Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלכוהול ונהיגה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היה עדיף כבר שהיית נותן לאחד החברים שלך לנהוג, אפילו שאין לו רישיון. פחדת ששוטר יתפוס אותו נוהג בלי רישיון, אבל לא פחדת שהוא יתפוס אותך נוהג שיכור מהתחת??

החברים לא יודעים לנהוג, לעולם לא לקחו שיעורי נהיגה, אם הייתי נותן להם לנהוג הם היו מסכנים את החיים שלנו באותה מידה שאני סיכנתי.

לא היה עדיף שאני אנהג לאט כמו שבאמת היה ?

שמוליק

היה עדיף אם היית נשאר לישון באוטו שם, או מתקשר למישהו שיש לו רשיון. סביר להניח שלהשאיר את האוטו שם שיפרצו אותו (ולא שזה ודאי הרי...) היה עדיף על מותך, או על הרג חפים מפשע (נשמע דרמטי, אבל אלו הם החיים). האפשרות השנייה נמנעה רק כי היה לך אתמול מזל, לא בשל חוכמה יתרה!

מלבד זאת, באם כלו כל הקיצים, היית יכול לתת לחבר לנהוג, אפילו ללא רשיון. זה לא להיט (בלשון המעטה), אבל מכיוון שמדובר ברכב אוטומטי, גם "ילד" ללא רשיון היה נוהג טוב יותר לאט לאט משאתה נהגת באותם רגעים.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כולם פה צודקים , אכן המעשה היה בלתי אחראי וכמובן מעל הכל

מסוכן ביותר .

אבל שימו לב כולם אומרים שהוא ככה וככה

אבל סביר להניח שהוא לא יכל לחשוב על ההשלכות בבירור , כמובן שיש

לו אשמה בכל הנושא שמלכתחילה הוא היה צריך לדעת שהוא הגיע

עם האוטו למסיבה ועם חברים בלי רשיון.

אבל לאחר שהוא שתה ועשה טעות , חבריו היו צריכים לעזור לו ולהביא מישהו

שיחלץ אותו , ולא להסתכן ולנסוע איתו רק בגלל שהם רוצים לחזור הבייתה.

שמוליק , המקרה הוא מאוד חמור אבל אי אפשר לשפוט אותך באותה נקודה

אחרי השתיה .

חבריך הם החוליה החלשה פה.

אני לא אצא בהצהרות של תחליף חברים , אני רק אגיד לך שלהבא תראה

עם מי אתה יוצא ומסתובב.... ומעל הכל תדאג לעצמך

רוני , ההצעה שלך בדיוק גרועה כמו נהיגה בשכרות ואולי אף יותר

אתה רוצה לתת לבן אדם שלא נהג בחיים שלו ואין לו רישיון , לנהוג בכבישי

העיר הגדולה ביותר בארץ בשעות הלילה המסוכנות .

מה גם שבמקרה תאונה חס וחלילה אין לנהג שום ביטוח , והוא יכול להשפע להרבה שנים בכלא.

גם הנוהג בשכרות , אבל ביטוח לפחות יהיה לו.

אין שאלה על מי עדיף לנהוג במצב הזה , כי פשוט אין דבר כזה .

לירן.

פורסם

ילא שמוליק ניתן לך קצת קרדיט, פשוט אל תעשה את זה יותר, ובכלל מי שותה כל כך הרבה וודקה רד בול.. גועל נפש.

ותלמד פעם הבאה לשתות, אפשר להינות מאלכוהול פשוט שים לב מה וכמה אתה מכניס לפה...

שבוע שעבר היה לי מקרה דומה חברים שלי בכוח גנבו לי את המפתחות, ברור שהכנסתי להם מכות וקללות אבל לפחות לא הרגתי אף אחד.

בכל מקרה פעם הבאה תשתה כמות שלא תביא אותך לאפיסת כוחות, וגם אם אתה יוצא קצת מסובב אחרי חצי שעה בלילה באויר הירושלמי אתה מרגיש חדש.

