

לצורך העניין אין לגאנטים סדקים וכדומה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תעשה להם איזון ב50 ש"ח ושלום על ישראל. ככה תהיה בטוח שהם טובים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם הג'אנט עקום מדי גם איזון גלגלים לא יעזור לו.

המגנזיום ז"ל שלי היו קצת עקומים, והפאנצ'ר מעאכר (מקצוען אמיתי, לא אנטון-4-צמיגים-ב-100) איזן אותם כמה שאפשר ושם אותם מאחורה. לא היו בעיות.

בכל מקרה אספי, 4 צמיגים + ג'אנטים ב 450 ש"ח בהחלט עדיפים על הטאסות-סבתא האלה :wink: .

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא ציינת את מידת הגאנטים והצמיגים שהוא מוכר לך

מה גם שנתוני האופסט הם לא זהים לכן אתה עלול לפגום בהתנהגות הרכב(אולי לא במידה שאתה תרגיש אבל הי תפגם)

קח בחשבון שיתכן מצב שבו הצמיג יגע לך בביטנת הגלגל או בכנף

פורסם

כל דבר עדיף על פני טאסות של סוחרים. גם לנסוע בלי טאסות בכלל.

ולמי שלכלך על אנטון, הוא נתן לי שירות מצויין כאשר קניתי אצלו רביעיית צמיגים לפולו שהיתה לי.

לאחר שאיזון גלגלים לא פתר רעידות בהגה, הוא שלח אותי על חשבונו לאיזון דינמי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש לי 106 זהה לשלך בבית, אם אתה כבר מחליף ג'נטים כדאי שתשקול בחיוב מעבר ל-14". כך תקבל צמיג רחב יותר ואחיזה טובה בהרבה ממה שיש לחישוקים המקוריים להציע.

לדעתי, חישוק ברזל חשוף במידה 14" עם צמיג בחתך נמוך יותר כמו של ה-GTI יראה הרבה יותא טוב מאוד ג'נט סגסוגת 13" או טאסה סינית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
לא ציינת את מידת הגאנטים והצמיגים שהוא מוכר לך

מה גם שנתוני האופסט הם לא זהים לכן אתה עלול לפגום בהתנהגות הרכב(אולי לא במידה שאתה תרגיש אבל הי תפגם)

קח בחשבון שיתכן מצב שבו הצמיג יגע לך בביטנת הגלגל או בכנף

מידת הגאנטים המקוריים שלי היא 165/70R13[זו גם מידת הגאנטים שאני קונה לרכב]

לגבי נתוני האופסט-לפי טענתך הם לא זהים[אני מבין שאתה אומר זאת על סמך מצאים בשטח]השאלה הנישאלת בכמה הם לא זהים והאם ההשלכה היא סתמית או בעייתית?[ואיך כבר התנהגות הרכב עלולה להיפגע?ובמה היא תתבטא?]

ולגבי ההערה האחרונה שלך בדבר נגיעה של הצמיג בביטנת הכנף,אני מכיר ששמו גאנטים 14 אינץ[הXS נועלת סטנדרט 14 והשילדה אותו הדבר ואין בעיות נגיעה]אז למה אם אני שם גאנטים באותה מידה ,אתה הולך כה קיצוני ומציין שיפשוף גלגל בביטנה?

[הרי אני לא הראשון ששם גאנטים,והרוב המכריע שם גאנטים במידות מפוצצות ולא מקוריים של יצרן ואין להם בעיות כאילו!]

תודה מראש.

פורסם

לא מאמין שתיהיה לך בעיה פיזית או חוקית עם צמיג 185/60/14.

ההבדל באחיזה יהיה, ללא ספק, אדיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ממליץ גם על צמיג רחב יותר, ולו רק מסיבות בטיחותיות.

בכל מקרה, ג'אנטים לדעתי תמיד עדיפים על טאסות.

המחיר אבל נשמע מגוחך מידיי, שווה להשקיע בבדיקת איזון.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אסף, אתה יכול גם לשים 185-55-14 אם תרצה, אם תהיה בעיה של שפשוף זאת הביטנה שהתעוותה עם השנים (כמו שקרה אצלי).

לא הבנתי את זה?

תהיה ספציפי יותר.

פורסם

אסף, מירן רכש 4 צמיגים יוקוהמה A539 במידה 175/60/14 שזה המידה המקורית של ראלי S2, קודם היה לו על הרכב 165/65/14, אחרי החלפת הצמיגים (יש לזכור שבGTI הולך 185/55/14) היה לו בעיה של גלגל ימין נוגע בבטנת פלסטיק כאשר ההגה מסובב לגמרי שמאלה, הוא התווכח איתי לא מעט שזה קשור לג'אנטים, אני התווכחתי איתו שזה קשור לפלסטיק שהתעוות מחום של 10 שנים, ככה שאין לך בעיה לשים 175/60/14 או 185/55/14, גם מבחינת אישור וגם מבחינת הרכב עצמו, אני אישית ממליץ על 175, ה185 יהפוך את הרכב לאיטי מידי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תודה אור,

בכל מקרה לכל הממליצים על הגדלת הצמיגים-אני כבר החלטתי שכרגע אני לא מגדיל אלא הולך על ההצעה הראשונה שהוצעה לי[כאמור:4 מגנזיום עם צמיגים ב450 שח של 205FOREVER במידה 165/70R13].

ככה 150 אחוז לא תהיה לי בעיית שיפשוף ביטנות וכדומה.

בעזרת ה אני יביא את הגאנטים ביום שלישי הבא,יתקין ויעלה תמונה.

8)

שוב אני חוזר ושואל:לגבי נתוני האופסט-אם הם לא זהים בדיוק-השאלה הנישאלת האם ההשפעה/השלכה היא סתמית או בעייתית?[ואיך כבר התנהגות הרכב עלולה להיפגע?ובמה היא תתבטא?]

פורסם

חברה, נפלה לידיי עוד היזדמנות והפעם מדובר על גאנטים של XSI עם צמיגי פאלקן חדשים[בני 4 חודש] במידה 175/60R14

וברגים מיוחדים ארוכים ,הכל ב1100 שח.מה דעתכם?העיסקה שווה?

האם לא תהיה לי בעית התאמה איתם ברכב שלי?[שיפשופי ביטנות וכדומה?]

אני יודע שהמהירות מירבית עם גאנטי 14 תעלה אבל התאוצה תרד.[לעומת 165/70R13

איך האחיזת כביש?

בכל אופן מה דעתכם?

עדיף ללכת על זה או על הגאנטים עם הצמיגים של ה205FOREVER ב450 שח?

פורסם

חד משמעית ללכת על הג'אנטים של הXSI, הרבה יותר יפה וגם 14"

אם הבטנה מקדימה תשפשף לא חובה להחליף, אפשר פשוט לעשות 2 חורים קטנים ולקשור אותה עם אזיקון לפגוש או משהו כדי להרחיק אותה מהגלגל.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...