Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא אישי לפרארי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו שהזכירו כאן מקרה האינפיניטי FX35/45- היבואן (קרסו) אישר יבוא, כלומר אישר

בכל אופן יותר נוח יהיה לחבר של פותח השרשור ליבא איזה לאמבו. אני בטוח שצ'מפיון ישמחו

לטפל בה..:lol:ממש ממש לא בטוח , הם אוהבים לעבוד בצורה די שמרנית (ייקית אם תרצה) . לחתום שהם מוכנים לטפל בלמבו ?!!

יש ניסים בעולם

מאידך מישהו הביא עכשיו פרארי 308 GTB בתור רכב אספנות , אולי זו הדרך היחידה להיות בעלים של פרארי בארץ הקודש

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

יבוא של רכב אספנות אינו קשור לייבוא רכב רגיל במובן הזה,

כשאתה מייבא רכב אספנות אתה גם לוקח על עצמך אחריות לייבא לו חלקים במידה ותצטרך, אולם - אתה צריך אישור ממוסך מורשה, שמתחייב כי יתן לך שירות במידה ותצטרך (הכוונה לטיפולים מכניים, הוא לא לוקח אחריות להשיג לך בעצמו את החלקים אלא רק שיוכל לטפל לך ברכב),

כאשר ברכב חדש אתה צריך אישור של היבואן שמתחייב כי יוכל לתת שירות לרכב ויוכל לספק חלקים לרכב זה עד 7 שנים ממועד ייצורו.

כמו שאתה בטח מבין, ברכב אספנות העניין הוא קל - במידה ואתה מתכנן לייבא רכב, תצטרך רק לקבל אישור מהמוסך המורשה הקרוב לביתך שמעיד על כך שהמוסכניק שאתה מטפל ברכב אצלו באופן קבוע יודע להתעסק עם אותו הרכב שאתה מתכנן לייבא.

במידה והוא לא מוכן לתת התחייבות שכזו יש הרבה מוסכים שכן יסכימו ולא תהיה להם שום בעייה.

מצד שני, ברכב חדש אתה צריך לקבל אישור מהיבואן, לצערנו בישראל אין חקיקה נוחה בקשר ליבואנים אישיים והעניין לא ממש נותן לך מרחב בחירה - לכן, יבואן יש רק אחד והוא יכול לעשות כל העולה על רוחו.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
במידה והוא מוכר רכב 1 בארץ, הוא חייב להחזיר את האספקה ל7 שנים וזה לא משנה כמה הייבוא נכשל...

בכל מקרה, לפי מה שאני הבנתי מבחינת החוק אם הוא מביא לך את החלק באופן פחות-או-יותר מיידי מחו"ל אין לך על מה להתלונן, שכן יש לו זמן ריאלי לאספקת החלפים (כמדומני 14 ימי עבודה).

במידה והרכב יושב במוסך שבועיים והוא אומר לך "תשמע, אין לי חלפים בשביל זה" - אז יש לך קייס.

מדובר על אחת המוניות של אבא שלי, מונית לונדון טקסי , עלו כ-15 מכוניות לכביש.

זה רכב של עבודה אי אפשר להשבית אותו לשבועיים בגלל צלחות ברקסים שזה דבר בסיסי שצריך להיות במחסן חלפים.

ואני לא רוצה לדבר על זה שאבא שלי לדוגמא הזמין פנסים חדשים ועד היום לא התקשרו להגיד לו שהם הגיעו.

בכל מקרה מתוכננת תביעה כנגדם.

פורסם

מי אמר לכם שהפרארי של מיכאל לוי עברה תקינה?

היא הגיע למטרת תקינה. זו אחלה דרך ליבואנים להכניס מכוניות להנאתם האישית. לא בטוח שאכן יש לפרארי הזו תקינה ישראלית.

אבל עזבו, כשלמישהו בשרשור הזה יהיה מספיק חר לשים על השולחן - הוא יוכל לייבא פרארי בדרך זו או אחרת. כרגע נראה לי שאנחנו טוחנים מים.

פורסם

אישפוז, כדי להוציא לה מספר רישוי ישראלי הרכב היה צריך לעבור דרך עמדה מספר אחת במשרד הרישוי ולעבור תקינה, לא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יש ניסים בעולם

מאידך מישהו הביא עכשיו פרארי 308 GTB בתור רכב אספנות , אולי זו הדרך היחידה להיות בעלים של פרארי בארץ הקודש

בברכה יהודה

לא GTB, אלא GTS.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני זוכר שהיה שירשור בנושא הפרארי של מיכאל, לא בהכרח בפורום הזה.

לפי השמועות (שמועות, אני מדגיש), הרכב הגיע למטרת "בדיקות התאמה לתנאי הארץ" (כמו שאישפוז רשם).

כמו שנאמר, אם יש לך כסף וקשרים (ובמקרה גם את התשתית - מנכ"ל סמל"ת, אחרי הכל), הכל אפשרי.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
אישפוז, כדי להוציא לה מספר רישוי ישראלי הרכב היה צריך לעבור דרך עמדה מספר אחת במשרד הרישוי ולעבור תקינה, לא?
אני לא בטוח שכשמדובר ברכב לבחינה אצל יבואן התנאים הם כמו של כל מי שמייבא באופן אישי והולך לעמוד בתור בחולון.

בוא נגיד ככה, החיים תמיד יותר קלים אם יש מכתב מהמחלקה הטכנית של היבואן. והרבה הרבה יותר קלים אם ראש המחלקה הטכנית של היבואן בכבודו ובעצמו מבצע את הפרוצדורה. אני לא בטוח שהרכב היה צריך לבקר פיזית בעמדה 1 כדי שבוחן יוודא שיש לו וינקרים על הכנף ותאורה ללוחית הרישוי.

למעשה, אני משוכנע שחלק מהפרוצדורה של רכב לבחינת תקינה היא הבאת הרכב לארץ למרות שהוא לא עומד בכל התקנות כדי שיהיה אפשר לבקש שינויים מסויימים מהיצרן שיתאימו לתקנות בארץ (כמו לדוגמא טמבון עם מקום ללוחית רישוי ותאורת בלם במקום המיקום המקורי בג'יפים ורכבים מסחריים).

כאמור, אלו לא דברים שאני בטוח בהם אלא הערכה בלבד.

• תוכן חדש...