Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה להזכר מי זה רכב השטח הקוריאני עם מנוע המרצדס ששוק כאן לפני שנים אחדות?

יכול להיות שזה הסאנג יונג מוסו? או קורנד?

ואם זה המוסו, איך הוא בתור רכב שטח שאמור לסוע 10000 ק"מ בשנה בכביש + טיולי שטח עדיניפ פעם בשבועיים שלושה?

תודה לעונים.

פורסם

מוסו שווק עם מנועים של מרצדס ונראה לי שגם התיבות הילוכים היו של מרצדס .

אני מכיר בן אדם שנוסע עם מוסו שנת 98 בשטח פעמיים בשבוע בערך , שטח חקלאי בוצי לא יותר מזה , בלי שום בעיות מכאניות במשך שלוש שנים של שימוש .

הייתה בעיה עם החלונות החשמליים אבל לא יותר מזה .

ים long time no

פורסם

כמדומני כל הרכבים של סאן-יאנג מצויידים במנועי דיזל של מרצדס..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מוסו. מנוע ותיבה של מרצדס (אותו מנוע כמו שיש בספרינטר אם אינני טועה) בנפח 2.9 ליטר ו-120 כ"ס.

המנוע עצל ומחוספס בסל"ד גבוה, אבל חוץ מזה, די אמין אם מטופל בצורה טובה.

בשביל 10K ק"מ בשנה לנסיעות בכביש הוא יהיה בסדר גמור. רצוי ללכת על דגמים משנתון מתקדם יותר. בדגמים היותר חדשים המוסו קיבל תוספת איבזור ומעט טיפול קוסמטי.

פורסם

בנוסף למוסו שציינו פה, גם המנוע דיזל 2.7 ליטר של ה"רקסטון" הינו מנוע של מרצדס.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני מנסה להזכר מי זה רכב השטח הקוריאני עם מנוע המרצדס ששוק כאן לפני שנים אחדות?

יכול להיות שזה הסאנג יונג מוסו? או קורנד?

ואם זה המוסו, איך הוא בתור רכב שטח שאמור לסוע 10000 ק"מ בשנה בכביש + טיולי שטח עדיניפ פעם בשבועיים שלושה?

תודה לעונים.

זה גם המוסו וגם הקוראנדו.

המוסו הוא רכב פנאי-שטח בסיסי ואמין, תמורה טובה מאד למחיר.

Jeepolog.com

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לפורום

הוצא לי מוסו סאניאנג דגם 7 מקומות מודל 98 בעבור 40 אלף שקל

האם המחיר סביר? במחירון לוי יצחק מופיע דגם אוטומט עם 7 מקומות במחיר של 57 אלף הסוחר טוען שמוכר נמוך כי לרכב אין שוק

שאלה נוספת ברשיון הרכב רשום הפקדת סוחר יש בעלויות נוספות איך אני יודע מתי תאריך הטסט של האוטו ומהיא גובה אגרת הרישוי שלו?

מדובר בגיפ דיזל 2900 סמ"ק

תודה לעונים.

פורסם

חבר טוב קנה קיירון לפני כמה חודשים ויש לו מנוע דיזל 2 ליטר של מרצדס (או לפחות יש על המנוע לוגו גדול של מרצדס)

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

• תוכן חדש...