Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר נתפס על מהירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צא מהסרט.

אנשים שמורידים ממירים, או מזהמים את האויר עם סיגריות וגז מזגנים הם גם רוצחים. רק שלתקשורת פחות אכפת מאנשים שמתים מזיהום אויר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא אני אגיד את זה כאן שכל הנהגים החדשים יישמעו ויפנימו! תגיד ,אם שומאכר היה נהג חדש גם היית אומר את זה ? יש כביש בתוך העיר שלי שאם תיסע בו 50 אתה תעשה כזה פקק שהסרט השיירה יראה כלום לעומתו , אז ?

צא מהסרט שלך מהירות לא הורגת מה שהורג זה מישהו שלא יודע לנהוג ונוהג מהר מידי או מישהו שנימוסי הכביש שלו (שאומרים גם מה התרבות שלו) הם כאלו שהוא מסכן את כולם .

אנשים נהרגים מעבירה על אדום מאי מתן זכות קדימה מזיזוג מסוכן בכבישים ועוד כמה עבירות , אבל מהירות לבד לא הורגת

וכבר כתבתי שאם הנהג לא עבר קורס ו/או לא יודע לנהוג מהר או שדעתו מוסחת ע"י חברים אזי נסיעה מהירה היא אכן מסוכנת . אבל לא בכול המקרים זה כך

ולשם גילו הוגן נסעתי הרבה פעמים מעל המהירות המותרת (הייתי צריך לעשות קורס תיקון לא מזמן ) אבל אני לא מסכן אף אחד ומאידך בקורס שלי היו אנשים שלא נעים לומר , אבל הם רוצחים על הכביש (ואלו לא נתפסו על מהירות )

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...