נראה לי שלמדת את הלקח אז פשוט שמור על עצמך וזהו.

:beerchug:

פורסם

תשמע, אני ממליץ לך שאתה יוצא אם האוטו - תמיד תדע מה אתה הולך לעשות ומתי אתה חוזר הביתה. אם אתה יודע שאתה הולך לשתות - אל תביא איתך את האוטו, חבל...

תמיד תשקול מראש אם להביא את הרכב או לא. חבל שתגיע שוב לאוטו מצב שהגעת...

פורסם
ילא שמוליק ניתן לך קצת קרדיט, פשוט אל תעשה את זה יותר, ובכלל מי שותה כל כך הרבה וודקה רד בול.. גועל נפש.

ותלמד פעם הבאה לשתות, אפשר להינות מאלכוהול פשוט שים לב מה וכמה אתה מכניס לפה...

שבוע שעבר היה לי מקרה דומה חברים שלי בכוח גנבו לי את המפתחות, ברור שהכנסתי להם מכות וקללות אבל לפחות לא הרגתי אף אחד.

בכל מקרה פעם הבאה תשתה כמות שלא תביא אותך לאפיסת כוחות, וגם אם אתה יוצא קצת מסובב אחרי חצי שעה בלילה באויר הירושלמי אתה מרגיש חדש.

נראה לי שלמדת את הלקח אז פשוט שמור על עצמך וזהו.

:beerchug:

שלא תבינו לא נכון, אני לא מתבאס מההטפות. אני דווקא דיי מסכים איתן. אני כועס שנתתי לעצמי להגרר ככה. תמיד הייתי שותה כוס אחת ושותה בירה , אבל הפעם יצא לי לשתות 4 כוסות (ככה זה כשנכנסים בחינם ושותים בחינם :wink: ).

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
תמיד הייתי שותה כוס אחת ושותה בירה , אבל הפעם יצא לי לשתות 4 כוסות (ככה זה כשנכנסים בחינם ושותים בחינם :wink: ).

שמוליק

שמוליק, כוס אחת + כוס בירה זה כבר יותר מדי.

כוס בירה אחת ואז כוס משקה לא אלכוהולי (שיטשטש את ההשפעה) זה המקסימום שאמורים לשתות (ברור שזה קשור למשקל גוף וכד' אבל זה סתם סיכון מיותר).

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
רוני , ההצעה שלך בדיוק גרועה כמו נהיגה בשכרות ואולי אף יותר

אתה רוצה לתת לבן אדם שלא נהג בחיים שלו ואין לו רישיון , לנהוג בכבישי

העיר הגדולה ביותר בארץ בשעות הלילה המסוכנות .

מה גם שבמקרה תאונה חס וחלילה אין לנהג שום ביטוח , והוא יכול להשפע להרבה שנים בכלא.

גם הנוהג בשכרות , אבל ביטוח לפחות יהיה לו.

אין שאלה על מי עדיף לנהוג במצב הזה , כי פשוט אין דבר כזה .

לירן.

לירן, כנראה שלא הסברתי את עצמי כמו שצריך, מה שניסיתי להבהיר לו הוא - שבמצב שהוא היה, היה כבר עדיף אילו הוא היה נותן לאחד החברים שלו לנהוג. כלומר מבחינה פיזית זה היה בטיחותי יותר. לא התכוונתי לרגע להציע שהוא באמת יעשה את זה...

וליגאל, כתבת:

למה "ברור"?? היית צריך להודות להם, לא להרביץ להם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

וליגאל, כתבת:

למה "ברור"?? היית צריך להודות להם, לא להרביץ להם.

רוני

זה תגובה ברורה של בנאדם שיכור שרוצים לקחת ממנו את המכונית שלו, אז התנגדתי למה שהם עשו לי.. אבל לפחות לא הרגתי אף אחד - לא עם המכות שלי (לא יותר מדי רציני) אלא בכביש ע"י כך שחבר שלי לקח לי את האוטו.

