Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רצועת שידור WRC בערוץ 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא תיכננתי להצטרף לשרשור הזה אבל ההתחייבות היתה של ראם סמואל ולא רק בדן שילון אלא גם בכתבות שלו במעריב , כאשר השתתף באליפות צרפת בראלי וגם ב-WRC במונטה-קרלו עם האסקורט קוסוורט קבוצה-N .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

ואם כן התחייב אז מה קרה? הבחור עזב את הארץ והחליט להיות נהג מירוצים מיקצועי בצרפת

אז הוא התחייב להיות אלוף עולם, בטוח שאם היה לו מספיק אפשרויות כספיות הוא לא היה חוזר לישראל

שוב פעם מדוע מעלים זאת בפורום?

השרשור מדבר על WRC, מה זה קשור לראם סמואל אישית? הבטיח לא הבטיח, הבחור הגשים חלום, מה כואב?

חלאס!!

מירוצי מכוניות

פורסם
לא תיכננתי להצטרף לשרשור הזה אבל ההתחייבות היתה של ראם סמואל ולא רק בדן שילון אלא גם בכתבות שלו במעריב , כאשר השתתף באליפות צרפת בראלי וגם ב-WRC במונטה-קרלו עם האסקורט קוסוורט קבוצה-N .

דובי

ההתחייבות הייתה בדן שילון. אני זוכר את התוכנית כי צפיתי בה, וגם בגלל שראם הרבה לדבר בה על מחלת הסכרת שהוא סובל ממנה ודנשילון חקר אותו ארוכות בנושא זה.

פורסם

דני

הדבר לא נאמר חלילה על דרך השלילה , נהפוך הוא , כולנו מלאי הערצה על מה שעשה עד היום וכמה הצליח .

ניר

לא אמרתי שלא היה דן שילון ,אני זוכר מהכתבות בעיתון .

היה לי את לוח השנה של המרוצים בצרפת והייתי קונה "מעריב" (נדמה לי שזה היה מעריב) בסמוך לראלי רק בכדי לדעת מה היה שם .

פורסם
תרשו לי לא לפרגן ולשאול אתכם חידה:

מי האיש שהתחייב בתוכנית של דן שילון (למי שעוד זוכר שהיה דבר כזה) להיות אלוף העולם בראלי ( כן כן WRC) עד שנת 2000? כמובן שזה היה בימים שבהם האמינו ששנת 2000 לא תגיע לעולם.

גם אני נכוותי בעבר ממעט התנשאות/שחצנות מראם סמואל, אבל...

אני גם זוכר את הראיון הזה ולזכותו של ראם יאמר שהוא סייג את עצמו ואמר שעם "תמיכה מתאימה..." וגו'.

לכן, לא הוגן מצידך להציג את הדברים בצורה זו.

ממה שאני כן יודע על ראם - ומהכרותי עם יכולת הנהיגה שלו - עושה רושם שיכול להיות שהיה משהו בדבריו - אולי עם תקציב מתאים הוא היה מממש חלק מההצהרה שלו ואולי את כולה - לעולם לא נדע.

חוץ מזה, יש בעיניי משהו יפה בחוצפה לצאת בהצהרה כזו - מין ווינריות כזו שממנה קורצו אלופים. (מישהו אמר אייל ברקוביץ?)...

אז נכון, ראם לא גדל להיות אייל ברקוביץ - אבל הוא הגיע רחוק יותר מכל אחד אחר פה בארץ (מבלי לפגוע: שוכטוביץ, מלמד, דני, מישל ואחרים). כנראה שהוא כבר שכח מה שרובינו לומדים היום - שבשביל להיות תחרותיים ברמות הגבוהות ביותר - צריך תקציב מתאים.

לא חייבים לאהוב אותו - או את דרך התבטאותו - אבל אני חושב -

שחייבים לפרגן לו!

אלון חלווה.

פורסם
גם אני נכוותי בעבר ממעט התנשאות/שחצנות מראם סמואל, אבל...

אני גם זוכר את הראיון הזה ולזכותו של ראם יאמר שהוא סייג את עצמו ואמר שעם "תמיכה מתאימה..." וגו'.

לכן, לא הוגן מצידך להציג את הדברים בצורה זו.

