Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה תעשו אם תזכו ברכב..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, זה אחד המועמדים לשרשור ההזוי ביותר, מה לעשות.. אבל בגלל שמשעמם לי תוך כדי שאני עושה פעולות מסוימות זה נכנס לי לראש...

קמתי בבוקר בידיעה שמיכל הדלק שלי כמעט ריק וצריך לדלק.. נזכרתי שמול העבודה יש "פז" ונותנים שם לנסות להתניע הונדה ג'אז..

ישבתי, לעשתי מקרוני עם עוף (כן, על הבוקר), לגמתי מהתה בסופו של דבר וחשבתי - שיט, מה אני אעשה עם הונדה ג'אז? הונדה ג'אז בכלל עדיף לי על פני ה-205?? אולי צריך לתת את הג'אז לאמא... אבל מצד שני למה? הרכב שלו במצב כמו חדש והיא מרוצה.. מספיק לה האיביזה.. אחי יכול לקחת את הפג'ו ואני אשאר עם ההונדה.. או שאולי למכור את ההונדה ולקנות איזה חיה? אבל אולי לא... לא יודע!!!! הגעתי לעבודה, חניתי, עבדתי, ובמשך היום חשבתי שוב ושוב מה לעשות עם ההונדה... בערב נורת חוסר דלק נדלקה ואני צריך לצאת עכשיו.. חשבתי לתדלק בפז, כדי לגמור יפה את הערב, ב-ביאוסיישן סימלי ששוב לא זכיתי בשום דבר ושהכל עבודה בעיניים ושאין צדק בעולם... אבל לפני שאני יוצא החלטתי לחשוב - מה עושים עם הונדה ג'אז הזאתי?!!!!

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
טוב, זה אחד המועמדים לשרשור ההזוי ביותר, מה לעשות.. אבל בגלל שמשעמם לי תוך כדי שאני עושה פעולות מסוימות זה נכנס לי לראש...

קמתי בבוקר בידיעה שמיכל הדלק שלי כמעט ריק וצריך לדלק.. נזכרתי שמול העבודה יש "פז" ונותנים שם לנסות להתניע הונדה ג'אז..

ישבתי, לעשתי מקרוני עם עוף (כן, על הבוקר), לגמתי מהתה בסופו של דבר וחשבתי - שיט, מה אני אעשה עם הונדה ג'אז? הונדה ג'אז בכלל עדיף לי על פני ה-205?? אולי צריך לתת את הג'אז לאמא... אבל מצד שני למה? הרכב שלו במצב כמו חדש והיא מרוצה.. מספיק לה האיביזה.. ידידי היקר יכול לקחת את הפג'ו ואני אשאר עם ההונדה.. או שאולי למכור את ההונדה ולקנות איזה חיה? אבל אולי לא... לא יודע!!!! הגעתי לעבודה, חניתי, עבדתי, ובמשך היום חשבתי שוב ושוב מה לעשות עם ההונדה... בערב נורת חוסר דלק נדלקה ואני צריך לצאת עכשיו.. חשבתי לתדלק בפז, כדי לגמור יפה את הערב, ב-ביאוסיישן סימלי ששוב לא זכיתי בשום דבר ושהכל עבודה בעיניים ושאין צדק בעולם... אבל לפני שאני יוצא החלטתי לחשוב - מה עושים עם הונדה ג'אז הזאתי?!!!!

אני הייתי מוכר את 2 הגרוטאות (הפיז'ו וההונדה אם לא הבנת) וקונה משהו נורמלי כמו קליאו ספורט, MR2 משומשת וכו' ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני הייתי מוכר וסוגר פק"מ.

או משתמש לאוניברסיטה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
מוכרים ומביאים יאריס TS

או כל דבר ספורטיבי אחר, חדש יחסית.

בדיוק :mm_yeah:

(אלא אם כן אתה קשור רגשית קשות לאוטו שלך :lol: )

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

נוסעים ונהנים!!!

:lol:

טוב, נו, מוכרים ובונים AX עם 16V וטורבו ומביאים בראש ליאשה..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

חיחיחי :) מבלבל ביותר... בקשר אליי - אני לא מוכר את ה-205.. קודם כל היא יד 7, זה יהיה ממש קשה... זה עולה לי יותר :) חוץ מזה, הרכב של אחי הולך למות, ואחי נהג נוראי, לכן לא כדא ישיהיה לו משהו יקר.. ה-205 שלי תתאים כמו כפפה - היא אתגר בשבילו מבחינת כוח, אני לא צוחק... אנחנו לא נותנים לו לנהוג במשהו מעל 1100 סמ"ק, בעצם הוא גם לא מנסה..

זה סיפור ארוך איתו...