פורסם

זה תגובה ברורה של בנאדם שיכור שרוצים לקחת ממנו את המכונית שלו, אז התנגדתי למה שהם עשו לי.. אבל לפחות לא הרגתי אף אחד - לא עם המכות שלי (לא יותר מדי רציני) אלא בכביש ע"י כך שחבר שלי לקח לי את האוטו.

לדעתי, ממש לא תגובה ברורה. אולי תתנגד ותגיד שאתה חושב שאתה יכול לנהוג, אבל להרביץ לחברים שלך? נו באמת...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לדעתי, ממש לא תגובה ברורה. אולי תתנגד ותגיד שאתה חושב שאתה יכול לנהוג, אבל להרביץ לחברים שלך? נו באמת...

רוני

זה בדיוק מה שעשיתי, התנגדתי כי חשבתי שאני יכול לנהוג, הבאתי אולי כמה סטירות לא רציני 8)

בכל מקרה טוב שיש חברים שמוכנים לספוג את זה כדי לשמור על החיים של חברים שלהם.

פורסם

שכולכם (אתה וכל החברים שלך) תלכו מחר לכותל להגיד תודה תודה על זה שאתה עוד מסוגל לכתוב בפורום.

חרטה זה יופי, אבל זה לא מספיק. אין בדרך כלל כוס בירה וכוס משקה, יש או לנהוג ואז לשתות מיץ טבעי או ספרייט (קולה זה לא בריא..) או לא לנהוג ולהשתכר. כל מה שבאמצע מביא רק צרות. בירה אחת על קיבה די ריקה כבר תפגע לך בתגובות.

מסכים עם כל מה שנאמר על חבריך, אני לא הייתי נותן לעולם לחבר לנסוע שיכור. לא בא לי לבקר בבית קברות, עוד מוקדם בשביל זה. כנ"ל לגבי בית חולים.

מקווה שהחכמת אפילו אם זה לתקופת זמן ארוכה.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

סיפור דומה היה לי עם חבר שבוע שעבר.... רק שהיינו עם האוט ושלו (פיג'ו 306), ואין לי מושג למה, אבל בחיים לא הצלחתי לינהוג על הרכב שלו למרות שיש לי גם 306...

כניראה ביגלל הדוושות שלו (הדוושה של הברקס והדוושה של הגז קרובות מאד)

ואני לא חסר לי בגודל של הרגל...( מידה 45)... בקיצור חזרנו ואני הצטרכתי לינהוג...

שיכור!!! (שלא הצלחתי לשלוט על הגז והברקס גם שהייתי סחי בלטה!!)

בקיצור סיוט... מצאתי את עצמי על 110 באיילון שיכור מת ולא יודע איך ליבלום...

בקושי היגענו הביתה... (חבר שלי רדום בטירוף..)

לסיכום: אל תיסעו שיכורים ב-ח-י-י-ם ! ! ! !

פורסם

שמוליק ! ! אתה אידיוט .

פעם אחרונה שמישהו שהכרתי היה בבעיה כזו , חברים שלה לקחו את המפתחות ונתנו לי לנהוג למרות שלא הכרתי אותם בכלל סתם הייתי באותה המסיבה ,הבאתי עוד חבר הורדנו אותה עם האוטו והחברים שלה בבית וחזרנו עם רכב נוסף חזרה למסיבה . זה , לדעתי הפתרון שהיה צריך לבוא באותו הרגע ע"י החברים שלך . פעם ראשונה שנהגתי על אוטומט אגב, היה נחמד .

שמוליק , מה זה הטימטום הזה???