ממה שאני כן יודע על ראם - ומהכרותי עם יכולת הנהיגה שלו - עושה רושם שיכול להיות שהיה משהו בדבריו - אולי עם תקציב מתאים הוא היה מממש חלק מההצהרה שלו ואולי את כולה - לעולם לא נדע.

חוץ מזה, יש בעיניי משהו יפה בחוצפה לצאת בהצהרה כזו - מין ווינריות כזו שממנה קורצו אלופים. (מישהו אמר אייל ברקוביץ?)...

אז נכון, ראם לא גדל להיות אייל ברקוביץ - אבל הוא הגיע רחוק יותר מכל אחד אחר פה בארץ (מבלי לפגוע: שוכטוביץ, מלמד, דני, מישל ואחרים). כנראה שהוא כבר שכח מה שרובינו לומדים היום - שבשביל להיות תחרותיים ברמות הגבוהות ביותר - צריך תקציב מתאים.

לא חייבים לאהוב אותו - או את דרך התבטאותו - אבל אני חושב -

שחייבים לפרגן לו!

אלון חלווה.

לי לא זכור שראם סייג את דבריו. אם זכרוני אינו מטעה אותי, באותה תקופה היה מצב שראם ינהג ב WRC מטעם קבוצת ראלי ארט, מה שלא קרה לבסוף. סוג של ווינריות? אני לא חושב. תשפוט את זה במבחן התוצאה. לצאת בהצהרות שהן באמת הזויות, בלי שום קבלות, זה נראה לי, נראה היה לי גם אז - לא רציני.

לגבי הפירגון - כל הכבוד לראם על ההישגים שלו בקריירה. הוא התמודד עם כל מני מגבלות ומכשולים ודרכו צלחה.

יחד עם זה, ושוב - עם זכרוני אינו מטעה אותי, ראם היה אלוף צרפת באיזושהיא ליגה שנקראה "רנו לימוזין" או משהו דומה, ודובר על מכוניות שאני חושב שהיו משהו כמו גרופ N. ראם מציג את עצמו כ"אלוף צרפת במרוצי מכוניות" (כך לפחות ראיתי בעבר) ואני חושב שזה תואר מוגזם טיפונת.

אני יודע שתכף יקומו עלי כאן , ויאמרו ש"מי אני בכלל" ושאני לא מפרגן לראם ( כמה ישראלי לא לפרגן, וכמה ישראלי עוד יותר לומר לאנשים שהם לא מפרגנים!) ושהוא נהג מרוצים ואני לעומתו סתם ליסינגאי מצוי.

ועדיין, הצד השני של מטבע חוסר הפירגון הוא התרברבויות שאין להן כיסוי.

את ראם סמואל לא צריך להשוות לאנשים כמוני, אלא לספורטאים כמו יעל ארד, גל פרידמן, שחר פאר - ואז הכל נכנס לפרופורציה.

פורסם

למה לא יעלה ראם סמואל לפורום בעצמו ויענה אם הוא היה אלוף צרפת במירוצים? או אלוף אחת הקטגוריות?,

אז תפתרנה השאלות.

יענה הוא ולא אחרים.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

ושלום מרחוק. נראה לי שהמקום הכי חם כרגע בפורום זה פה:hihi: בואו נבהיר כמה דברים, ראם יכול להיות אלוף צרפת בקובצת הרנו קליאו מה הבעיה? לכול קבוצה של מתחרים יש אלוף בסוף השנה. זה כמו שאנו היינו אלופי נורבגיה וסקנדינביה בקבוצת N ב1995 1997, ובקבוצת F2 שנתיים אחר כך. מה שכן בין זה ובין להגיד שבמידה והיה לו ספונסר הוא היה מגיע יותר רחוק ואפילו לWRC אני לא חושב, כי יש לו את בעית הסוכרת, וזו לא בעיה רק שלו, זו בעית ביטוח שלו ושל הנווט (דני), ואף קובוצת WRC לא היתה לוקחת מישהו עם מחלת הסוכרת להיות נהג שלה נקודה. אני ממש לא מענויין כרגע להכנס להרחיב בקשר לנושא שלו כי זה לא המקום, וכמו שדני כותב, במידה וראם מעוניין? שיכנס ויסביר.