אבל הפק"מ זה רעיון טוב... המון המון כסף!!! בהחלט יאפשר לי לקנות גם רכב מטורף בעתיד וגם ללמוד באוניברסטיה או במכללה אקדמאית.. חחח, נשאר רק לזכות! אגב, מישהו כבר ניסה? אני מנסה להבין מה הקטע שם? אימוביליזר תואם בתוך המפתח או מה? בטח הרכב פשוט פתוח 24 שעות שיממה וצריך רק לסובב את הסוויץ'... אבל אז אני לא מבין.. בכל תחנה של פז יש רכב.. זאת אומרת עקרונית באותה התחנה חייב להיות המפתח של אותה ג'אז! כלומר בכל תחנה יש סיכוי לזכות... אלא אם כן הם החביאו את המפתח הזה בנפרד ואז אתה יכול רק לחלום :lol:

פורסם
אגב, מישהו כבר ניסה? אני מנסה להבין מה הקטע שם? אימוביליזר תואם בתוך המפתח או מה? בטח הרכב פשוט פתוח 24 שעות שיממה וצריך רק לסובב את הסוויץ'... אבל אז אני לא מבין.. בכל תחנה של פז יש רכב.. זאת אומרת עקרונית באותה התחנה חייב להיות המפתח של אותה ג'אז! כלומר בכל תחנה יש סיכוי לזכות... אלא אם כן הם החביאו את המפתח הזה בנפרד ואז אתה יכול רק לחלום :lol:

אני לא חושב שהבנת כל-כך את החוקים (שגם הרבה יותר הגיוניים ממה שאתה חשבת עליו):

א. יש 4 מכוניות (כמו שמצויין בפרסומת בטלוויזיה).

ב. בפז, אחרי התדלוק, מקבלים חתיכת קרטון בצורת מפתח, עם קוד עליה.

ג. את הקוד מקלידים בתחנה ממוחשבת, שנמצאת, ,surprise surprise , בסוכנות הונדה הקרובה לביתך.

ד. זהו. או שזוכים, או שלא.

פורסם

אין באמת מפתח אמיתי...

אתה מקבל חתיכת קרטון עם קוד...

עכשיו אתה נכנס לסוכנות, נכנס לאוטו, ובתוך האוטו צד ימין למעלה יש לך ספרות כמו של טלפון - אתה מקיש את הקוד - ו......אממממ.....בדרך כלל לא קורה כלום....

התעלומה הכי גדולה שאני רוצה לפתור היא מה יקרה אם אני יזכה. מה האוטו יעשה ??? האם יופיע ציפצוף רעשני שיבשר לי שזכיתי ??? האם יפלו עלי בלונים ??? חתיכות נייר ???

זאת תעלומה שאני חייב לפתור !!!

פורסם
אני הייתי מוכר את האוטו ואת הראלי קורע את התחת כמה חודשים וקונה STI חדשה :lol:

קורע את התחת כמה עשרות שנים, הייתה הכוונה, לא? :D

אולי פשוט נלך כל על ה-jackpot ונרשום מה היינו עושים אם היינו זוכים בלוטו?

:wink:

MCS 2008

פורסם

אולי פשוט נלך כל על ה-jackpot ונרשום מה היינו עושים אם היינו זוכים בלוטו?

:wink:

בחיייייך - מה הייתי עושה אם הייתי זוכה בלוטו?

כאילו יש הרבה ברירות...

הייתי עושה בדיוק מה שכולם לדעתי יעשו.

קונה מטוס דו כנפי ממלחמת העולם הראשונה, קסדה מעור וצעיף לבן - וטס כל היום הלוך חזור ועושה קולות של "פצ'יו! פצ'יו! פצ'צ'צ'צ'ציו!" עם המקלעים הדמיוניים שלי.

אה כן - ומגדל שפם. היום אשתי לא מרשה לי לגדל שפם. אבל עם מטוס כזה אני אהיה חייב שפם שפיצי. לא?

זה בערך מה שכולם רוצים לעשות אם הם יזכו בלוטו, לא?

פורסם

חיחיחי... אהבתי את הרעיון שלך אישפוז.. :) בכל אופן, זה ביאוס רציני שצריך ללכת לסוכנות!!! במקרה אני עובד ממש ממש ליד הסוכנות בת"א, ובדרך הביתה אני עובר שם, אבל לא היה לי כוח להיכנס.. הייתי נורא מלוכלך אחרי העבודה.. אז אולי מחר... בכל אופן זה ממש מבאס!!! אתה נכנס פנימה, ואז... אתה אומר שבאת עם המפתח? ואיזה עובד נסחב בקושי, מקלידים, אין כלום ואתה הולך... ייייעעעעעק!!!! אני מתערב שהחבר'ה האלה בהונדה שם מתפקעים מצחוק מכל המסכנים האלה שמגיעים לנסות.... :oops:

• תוכן חדש...