Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני רוצה לקחת את חברתי לסופ"ש בצימר בצפון (שישי + שבת).

אני מחפש מקום פסטורלי ושקט לזוגות, ז"א, אם לצימרים באים משפחות זה לא מה שאני מחפש מכיון שיהיה רעש ובלאגן.

הדרישות העיקריות הן שתהיה לפחות ארוחה אחת ביום (בד"כ נותנים בוקר), מקום עם מוניטין ולא איזה חור שכוח אל, נוף מרהיב, והכי חשוב - המחיר, לא יותר מ-500 ש"ח לנפש.

אני יודע שהמחירים צנחו משמעותית מאז מלחמת לבנון השניה.

תודה לעוזרים!

פורסם

המחירים לא צנחו בכלל ..

ואני בספק אם תמצא ב 500 שקל שזה קצת נמוך .. אני הייתי לפני שלושה שבועות ושילמתי 600 ללילה.. היה נהדר.. אני אמליץ על 2 מקומות (1200 ש"ח ל 2 לילות בסופ"ש כולל א. בוקר)

האחד זה בצל המונופורט , שנמצא במושב גורן (ליד שלומי) מקום מדהים , ג'קוזי ע-נ-ק-י

http://www.tzimmer.com/tzimmerDetails.aspx?id=149

04-9807218 :טלפון 2 054-4410143 :טלפון 1

והשני שהייתי בו לפני שלושה שבועות זה זריחת הכנרת במושב לבנים (כיף לנסוע שם עם אוטו יש ירידות ועליות כמו רכבת הרים :D)

http://www.weekend.co.il/suvevc/zricha/index.asp

050-6653680 , 04-6790478 אנשים מקסימים .. היה פשוט תענוג להתארח :)

מה שכן .. שלא תעיז להגיע למקום שנקרא "המקום של רומיה" , פשוט זוועה , חפש את הסיפור שלי בעניין מלפני כמה שבועות איך גנבו מאיתנו שם כסף על כלום.

פורסם

מיד אחרי המלחמה נסעתי עם חברתי לישוב מתת שבצפון. יש שם המון צימרים אבל אנחנו בחרנו את "סיפור פשוט" שהוא זול אבל פשוט מדהים. שתי בקתות שבעלי המקום בנו בעצמם מחומרים מטבע, נוף יפיפה, ג'קוזי ענק, הסקה בחורף, טלוויזיה מחוברת רק ל-DVD, מטבח מאובזר ומיטה ענקית. העלות טיפה מעל 500 כולל ארוחת בוקר מפנקת. מאוד מומלץ!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני יודע שהמחירים צנחו משמעותית מאז מלחמת לבנון השניה.

תודה לעוזרים!

בתור אחד שלאמא שלו יש צימרים ולחברות שלה יש צימרים אז שתדע, המחירים לא צנחו, אין לאן לצנוח, תחזוקה של צימר זה לא דבר זול.

פורסם

תחפש מישהו שנמצא במועדון "חבר" של צה"ל, יש שם שוברים ללינה ב360 שקל ללילה בסופ"ש.

ניתן לבחור צימר מתוך רשימה.

פורסם

סוויטת עדן בגליל שבמושב גורן

צימר מומלץ מאד!

אני וחברתי לשעבר היינו שם לפני שנתיים מאז עוד לא היתה חוויה שמתשווה לזה.

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
המחירים לא צנחו בכלל ..

ואני בספק אם תמצא ב 500 שקל שזה קצת נמוך .. אני הייתי לפני שלושה שבועות ושילמתי 600 ללילה.. היה נהדר.. אני אמליץ על 2 מקומות (1200 ש"ח ל 2 לילות בסופ"ש כולל א. בוקר)

האחד זה בצל המונופורט , שנמצא במושב גורן (ליד שלומי) מקום מדהים , ג'קוזי ע-נ-ק-י

http://www.tzimmer.com/tzimmerDetails.aspx?id=149

04-9807218 :טלפון 2 054-4410143 :טלפון 1

והשני שהייתי בו לפני שלושה שבועות זה זריחת הכנרת במושב לבנים (כיף לנסוע שם עם אוטו יש ירידות ועליות כמו רכבת הרים :D)

http://www.weekend.co.il/suvevc/zricha/index.asp

050-6653680 , 04-6790478 אנשים מקסימים .. היה פשוט תענוג להתארח :)

מה שכן .. שלא תעיז להגיע למקום שנקרא "המקום של רומיה" , פשוט זוועה , חפש את הסיפור שלי בעניין מלפני כמה שבועות איך גנבו מאיתנו שם כסף על כלום.

סליחה על ההקפצה, לא רציתי לפתוח נושא חדש.

המחירים שכתובים שם (500 ש"ח וכד') זה לזוג או לכל בן אדם?

פורסם
צימרים בחד נס- ישוב צופה על הכנרת

נמצא על הגולן אחד המקומות היפים

לא זול אבל אולי תמצא משהו במחיר שלך

נוסע לחד נס בשלישי, חוזר בחמישי. אמנם זה יהיה מאוחר מידי כדי לתת חוות דעת, אבל כדי לסבר את האוזן- לילה זוגי+ ארוחת בוקר ב390 ש"ח באמצע השבוע. סופ"ש אולי קצת יותר. אם תרצה פרטים, בה"פ.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אחוזת האורן (או האורנים) בראש פינה למעלה.

המלצות נוספות לבילוי ביחד: ארוחת בוקר זוגית ב"גינת המטבח" בראש פינה - אין יותר טוב מזה.

לשכור פאקפאק זוגי באגמון החולה - נסיעה רגועה של כמה קילומטר, כיף לא נורמאלי. כיף מאד גם אופניים, אבל האופניים הזוגיים מתישים, אם כבר אז 2 זוגות בודדים.

• תוכן חדש...