Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא מהו בדיוק החלק שמספרו:

84 64 0 152 505

ל-BMW X5 2002.

זהו חלק פנימי של תושבת הטלפון, אך אני רוצה לוודא לפני שאני מזמין.

תודה מראש

פורסם

משהו פה הפוך, מספרי חלקים אצל BMW בנויים כך: xx xx x xxx xxx.

ניסיתי להכניס את המספר שכתבת בצורה הפוכה וזה לא הולך, אז תבדוק שוב ואם יש לך המספר הנכון אבדוק לך (רצוי עם 7 ספרות אחרונות של מספר השילדה).

בכל מקרה כשתבצע הזמנה יגידו לך את שם החלק והמחיר כך שאין לך ממש בעיה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

פרטים נוספים:

הרכב הוא רכב מסוג BMW X5 2002 3.0i

ברכב מותקנת מערכת טלפון אורגינלית, הכוללת שליטה מהפאנל הראשי של ה'רדיו', וגם טלפון סלולרי של סימנס.

התושבת של הטלפון הסלולרי, שהיא גם התושבת של כרטיס ה-SIM נשברה כליל, והטלפון לא עובד (INSERT SIM CARD).

אני צריך להזמין את כל התושבת המטעינה את הטלפון והמקבלת את כרטיס ה-SIM.

מספר החלק שנתתי קודם באמת הפוך, אך לאחר בירור קצר התברר לי שהוא לא מה שאני צריך - אלא הוא מערכת טלפון עם BLUETOOTH, ואצלי ברכב אין מערכת עם BT.

אם תוכלו לעזור לי למצוא את מס' החלק של התושבת שאני צריך אני אודה לכם מאוד, את מספר השילדה אעדכן בעוד מס' שעות כשאהיה בבית.

פורסם

אם הטלפון שלך הוא סימנס S10, מספר החלק שלך הוא כנראה

643 387 8 21 84. משהו יקר בטירוף.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

זה לא ה-S10, זה המכשיר הוא נראה כך:

telefono5ka.jpg

ולפי מה שהבנתי מהאינטרנט, הוא נקרא BIT II.

החלק שאני מחפש נראה בדיוק כך:

fc_2.JPG

תמונה גדולה מזה לא מצאתי..

עריכה: מספר השילדה: WBAFA51082 LM34281

אני מודה לכם שוב מראש על כל הטרחה,

לפי מה שהבנתי גם החלק הזה לא זול כלל.

פורסם

932 914 6 11 84. באמת עוד יותר יקר מהקודם.

אם יוצא לך לנסוע לגרמניה - המחירים שם בדיוק 50% מכאן. (ותודיע לי כי אני גם צריך כמה חלקים).

בהצלחה

עמוס

פורסם

תודה רבה ידידי 8)

גם אני בדיוק מצאתי את אותו מספר המק"ט,

מה שהביא אותי לחפש מק"טים ולנסות להשיג את החלק בעצמי, הוא שבקמור כאן בארץ רצו ממני 7K.

הם רצו להחליף לי את כל הקונסולה ולך תדע מה עוד.

וזה עוד לפני עבודה.

אתה יודע מה המחיר שלו בערך בגרמניה? כל האתרים שנכנסתי אליהם בחו"ל לא מוכנים לספק מחיר :roll:

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=FA51&mospid=47740&btnr=84_0104&hg=84&fg=10

פורסם

המחיר הוא 256 אירו+מע"מ. נדמה לי שהמע"מ עלה בגרמניה ב1.1.2007 ל20%.

עמוס

• תוכן חדש...