Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מיניבוס + נהג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חמי חוגג בשע"ט 84, ולכבוד יום הולדתו מארגנות אשתי וגיסתי טיול משפחתי לירושלים בשבת הקרובה (27/1). המשימה שהוטלה עלי: לארגן מיניבוס.

הדרישות:

מקום ל18 נוסעים עם חגורות בטיחות בכל כסא.

חדש יחסית.

נהג לא מעשן.

מיקרופון למדריך.

פנוי וצמוד אלינו לכל היום

יציאה וחזרה - גני תקווה.

אם מישהו מכיר, או שיש חבר פורום עם מיניבוס העונה על הדרישות, אשמח לקבל טלפון ל 0507887564.

תודה,

נמרוד

פורסם

טלפון, דפי זהב, סקר שוק. שווה לבדוק את החבר'ה ממזרח ירושלים,

לא רק מבחינת מחירים, בעיקר מבחינת שירות.

בחורף המחירים טובים יותר, כי משום מה אף אחד לא עושה קייטנות בינואר. :wink:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חבר'ה תודה, אבל תנו לי קצת קרדיט. אני יודע למצוא חברות הסעה בדפי זהב לבד.

הכוונה היתה להיכרות אישית - האם מישהו מכיר מניסיון נהג חביב עם מיניבוס טוב, כדי שלא ניפול על נהג שיכור שהתקלח פעם אחרונה לכבוד ראש השנה וקנה את הרכב ממכרז של ת"ת.

נמרוד

פורסם

אנחנו במשפחה עבדנו כמה פעמים עם יונייטד טורס (שייכים או היו שייכים לדן). יש להם גם מיניבוסים, גם מידיבוסים וגם כמובן אוטובוסים. הנהגים תמיד היו ותיקים ומקצועיים, הרכבים תמיד היו חדישים ונקיים, והשירות היה מצויין.

בפעם האחרונה שאירגנו נסיעה מהמרכז לחתונה באצבע הגליל לא היה זמין מידיבוס והגיע במקומו אוטובוס תיירים חדש ללא תוספת תשלום.

מומלצים בחום.

פורסם

טיילנו היום וגם חזרנו. חוץ מיום השמש הנהדר בירושלים, נהננו גם משירותי יונייטד טורס. הזמנו מיניבוס, אבל בשל תקלה שלחו מידיבוס מאן באותו הסכום. הרכב לא היה חדש (2002) אבל היה במצב סביר מאוד, הנהג נעים וחביב, ובהחלט נשתמש בהם שוב בפעם הבאה.

תודה על ההמלצה הטובה,

נמרוד

• תוכן חדש...