וחברה המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

אני חושב שבעצם זה שראם זכה באליפות צרפת בראלי ולא משנה הקטגורייה זה כבר אומר הרבה , וביחוד בקטגוריית CUP רנו קליאו או כל דבר אחר ולו רק בגלל שהנהג משפיע הרבה יותר מכלי הרכב , מפני שלכל הנהגים יש ציוד זהה פחות או יותר.

בקטגוריות "פתוחות" לפעמים , בעצם לא לפעמים אלא כמעט תמיד , הכסף משחק יותר .

ההישג של ראם כאלוף צרפת בראלי ברנו קליאו גדול יותר .

עצם זה שהוא מציין אלוף צרפת מבלי לציין קטגורייה , עזבו את זה , זה ממש לא לעניין אבל כל כך ישראלי גם לא לציין את זה וגם מצידנו להיתפס לזה.

פה יש לינק לאתר שלו עם רשימת ההישגים שלו - http://www.maslulim.co.il/index.php?i=68

הוא גם רשם שסיים מקום רביעי בראלי מונטה-קרלו , אז מה שזה היה בקבוצה-N ולא בדרוג הכללי ... הכל שאלה של נקודת מבט.

לי למשל הרבה יותר הפריע שהוא נסע עם דגל צרפת על הרכב ולא דגל ישראל ובכל מקום שם צויין כצרפתי ולא כישראלי .

כאשר ניסיתי לברר זאת נאמר לי שזה בגלל רשיון המרוצים הצרפתי שיש לו , מבחינתי זה שטויות , מצטער , תירוץ עלוב , דגל ישראל היה צריך להיות בגדול על הרכב .

רק מאוחר יותר כאשר התחרה בלמבורגיני צ'לנג' אני חושב ולא בטוח ,שדגל ישראל מצא את מקומו על הרכב.

דובי

פורסם

ראם נקרא בצרפת רמי (עם סגול) ואכן הוא נהג כצרפתי לכל דבר אז מה?

פתאום נהיינו פטריוטים?

אני מזכיר לך שגם אני נהגתי כקפריסאי ברוב התחרויות הבין לאומיות מה לעשות? הרשיון מירוצים הבין לאומי שלי היה קפריסאי

לא היו אז רשיונות ישראליים בשנות התשעים.

החוק שונה רק אח"כ שהאזרחות קובעת ולא הרשיון.

ראם נהג עם רשיון צרפתי, צורם? אין מה לעשות, ההצגה מבחינתו= שיקולו האישי

הלמבורגיני זה סיפור אחר

בעל הלמבורגיני יהודי שהשכיר את המכונית לכל המרבה במחיר, בזמנו רציתי לשכור את הרכב באמצעות נציגו בארץ.

המחיר היה בשמיים.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

לא פתאום נהיינו פטריוטים אלא תמיד !!!

אין לי שום דבר נגד רישיון המרוצים הצרפתי אלא נגד העובדה של העדר הדגל והזכרת ישראל זה הכל , אבל אולי זה רק אני .

אגב , גם כשכל הישראלים התחרו בקפריסין תחת רישיון קפריסאי כעסתי שאין דגל ישראל שם...אבל שוב , אולי זה רק אני :wink:

דובי

פורסם

דובי

בלי להתלהם כולנו פטריוטים אבל מציאותיים

אנחנו לא אהודים בעולם וזאת בלשון המעטה, להזכירך שהכניסו לי מכת אגרוף בWRC קפריסין 2003 בסרוויס מפלסטיני עצבני

מזל שהיתה לי קסדה על הראש.

דגל ישראל על הרכב באיזור המזרח התיכון? קשה לעיכול וחבל!!!!

הלוואי ובקרוב בראלי הישראלי הראשון בארץ הקודש נניף דגל ישראל

דני

מירוצי מכוניות

פורסם
... וביחוד בקטגוריית CUP רנו קליאו או כל דבר אחר ולו ...

אם אני זוכר נכון זה היה סקסו CUP ולא קליאו, לא?!

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

בשבת הקרובה השידור יעסוק הספורט מוטורי מקומי.

ליגת קרוס קאונטרי טרופי,

ראלי רייד בהחה ישראל,

אימון נהיגה עמותת נהגי המירוץ בטל שחר

צפיה מהנה.

נ"ב

נחשו מי נותן את קפיצת העונה בסוברו הכחולה:?:

• תוכן חדש...