Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר נתפס על מהירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא צריך לעשות טסט מחדש ושאר ירקות?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדיוק מה שביררתי אצלו

וכה הוא צריך לעשות טסט ותאוריה מחדש לא משנה כמות השיעורים

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

הקנס והשלילה בפועל הגיוניים וצודקים.

אבל מאסר על תנאי? :shock:

במה זה יעיל?

3 שנים שלילה ע"ת היה מתריע הרבה יותר נהג חדש שלא לעשות עבירות כאלה בשנית (אחרי שהוא ירגיש חצי שנה איך זה בלי רישיון).

פורסם

מאסר על תנאי זה יעיל ורעמסס

אם הוא יבצע את העבירה הזו שוב ישללו ממנו את החופש, וכמובן על הדרך תמיד שופט יכול להוסיף לו עוד שלילה בנוסף.

כשלא יהיה לו רישיון היא יהיה עדין חופשי, יותר מתריע זה ש 3 חודשים אתה בכלא, לא בבית לא עם החברים , משפחה, אסיר שמבלה עם עבריינים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

דווקא מאסר נראה כעונש שכל עו"ד יוציא נהג צעיר ממנו, או לחילופין מדובר בעונש אכזרי מדי שיכול לפגוע בנער בגיל הטפשות אחרי תקופה בכלא לאורך זמן.

מה גם שאחרי מאסר של 3 חודשים יכול הנהג לחזור לסורו.

בשלילה ל-3 שנים- כאן כבר יהיה בטוח גם לנהג וגם לסובבים אותו.

(כל זה לא נוגע למצב שבו בנוסף על המאסר מחדשים שלילה בפועל).

פורסם
up!

החבר חזר ממשפט אחרי שהלך בלי עורך דין ובלי שום גיבוי יופי טופי

קיבל 2000 שקל קנס חצי שנה שלילה ועוד 3 חודשי מאסר על תנאי עלות של עו"ד הייתה יורדת לו כי העו"ד יכול לעשות עסקה עם התביעה , הרבה יותר טובה מאדם שבא לבד , והיום עם העומס , סירוב לעסקה ע"י המשטרה היה מעורר תמיה אצל השופט ועו"ד טוב היה יכול לעשות משהו עם זה

אף פעם לא הולכים לבד למשפט תעבורה . לי אישית נאמר את זה כי השופט רצה להוציא אותי (המשטרה הגזימה בטירוף בסעיפים שלה והשופט עצמו ראה שזה לא צודק ) , והוא אמר לי שאני צריך עו"ד .

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
up!

החבר חזר ממשפט אחרי שהלך בלי עורך דין ובלי שום גיבוי

קיבל 2000 שקל קנס חצי שנה שלילה ועוד 3 חודשי מאסר על תנאי

איזה יופי, חבר שלך התקמצן לשכור עורך דין ובסוף קיבל כפול :-D

אמרנו לך, היית מכריח אותו כחבר שיקח עורך דין - תאמין לי שהיה יוצא עם פחות מחצי ממה שקיבל.:idea:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

הבחור חושב שהוא חכם ואמר לי שהוא מעדיף ללכת בלי עורך דין שייצג אותו

ולהגיד שהוא מודה ומבין את האשמה להראות בוגר מה שהביא אותו לעונש כזה רציני.

אבל מה לעשות המשפט היה והעונש התקבל!

תלמדו לקח

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם
אני לא בטוח שזה הלקח שצריך ללמוד, אלא הלקח של

"לא נוסעים 101 באיזור של 50!". זה נכון . אבל יש כאן הרבה שנוסעים מהר , ומה זה משנה 100 לעומת 50 אם יש אנשים שנוסעים 140-180 בכביש שבו מותר 90

רק מה שנכון ,שנהג חדש ,שיתכן ועדיין לא עשה שום קורס ולא יכול להיות מרוכז כ"כ בכביש 0(במיוחד כשיש חברים ברכב) , רצוי מאוד שלא ילמד מאנשים שיודעים מה הם עושים (וינהג במהירות כפולה)

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

יהודה אתה נכנס לתחום שעלול לגרור עוד דיון מייגע, אבל שמר לא פה כדי לתרום את חלקו בנושא האהוב עליו.

בקצרה מאוד מאוד: בכביש של 90 לא מסתובבים הולכי רגל, בכביש של 50, מותר לנסוע 50 כי כנראה הכביש בתוך העיר, ובתוך העיר כידוע לרובינו, יש הרבה הולכי רגל.

פורסם

מחזק, יש הבדל עצום בין כביש עירוני לבין עירוני מבחינת מהירות בטוחה והגיונית.

אבל כל מקרה לגופו, אצלי בעיר יש כביש ממש ארוך (קילומטר וחצי בערך), ישר לגמרי, מרוחק מבתים - שמחבר בין העיר לאיזור התעשייה.

כביש חד סטרי עם 2 נטיבים לכל כיוון ואי תנועה ענק שמשמש כגדר הפרדה (בנוי מבטון), כמו כן הכביש מואר. (והוא נחשב כביש עירוני)

הרבה אנשים נוסעים שם בסביבות 80, כולל אותי, והרבה פעמים תופסת שם ניידת אנשים על מהירות (היא עומדת במקום ממש חבוי, אם אתה לא יודע איפה זה היא בטוח תתפוס אותך), אז השיטה היא ליסוע במהירות נורמאלית יחסית לכביש, וקצת לפני מיקום המארב של הניידת להאט, ככה לא נתפסים ולא מסכנים אף אחד. (ואני יודע שהם יכולים למדוד אותך ממרחק כמה מאות מטרים, אמנם מפאת מיקום המחבוא יש להם טווח ראייה של בערך 50 מטר לרכבים שבאים לכיוונים ולכן אתה יכול להאט קצת לפני המקום ולבטח את עצמך)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

נהגים חדשים לא מבינים דבר אחד-שהם מקבלים רישיון הוא על תנאי של נהג חדש-זה רישיון כביכול בסימן שאלה-ברגע שעשיתם טעות גדולה כמו זאת אתם יכולים לשכוח מהרישיון.

נהג שנוהג 101 במקום 50-שגם 50 לא תמיד הולם את תנאי הדרך-הוא רוצח!!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
נהגים חדשים לא מבינים דבר אחד-שהם מקבלים רישיון הוא על תנאי של נהג חדש-זה רישיון כביכול בסימן שאלה-ברגע שעשיתם טעות גדולה כמו זאת אתם יכולים לשכוח מהרישיון.

נהג שנוהג 101 במקום 50-שגם 50 לא תמיד הולם את תנאי הדרך-הוא רוצח!!

השאר את הצווחות "רוצח רוצח" לאברי גלעד בגלגל"צ

פורסם
השאר את הצווחות "רוצח רוצח" לאברי גלעד בגלגל"צ

לא אני אגיד את זה כאן שכל הנהגים החדשים יישמעו ויפנימו!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...