Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט שיפוץ חיפושית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפחחות שעושים לך זה מה שנקרא חצי עבודה, זה בסדר בשביל שהאוטו יראה נחמד מבחוץ אבל לא שווה הרבה מעבר לזה.

אני לא רוצה לבאס, אני לא חושב שכל שיפוץ חייב להיות ברמה הגבוהה ביותר, אבל אם אתה כבר משקיע במשהו שמדבר אל הלב שלך - תעשה את זה מכל הלב.

זאת דעתי בכל אופן, בהצלחה בהמשך !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אתמול הייתי במוסך והבאתי לכם קצת תמונות

את הפחחות מבחוץ סיימו חוץ מכמה פינישים קטנים שנשאר לעשות. ולאחר מכן, יעבדו על הפנים.

את הדש פירקתי ומחר נתחיל לעצב אותו מחדש בעזרת פיבר, נוסיף שעון חום מנוע ועוד שני פודים לטוויטרים ונצבע אותו בצבע הרכב.

על איזה חומר אתם ממליצים לבודד את הריצפה? זפת או שיש חומר אחר?

חוצמזה, אם יש לכם כמה טיפים להביא אתם מוזמנים.

PICT1992.jpg

PICT1991.jpg

PICT1993.jpg

פורסם
הפחחות שעושים לך זה מה שנקרא חצי עבודה, זה בסדר בשביל שהאוטו יראה נחמד מבחוץ אבל לא שווה הרבה מעבר לזה.

אני לא רוצה לבאס, אני לא חושב שכל שיפוץ חייב להיות ברמה הגבוהה ביותר, אבל אם אתה כבר משקיע במשהו שמדבר אל הלב שלך - תעשה את זה מכל הלב.

זאת דעתי בכל אופן, בהצלחה בהמשך !

מסכים, צריך לסדר את הרכב גם מבפנים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לכל אלו שקראו ולא הבינו

אחרי שיסיימו לעבוד על הרכב מבחוץ, יעברו לפנים, כולל זיפות רצפה ובתי הגלגלים (גם בצד הפנימי של הכנפיים)

הרכב עובר פחחות כללית ולא רק חיצונית.

הצלחתי להשיג בסוף בולמים של מונרו ב 170 ש"ח ליח'

פורסם

לך שקראת ולא הבנת - חלודה היא סרטן לרכב ותמיד יש יותר ממה שהעין מצליחה לתפוס. ניקוי יסודי שלה וגנה מתאימה אלו הפתרונות האמיתיים. ע"פ התמונות (ואולי אני שופט לא נכון) הטיפול בה אינו יסודי.

לי אישית יש בעיה עם חלודה איפה שלא צריכה להיות - אני לא סובל אותה. לאחרים זה פחות מפריע.

איש באמותנו יחיה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

חוצמיזה סדר עבודה נכון מתחיל.

1-מתחת לאוטו.

2- בתי כנפיים.

3- פנים הרכב .

וכל זאת עם התיחסות לטיפול בחלודה.

* ולבסוף מתפנים לעבודה מסביב לרכב. *

זאת דעתי אבל כל אחד עובד איך שנוח לו וזו זכותו.

אבי.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם

הסדר של העבודה לא כזה משנה כל עוד מגיעים לתוצאה הסופית כמו שהיא שצריכה להיות

חוצמזה, חלודה ברכב של 35 תמיד תיהיה ולא יעזור כלום. מעטים הרכבים שהם "נקיים". גם אלו שבלי חלודה בטח עברו מתישהו פחחות.

איפה שהייתה חלודה, ניקו את הפח, חתכו וריתכו טלאים.

אז במקרה הכי גרוע עוד שנה בטח יצוצו עוד כל מיני נקודות חלודה, לא נורא נסדר גם את זה.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

רועי, מה שהור מראה זה בולמים ,או בשמם המלא בולמי זעזועים, תפקידם לשכך את מהמורות הכביש בשיתוף פעולה עם הקפיצים. מה שעוצר את הרכב זה בלמים, או בשמם המלא ברקסים .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...