ב 30 קמש אתה הורג מישהו פעמים , כי אתה שיכור ובכלל לא שם לב שטיפסת עליו , ב 30 קמש אתה נכנס בקיר והורס את האוטו , תיקון שאתה לא מתאר לעצמך והביטוח שלא יתן אגורה כי הוא לא מכסה טימטום , וזה מגובה ע"י מקרה או שניים של טימטום שאני מכיר , הביטוח ישאל אותך למה נכנסת בקיר ואתה תגיד לו איזה תירוץ טיפשי , והוא יגיד לך ללכת להוציא מהמשטרה אישור על זה שעשית תאונה עם קיר , והמשטרה תקח לך את הרשיון לחודש סתם כי אתה מהווה סיכון לסביבה אם אתה נתקע בקירות בלי שום סיבה מוצדקת, אחרי זה אחזור לביטוח והוא יסביר לך בעדינות שנדפקת חזק כי גם אם הוא מכסה את זה אתה תשלם בערך פי 3 יותר ביטוח ממה ששילמת עד היום ויותר משתלם , כמו בד"כ , לא לערב את הביטוח כי זה יוצא יותר יקר בטווח הרחוק .

שמוליק אין תירוצים למה שעשית . סיכנת חיי אדם ובסיטונאות .

מזל שאני רחוק מירושלים .

תלמד מטעויות לפני שהן יעלו לך ביוקר .

אגב וודקה שותים במרווחים גדולים בין שוט לשוט כי היא עולה לאט .

עצה נוספת בנושא , תשתה קצת מזה וקצת מזה עד שתמצא את השילוב שהכי מתאים לך , שנותן בדיוק את הסיבוב הרצוי בלי להקיא ובלי להתעלף , ואז תשאר עליו תשאר עם מה שאתה מכיר ונוח לך , אצלי לדוגמא מדובר בחצי ליטר הייניקן עם כוסית וויסקי וכוס מים כדי להוריד את הכל בלי לקבל צרבת .

שמוליק, שתהיה לי בריא !!

פורסם
סיפור דומה היה לי עם חבר שבוע שעבר.... רק שהיינו עם האוט ושלו (פיג'ו 306), ואין לי מושג למה, אבל בחיים לא הצלחתי לינהוג על הרכב שלו למרות שיש לי גם 306...

ואני לא חסר לי בגודל של הרגל...( מידה 45)... בקיצור חזרנו ואני הצטרכתי לינהוג...

יופי, עוד מטומטם.

תגיד לי, זה נראה לך הגיוני? זה קרה לפני שבוע, מתי הוצאת רישיון, לפני חודש? מי אתה חושב שאתה, שאתה מרשה לעצמך לסכן אנשים אחרים? מילא את עצמך...

אני לא מבין, מילא ערסים מטומטמים שאין להם מושג מהחיים שלהם, שינהגו שיכורים מהתחת, אבל חברי פורום, עם מודעות מוטורית כלשהי, טיפה שכל (לא צריך יותר שכל מזה המאפשר לך לכתוב בפורום באינטרנט בלי יותר מדי שגיאות כתיב) - וגם אתם נוהגים שיכורים?

זה פשוט מגעיל אותי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

יופי, עוד מטומטם.

תגיד לי, זה נראה לך הגיוני? זה קרה לפני שבוע, מתי הוצאת רישיון, לפני חודש? מי אתה חושב שאתה, שאתה מרשה לעצמך לסכן אנשים אחרים? מילא את עצמך...

אני לא מבין, מילא ערסים מטומטמים שאין להם מושג מהחיים שלהם, שינהגו שיכורים מהתחת, אבל חברי פורום, עם מודעות מוטורית כלשהי, טיפה שכל (לא צריך יותר שכל מזה המאפשר לך לכתוב בפורום באינטרנט בלי יותר מדי שגיאות כתיב) - וגם אתם נוהגים שיכורים?

זה פשוט מגעיל אותי.

רוני

דבר ראשון רוני. זה שאתה אחראי פורום לא נותן לך את הזכות לדבר מלוכלך,

דבר שני, אני יודע שאני עולה על ההגה אני נהייה סחי בדקה.... ולא אתה ולא עוד 1000 כמוך

ישפטו אותי... חוץ מיזה אני כבר לא נהג חדש, אז אתה לא יכול להגיד שאין לי

רישיון מספיק זמן......אני עושה מה ש-א-נ-י חושב לנכון... מבין?? :mad:

• תוכן חדש...